לשפוך מהלב ...

לשפוך מהלב ...

אולי זה יצא ארוך, אבל זה יותר בשבילי כדי שאני יוציא את כל המועקה הזו בכתב. נשואה 6 שנים, 2 ילדים קטנים. הרבה זמן שאין ביני ובין הבעל יחסי מין, הוא מתחמק, לא מתחשק לו הוא עייף וכאלה. עלבון אמיתי עבורי. מאז שנולדו הילדים הוא התהפך לגמרי,ובנוסף גילה את עולם האינטרנט, צ'אטים אתרי היכרויות (נשים/ זוגות הכל הולך). אחרי המון מתח בבית (כל אחד ישן בחדר אחר, הוא חי את חייו ואני חיה את חיי הבית, הילדים וכו') הוא עזב את הבית. במשך 8 חודשים שהוא לא היה בבית היה לי שקט. לא ידעתי לא שמעתי לא ראיתי לא נפגעתי. אמרתי לעצמי שזה ימשך עד שמבחינה כלכלית אני יוכל להרשות לעצמי לנתק את עצמי ממקום מגורינו ולפרק את החבילה. אבל הוא חזר הביתה החודש, בגלל בעיות כלכליות הוא לא יכול להחזיק לשכור דירה, אבל חזר הביתה עם מלא ציוד חדש (טלוויזיה, מיקרוגל, טוסטר, מצלמה למחשב, המון בגדים חדשים וכו'). אז עכשיו הוא בבית, לפעמים ישן בבית ולפעמים לא מגיע וכמובן לא מתקשר ולא מודיע. יש הרבה גברים בוגדים אבל לפחות יש את הכבוד לאישה ולבית וחוזרים לישון בבית מנסים לפחות להסתיר. זה שהוא בוגד בי זה ברור לי (למרות שהוא מכחיש), האמת זה ממש לא מה שמפריע לי, כל מה שאני רוצה זה לחיות את חיי בשקט כאמא וכאישה.. פשוט לחיות. ולא לכעוס על כספים שהוא מוציא בבילויים ובטח גם על בחורות אחרות, כספים שלי אין בבית כדי לקיים את הבית בצורה מכובדת, כספים שאין לי בשביל שאני גם יהנה (בגדים, נעליים, איפור בילויים?) אני עובדת וכל הכסף הולך על הוצאות של הילדים ושל הבית. אני מרגישה כלואה בחדר שאין בו דלתות או פתחי איוורור אפילו. אני משמשת לו כמטפלת לילדים, עוזרת מנקה והבית הוא המחסן של החפצים שלו ושמירה על הכלב כמובן. אין לי אפשרות לממן עו"ד כרגע. הייתי בבית המשפט לענייני משפחה ושם אמרו לי שהוא צריך להגיע איתי כדי לפתוח תיק. לרבנות אני יגש כנראה מחר, אבל אפשר בלי עו"ד ? בלי אמצעים כלכלים אפשר להתגרש ? אני רוצה ל.ח.י.ו.ת...ולהנות מהחיים.

שיר2555

New member
../images/Emo187.gifלאלמונית

היי, אני ממש מתעצבנת לשמוע שיש כאלה גברים בעולם אין ספק שאת עושה את הצעד הנכון ביותר , לדעתי את צריכה בכל מקרה להתייעץ עם עו"ד אם לא באופן פרטי יש גופים ממשלתיים כמו נעמת וכו' וגם פורומים מסוימים שמציעים עזרא מהסוג הזה אל תעשי שום צעד בלי לבדוק את כל הזכויות שלך ! תהיי חזקה ,והרבה הצלחה ...

תודה שיר

האמת שכואב לי לחשוב שכשאומרים "כאלה גברים בעולם" מדברים על הגבר שלי, כי הוא כל כך השתנה.. והוא היה החבר הכי טוב שלי.. ואיך הוא פשוט זורק הכל ובועט בהכל .. בשביל מי? בשביל מה ? אין לי מושג. זה כואב ! אבל אני חזקה. ותודה על התגובה.

s h o o s h a

New member
פניה לביה"ד לעניני משפחה

ראשית, זכותך לתבוע ממנו דמי מזונות עבורך ועבור ילדייך. נמזונות שייפסקו יהיו מזונות זמניים עד לתחילת ההליך בפועל כל הליך כרוך באגרת בית משפט. מאידך, באפשרותך לבקש פטור מתשלו האגרה ע"י הצגת מסמכים המוכיחים את מצבך הכלכלי (תלושי שכר, הוצאות שכ"ד וכיו"ב) וכן נתמך על ידי תצהיר חתום ע" עו"ד. על הבקשה להיות נתמכת בכל משמך שיחזק את טענתך לזכות בתביעה למזונות. את סוגיית המזונות תוכלו לפתור בבית משפט השלום בעיר מגורייך ביחידה הנקראת בית הדין לעניני משפחה. לצורך פתיחת התיק תצטרכו להגיע, במועד שיקבע לכם, כל אחד עם הסכם גירושין חתום/ מתוקן ולצורךשינתן לו תוקף פסק דין. איש אינו מבטיח לך הצלחה ב strike ראשון, אבל זו התחלה ואפילו טובה. בהצלחה

תודה

יש לנו הסכם של מגשר שלא חתום עדיין בביהמ"ש כי הוא לא מעוניין לחתום עליו. הוא גם לא משלם את המזונות שקבענו אצל המגשר, ואין לי כרגע כספים להוציא על תביעה. אין לי זכאות משום גורם מסייע מאחר והמשכורת שלי היא "גבוהה" במונחים שלהם, אבל כשכל ההוצאות משולמות ממשכורת אחת (כי המשכורת שלו הולכת על חובות שהוא צבר) אין לי אפשרות לנהל את המאבק הזה. תודה על העצות.

