לשנות קובץ mp3 ל-mp4

cooldana

New member
לשנות קובץ mp3 ל-mp4

איך אני יכולה לעשות את זה? יש תוכנה בשביל זה?

cooldana

New member
תשובה

יש לי שיר שהסיומת שלו mp3. אני צריכה להעביר אותו שיהיה עם סיומת או mp4. או wav. (<-שזה נראה לי של סרטים,תקנו אותי אם אני טועה)

bobx

New member
WAV זה גם רצועת שמע...

אתה אולי מתכוון ל WMV... אבל אני לא מבין מה יתן לך להמיר רצועת Audio לרצועת Audio + Video... אתה לא תראה כלום בין כה... אני לא כ"כ מבין את שאלתך..

cooldana

New member
תשובה

אני מקווה שהפעם אני אהיה יותר ברורה. אני רוצה להוריד שיר לפלאפון שלי אבל זה חייב להיות עם סיומת mp4 אבל השיר הוא עם סיומת mp3 .

cooldana

New member
זה משנה איזה מכשיר?!

כי אני גם לא יודעת איזה (כי אני רוצה לשלוח לפלא של חברה שלי), אני רוצה להוריד מהאתר של אורנג' ושם הם כותבים הנחיות איזה קבצים אני יכולה לשלוח (בלי שום קשר למכשיר). כמובן שרק המכשירים שתומכים...

bobx

New member
בטח שזה משנה....

רוב המכשירים שמסופקים היום תומכים ב mp3... אם לא מצויין איזה מכשיר, זה נראה לי הזוי משהו. את אפילו לא יודעת אם זה נוקיה / מוטורולה / LG / סוני אריקסון / משהו....??

Seraphim

New member
וואי וואי וואי איזו גישה!!!

הבנאדם מנסה לעזור לך, כל מכשיר שתומך בMP4 מין הסתם תומך גם בMP3 וגם אם ההגיון שלך לא הצליח לתפוס זאת מהרמז הדק בשמות הדומים הנה ההסבר. MP3 - פורמט של שירים, קול, Audio. MP4 - פורמט של סרט, קול + תמונה. Video + Audio. עכשיו מה הקשר הנוסף בינהם מלבד השם הדומה? הקול בMP4 הוא בפורמט MP3 אז... מסקנה.... מכשיר שיודע לנגן MP4 יודע לנגן MP3. עכשיו להבא, אם את פונה לקבל תמיכה והתומך שואל שאלה, יש סיבה שהוא שאול אותה ובמקום לקפוץ ולשאול "מה זה משנה?" תעני ותביני.

nadavkrv

New member
קיצר הפתרון

ואני אומר אותו בלב כמעט שלם(95%) שאם הוא תומך MP4 אז גם אם תעבירי אליו קובץ MP3 זה יעבוד! אלא אם כן זה מכשיר ממש ממש מוזר...

Seraphim

New member
95%??? נסה אולי 100%

כמו שרשמתי MP4 הוא פורמט וידאו שהסאונד באותו פורמט הוא MP3 - תחשוב, אם אני מנגן סרט ומשמיע קול בMP3 - יש מצב שאני לא אוכל להשמיע רק את הקול לבד? רק אם בכוונה תכנתו את המכשיר לא לתמוך בסיומת MP3 אז זה יתכן וגם במקרה הזה, רק תשנה את הסיומת וזה יעבוד כי המפענח, המקודד, של MP3, קיים.

nadavkrv

New member
אני יודע...

וזה נכון לגמרי, אבל השארתי 5% למקרה של מכשיר ממש מוזר(כמו שרשמתי). אתה יודע מה, נתפשר על 98%

Seraphim

New member
עם מתכנת מעפן... יכול להיות 98%

היה לו יום חרא, תפס את אישתו והחלבן במצלמת הריגול שהוא התקין בבית... היה מעוצבן... הוציא את זה על הטלפון... יש מצב...

הMפצח

New member
אגב, בדרך כלל זה לא אפשרי להמיר קובץ

קול לקובץ וידאו, בצורה פשוטה שכזאת. כניראה שקובץ MP4 הוא היוצא מן הכלל בקטע הזה ומי שישתמש "בסופר" ויעשה המרה מ- MP3 ל- MP4 הוא קבל קובץ MP4 תקין שאפשר לנגן, ועל המסך של הוידאו יהיה רשום לו.....(תמונה מצורפת)......

NLO

Member
אפשר לבטל את המסך הזה...

ע"י סימון V לי DISABLE VIDEO. על אותו עיקרון גם ב-SWF ניתן לותר על התמונה הזאת (הקובץ שוקל פחות כך)

למעלה