לשעבר amnonos

לשעבר amnonos

פשוט נמאס לי מהשטות של הניק. אני סחוט מהמערבולות העכורות שמסתובבות כאן. אם יש 30 איש שמודים שיש להם אהבה בלתי תלויה בדבר - במוסיקה יוונית - קשה לי להבין את היצרים שמתגעשים כאן. מה אתם רוצים 15 פורומים עם 2 אנשים ? אני לא מנסה אפילו להבין את זה. מצידי לאדם אחד יהיו 100 ניקים - אם הוא מעניין - סחטיין ! ואם 30 איש ידברו באותו טון זה ישעמם - מוות. אני מרגיש את עצמי טיפש להקדיש את הפנאי שלי לשטויות. אז או שהן תשטלתנה על הפורום מכוח זה שאחרים יצאו - או שהגרעין החזק והאמיתי יתן את הטון ולא אכפת לי איפה. מהיום אני בכל הפורומים באותו שם ואתמיד איפה שיהיה מעניין ונעים.

עוד מילה-

אף אחד לא יגרום לי לעזוב חברים כמו יאסו, ג'ולי, אנג'לו או פאדי, בלי לפגוע בכל השאר - אפילו הם מתפזרים כמו היהודי הנודד בכל מיני מקומות

Yasoo

New member
אכן יש כאלו..יותר נכון היו

יש מצב שבו צריך לקבל החלטות אמיצות.... -------------------------------------- אמנון אתה תמיד גשר מעל מים סוערים מרגיע שולח מסרים מרגיעים בזמן של סערה, על כך מגיע לך כל הערכה.... ומי כמוני מעריך אותך....

S T A L A R A

New member
YASOO

אני לא מבין אותך... אה אומר שצריך לקבל החלטות אמיצות. משפט נבון.. אבל המעשים שלך מראים הפוך, אתה לא עומד בהחלטות שלך!!!!! קיבלת החלטה אמיצה לפתוח פורום ולעזוב פה, לך, פשוט לך. הנח לנו קצת להנות מהמקום הזה.... הרי אתה ויעל ועוד כמה מפירים כאן את השלווה... ואם אתה לא מבין אגיד לך את זה בכמה שפות, BYE סאלאמאת, ובשפה שלנו, שלום שלום.... ואין שלום.

Yasoo

New member
אהבתי ...בעיקר שהניק ניפתח היום...

לא עזבתי - אני כאן מחכה שההנהלה תתחלף... הבנת ?

S T A L A R A

New member
הניק נפתח היום, אמת

אני מתוך הפורום, ואיני רוצה לחשוף את שמי אבל אולי תסביר לנו מי זה המשתמש עם הניק "נוטיס1"??? אני איש מחשבים... ומשום מה, האי פי שלו, זה האי פי שלך... וגם הניק הזה יש לו שתי הודעות וחצי... ולגבי זה שההנהלה תוחלף, כולכם יכולים להתפוצץ... ההנהלה לא תוחלף... אני רוצה להראות לך משהו יאסו, בוא נראה מי מלקק להנהלה... תסתכל טוב טוב פה!!! אז כשרע לך אתה רוצה שההנהלה תתחלף? כשהיה לך טוב קיבלת במה לך ולרדיו שלך והרגשת את הפורום כאילו זה הבית שלך. התנהגות מגעילה!!!!!

אני כותב בשם אלי כעת הוא בנסיעה ו..

הוא ביקש שתפרסם את האי פי שלו בפומבי על מנת שכולם ידעו. אל תשכח לרשום דרך איזה שרת IFP הוא עובד. אבישי בשם אלי

orna44

New member
אמנון ויאסו - כל מילה בסלע

כמעט נרגעתי והנה בא/ה סטלרה והביא/ה את החלסטרה.. נראה לי שאני צריכה דחוף להרגע קצת בהייד פארק.