חייבת לומר לך משהו..

קודם כל מחזיקה לך אצבעות שתצליחי לפתוח בחיים חדשים ומלאים באושר ואהבה. אני רק חייבת להזהיר אותך מעוה"ד של נעמת. לאמא שלי בזמנו הם רק עשו נזק גדול יותר משיכל להיות בלעדיהם. אם יש לך אפשרות לפנות למרכז סיוע למעוטי יכולת של לשכת עורכי הדין אז עדיף לך. אל תסמכי בעיניים עצומות על מה שנותנים לך מנעמ"ת אני לא אומרת את זה כדי לפגוע או להוריד את הבטחון חלילה, אני רוצה שתצליחי ויהיה לך רק טוב.

רק לעדכן אותך

כל החובות ש"הוא צבר" בעודכם נשואים נחשבים כחובות משותפים, כשם שהכנסותיכם בעודכם נשואים הן משותפות וכך גם הרכוש שצברתם (כולל הציוד החדש שהוא קנה). נסי להתייעץ בפורום "דיני משפחה וירושה". ככל שתשבי ללא מעש רק תינזקי יותר. בהצלחה

לא רק שם

New member
חובות משותפים

בקשר לחובות משותפים שנצברו בתקופת הפרידה ולאו דווקא לצורך שימוש משותף, ייתכן שלא תחוייבי בהם. תבדקי את זה ואני חושבת שלפחות מן הצדק שכך יהיה, כי אני יודעת שזכויות שנצברים בתקופת פרידה, אינם משותפים. בהצלחה.

meshi4

New member
../images/Emo24.gif לאלמונית.

מאחלת לך שתהיי חזקה. זכותך בהחלט לחיות עם סיפוק כאישה וכאמא וליהנות החיים. את מסיקה מסקנות נכונות ופועלת בכיוון למען אושרך. מקווה שיש משפחה תומכת מאחורייך-רצוי להתייעץ עם הקרובים ביותר. בהצלחה.

adam33

New member
את צודקת..

ולכן אל תהססי ואל תפני לרבנות. קודם כל תפני לבית משפט לעניני משפחה ותגישי תביעות לאחר ייעוץ עם נעמת/ מתנדבים בבית משפט/ עו"ד. את אינך יכולה לתת לו מרחב שליטה כאשר הוא עושה כל העולה על רוחו הרי מה רע לו? הוא דורך עלייך ובעצם רואה את הבית כמלון..ירצה יגיע ..ילך..יהנה לו ואת בעצם תהיי משרתת שלו .. מהיום חסל!!! גם כשכעת הוא בבית את לא נוגעת בכל הדברים שלו. לא לכבס ולא סקס ולא אוכל וממש כלום כלום.. במקביל תראי לו שבעצם את לא סמרטוט ואת בעלת שכל אינטלגנטית ובעלת בטחון עצמי רב .. וזה יקרה לא כאשר את תגידי לו אני כזאת אלא רק לאחר שהוא יקבל לידו את התביעות שהגשת בכדי שיגיש כתב הגנה.. בעלך נראה כמי שחלקלק במילים שלו כי הרי לא הית מכניסה אותו בשנית לביתך.. ולכן אל תחסכי בכל מה שתכתבי בתביעות.. ועוד משהו..לגבי בית משפט לעניני משפחה אל תקסיבי למה שהם אמרו.. הם אמרו לך חצי אמת.. את יכולה לפנות למתנדבים שיושבים בבית משפט לעניני משפחה ברמת גן או בבית משפט לעניני משפחב וראשל"צ או אפילו לש"יל.. ולגבי תצהירים את יכולה לחתום בבית משפט וזה עולה לך גרושים.. את במקביל גם יכולה להגיש בקשה לסיוע משפטי בכדי שהמדינה תממן לך עורך דין.. ככה שאת לא לבד.. השאלה היא עד כמה את נחושה! בהצלחה.

תודה אדם.

קודם כל אני נחושה מאאאאדדד... כן אני בעלת ביטחון עצמי ובחורה אפשר להגיד אינטליגנטית, אבל משום מה בבית הדברים לא כל כך מסתדרים לי.. שם אני מוצאת את עצמי לפעמים חלשה יותר.. הוא דווקא מאד לא חלקלק בלשונו, פשוט אנחנו גרים בדירה ששייכת לקרובי משפחה שלו ואין לי ברירה אלא לתת לו לגור בבית הזה, וזאת גם הסיבה שקשה לי לפרק את כל המסגרת כרגע כי אין לי אפשרות לשכור דירה לי ולילדי עד שלא יהיו לי מזונות מסודרים. אני מאמינה בעצמי, ואני מאמינה שאני בסוף יסתדר ודברים יהיו טובים יותר כי יותר נמוך ממה שאני נמצאת היום אני כבר לא יתן לעצמי להגיע. בכל אופן תודה על התגובה והעידוד.

למעלה