לשניש(שני) שני זאת בר...אני צריכה את האי סי שלך תשלחי לי לפאלפון!
ש שניש New member 16/6/05 #2 בר../images/Emo35.gifבר בת דודתי האהובה../images/Emo35.gif../images/Emo56.gif אייסיקיו- 193843400
ש שניש New member 17/6/05 #5 אין לי אותו.../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif יא קטנוני שמעריץ את שירי מיימון.
אין לי אותו.../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif יא קטנוני שמעריץ את שירי מיימון.
K Kingsley Shacklebolt New member 18/6/05 #7 ייצוג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הוא מתכוון לצוות הישראל י .....
K Kingsley Shacklebolt New member 18/6/05 #10 גם לי יש בר בת דודה../images/Emo70.gif אבל היא בת.. חחח היא כזאת מתוקה (בת שנתיים), כשהיא מפחדת ממשהו (כמו אוירונים, או בועות סבון מתפוצצות) היא אומרת: "מה קרה?|" בעצב כזה ומחפשת חיבוק - זה כזה מצחיק ... תינוקות הם משעשעים....
גם לי יש בר בת דודה../images/Emo70.gif אבל היא בת.. חחח היא כזאת מתוקה (בת שנתיים), כשהיא מפחדת ממשהו (כמו אוירונים, או בועות סבון מתפוצצות) היא אומרת: "מה קרה?|" בעצב כזה ומחפשת חיבוק - זה כזה מצחיק ... תינוקות הם משעשעים....
D De-Panther New member 18/6/05 #8 והנה זו שכתוב לה על../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif התיק "בר" ובטח יש לה מושג קלוש ביותר מי אני אוה... עכשיו אני לא אראה את התיק הזה בהסעות... וגם לא את הילדה שסוחבת את התיק
והנה זו שכתוב לה על../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif התיק "בר" ובטח יש לה מושג קלוש ביותר מי אני אוה... עכשיו אני לא אראה את התיק הזה בהסעות... וגם לא את הילדה שסוחבת את התיק