לשנות בחירה במנילה

Trashey

New member
לשנות בחירה במנילה

טוב אני סתם שואל את זה עכשיו כי מן הסתם אי אפשר להתקשר לבקו"ם כרגע :) אני אמור להתגייס ב-25.11 בכל אופן במנילה כתבתי: יחמ"מ, דוכיפת, גבעתי הייתי רוצה לשנות את הבחירה השניה, אתם חושבים שעוד יש לי סיכוי? :)

klug

New member
בלי קשר

תגיד אתה יודע משהו על יחמ"ם חוץ מזה שזה מודיעין קרבי??

Trashey

New member
יודע גם יודע

במודיעין קרבי יש שתי יחידות עיקריות, תצפיות-869 ויחמ"מ (יש גם את יחידת נשר אבל לא נתייחס לזה כרגע). בן-דוד שלי נמצא בתצפיות והוא מסופח לדובדבן, בכל אופן, כמה שלא ינסו להגיד, אין הבדל ממשי בין יחמ"ם לתצפיות, חוץ מזה שכל אחת נמצאת במקום אחר. (תצפיות פועלת באיו"ש והיחמ"ם בגבולות סוריה-לבנון, וזה לא סוד). בנוסף במודיעין קרבי יש עוד כמה יחידות מובחרות. (צס"ם לדוגמא) אני בהתלבטות גדולה אם ללכת או לשם או לגולני ולנסות להגיע לסיירת. אם יש לך עוד שאלות תשאל, לא פירטתי ממש אני יודע.

klug

New member
אתה יודע איזה סוג

שירות זה יענו מה עושים???. כי לא בא לי לשבת באיזה גבול עם משקפת

Trashey

New member
ממש לא ככה

זה ממש לא לשבת בגבול עם משקפת אחי. אתה נכנס לשטח בצוותים קטנים ואוסף מידע על מבוקשים, מה הם עושים איפה הם אוכלים בלה בלה בלה לא יכול להגיד יותר :) דובדבן לא סתם אומרים, יאללה הבית הזה נראה לי יפה בוא נלך לתפוס שם מישהו :)

klug

New member
עוד שאלה

איך הקטע הפיזי?? כלומר קורעים לך את התחת?? או שיחסית בסדר??

lightofgod

New member
בהחלט לא! אין מצב... אתה יכול לשלוח

מכתבים עם בקשות אם אתה רוצה משהו מסויים, או להתעקש בבקו"ם אבל אם עבר הזמן לא תוכל לשנות את ההעדפות שלך

ENZO

New member
תשובה

לשנות את הבחירה במנילה אתה כבר לא יכול לשנות אין מה לעשות.... אם אתה רוצה לשנות את הבחירה זה רק בבקו"ם כשאתה כבר התגייסת.

למעלה