לשנות...

לשנות...

``תמיד רצית לשנות את העולם ולא ידעת איך????`` האמת, כן. תמיד רציתי. מכירים את ההרגשה שמשהו רע קורה ואתם קוראים על זה בעיתון ומרגישים מעין חוסר אונים טוטאלי ואתם מרגישים שאתם פשוט חייבים לעזור איכשהו? לעשות משהו? אני שונאת את ההרגשה הזאת של חוסר אונים. שאין מה לעשות. שאני לא עוזרת איכשהו... אולי זה נשמע מוזר אבל זה ככה אז יסלחו לי מנהלי הפורומים למיניהם שתורמים את חלקם לשינוי העולם... אבל אני מרגישה שאני חייבת לעשות משהו שבאמת ישנה. לדעת שעשיתי משהו בשביל... אז אני בודקת כרגע עבודות התנדבות, והעברתי כמה רעיונות להנהלת בית הספר שלי (לשעבר!!!!!) והגעתי למסקנה- שבאמת אפשר לשנות. עם קצת יוזמה ... וקצת הקדשה של זמן.... ואם כל אחד עושה קצת בסוף ביחד זה המון! אנחנו חיים בעולם רע. מקום שבו גונבים מאדם שגוסס על הכביש את הארנק והכסף ומשאירים אותו שם למות. מקום שבו מרוקנים ארנקים וכספות אחרי שמתמוטט אולם ארועים. מקום שבו מתפוצצים דברים באמצע הרחוב... אבל! יש כלכך הרבה אנשים טובים, אנשים אכפתיים. אנשים שצובט להם הלב כשהם קוראים את העיתון בבוקר ושומעים את החדשות בערב. אנשים תתעוררו! לא לשתוק! לא להגיד אין מה לעשות! לעשות! אפילו דברים קטנים, כמו לעזור למבוגרים לחצות את הכביש. להתנדב בכל מיני מקומות (ולא חסר איפה) לתרום 20 אגורות מהעודף שלכם לילדים אוטיסטים בקופות שנמצאות בכל מקום. לארגן במקום העבודה משלוחים של ממתקים וצעצועים לבתי חולים באזור. ..... לא לחכות שיהיה טוב, לעשות שיהיה טוב... יש מישהו שזה מדבר אליו? שמרגיש כמוני?

קלייר

New member
לתת טיפה בים-שתהפוך לגל המציף

לתת טיפה בים שתהפוך לגל המציף לבבות בחום ובשמחה, וכל אדם תאומים תורם בזמנו החופשי ויש עוד רבים העושים במלאכת הצדק נתינה,בהתנדבות ללא כסף כל יום חמישי מחלקים אוכל לנזקקים ,צובעים בתים של קשישים בחופשים וזה נעשה עיי`` נוער נהדר ,בזמנו החופשי ללא תמורה , רק החיוך של האדם מפצה על הכל -זןו בתמור בנתינה , הד החיים- תחייך והעולם יחייך אליך חזרה,

יוסי26.5

New member
או קיי...מקובל עלי....אבל

מעבר לרעיונות שהעברת לבית הספר שלך... מה עשית באופן מעשי למען אותם הנזקקים???

B.Shokor

New member
צודקת תאומים יקרה / מי לא רוצה

לשנות את העולם? כולנו רוצים לשנות את העולם, אבל בשביל להגיע למטרה שלנו חייבים להאמין, אם נאמין במה שיש לנו בראש ובלב נוכל להצליח ובגדול. בקשר להודעה שלך, אנסה לבחור אותה כהודעה נבחרת, היא פשוט מאוד נהדרת מאוד (כל הכבוד) וצריכים לשמוע תגובות של עוד אנשים ;).. בהצלחה אחותי ;)

למעלה