F a d i

New member
תאמינו לי אני לא יודע באיזה שפה

לכתוב...! לכתוב ולשפוך את אשר בליבי?! אנשים ייפגעו...יתחילו לכתוב לי מסרים ויבכו לי על מר גורלם ומה עוללתי להם..רק שבוע שעבר כתבתי פה על מישהו שנעלם כלא היה..והוא כתב ובכה לי במסר פרטי שריחמתי מלהגיב לו..(ולא אני לא קורא לך להגיב לי פה!) לשמור את זה בלב?!למה מה הוא אשם המסכן?! אבל שוב...אני אבליג...מוכן בשביל אנשים וחברים טובים שיש לי פה/או היו לי...אחכה כמה ימים כדי לדעת מי נשאר ומי מתפזר..! רוח התוהו ובוהו מרחפת עלינו ועל פורומינו בכל פעם שמישהו פותח פורום..לממממהההה?! אז מה?! זה אמור לשנות לנו במשהו?!זההו האנטרנט..אם אתם לא יודעים בכל אתר אפשר להקים פורום..או איך שלא תקראו לזה...השאלה כמה איכותי זה יהיה וכמה יחזיק מעמד... אמרתי זאת פעם ואומר זאת שוב...כל עוד המטרה קידום המוזיקה היוונית אני אהיה איפה שצריך.. וואלק תרגעו...עוד לא שכחנו ת'שרשור שהיה בעקבות פתיחת הפורום בוואלה!! ועכשיו מה?עוד אחד?!בשביל מה?!מה זה עוזר?!מה זה נותן?! מי שרוצה ללכת שילך....הדלת פתוחה לבאים ולהולכים כאחד!! ואני אהיה גם פה וגם שם...כמו שהייתי עד עכשיו!!אבל לא אשכח שכאן הבית הראשון...ואת זה לא שוכחים בקלות! עם אנשים מצויינים שקשה למצוא במקומות אחרים (ואני מקווה שלא יילכו ויתפזרו...או שאם יילכו לא ישכחו מאין באו!)...אנשים כמו אמנון,עדינה,ענת,אבגי,יוסי,אורנה,נעמי,אבישי,יעל,ד'ה גריק,אלירן,סיגר,מאיה,שבתאי,ענבר ויאסו ועוד הרבה אנשים יקרים וטובים (וסליחה אם שכחתי מישהו!)...מקווה שלא נתפזר! קשה להבין מה זה קהילה...מה המקום הזה עושה..אני מדבר עם אנשים מפה כל יום...נוצר מקום קטן ואינטימי כזה שכולם מדברים עם כולם..וזה לאו דווקא בטלפון...גם באיסיקיו ויש כאלה שאפילו נפגשים לערבים חגיגיים!!אתם לא חושבים שחבל להרוס ת'כל?!בגלל סתם שטויות?! לא,אני לא מנסה להחזיר אנשים שכבר הלכו...אני מכבד את החלטתכם..אבל תחשבו שנית... יש פה עדיין אנשים שרוצים ללמוד וללמד...לקחת ולתת מהידע שלהם..תחשבו עליהם קצת!!אנשים שאין להם ולא היה להם בכל המהומות והשטויות שהיו פה! אז קחו הכל בפרופורציות...תרגעו...תחשבו טוב...ולא להתפזר..!! אמנון,מסכים עם כל מילה שכתבת...ואני מבטיח לך,לא נתן לרוח השטות לשלוט על הבית הזה..עברנו דברים מכוערים וחזקים מזה..וכל אלה שכתבו שהם הולכים להרגע או לנפוש במקום אחר ולחזור אחר כך...מקווה לראותכם מתישהו! ושוב אני תמיד פה בשביל כל אלה שרוצים להרחיב ת'ידע שלהם ו/או להחליף חוויות...ואני פה בשביל ללמוד מאחרים...ואני פה בשביל להנות מהדבר המדהים הזה שנקרא יוון ומוזיקה יוונית...! זה היה ארוך...אבל מהלב! לאלה שהולכים...שמרו על עצמכם ושמרו על קשר.. ולאלה שנשארים...ברוכים הנמצאים..או אפילו ברוכים הבאים...

למעלה