לשנות את השיטה.....

לשנות את השיטה.....

שלום לכולם בזמן האחרון אני עמוס בעבודה ולימודים ואין לי זמן לצאת כך שאני מתרכז בצ'טים ובהודעות טלפוניות למצוא סטוצים ובהחלט אני נתקל בגברים תת רמה משועממים קובעים ולא מגיעים,מתקשרים מחסוי ומנתקים,סתם מבקשים לשלוח תמונות ואחר כך בורחים מהצ'ט אני בדרך כלל לא שולח תמונות כי לצערי התמונות יכולות להתפרסם באתרים שחלילה והם יגיעו אליהם ואני מדבר מנסיון. אפשר להבין את הצורך בתמונה אבל יש בזה סיכון רציני ובמיוחד לגבי אלה שרוצים לשמור על אנונימיות.לגבי מצלמה הסיכון דומה.מה הפתרון בנושא זה(הם בדרך כלל שולחים סתם תמונה לא שלהם). בכל מקרה אני נמצא בתקופה נאחסית כזאת כאילו כל הגברים התאגדו לעשות לי רע:) אני מחפש גברים רגילים לחלוטין גבריים נטולי פוזה כל אחד מתקשר ומספר על הריבועים שיש לו בבטן ועל כמה הוא חטוב ולי זה לא עושה כלום,אומנם אני מחפש סטוצים אבל ברור שהייתי חולם על משהו רציני,ודי ברור לי שלגבי משהו רציני הצ'ט והפון הם לא רציניים. אז איפה כן? מועדונים לעיתים רחוקות מאוד משהו זז, וגם על בסיס סקס נטו(ובכלל אני שונא ללכת למועדונים של גייז). מה עושים האם קיים משהו רציני בעולם הזה חוץ מסקס,אני תמיד חושב שדרך הסקס אני אכיר וכל פעם אני מתאכזב מחדש..... אשמח לשנות את השיטה התפיסה אבל אני לא יודע איך? מה עלי לעשות לקבל קצת יותר איכות בחיי.

resputin

New member
המממ,

לא הבנתי, אתה מחפש זיון או קשר? אם אתה מחפש קשר, אני בספק אם תמצא אותו בסבבי חיפוש זיונים, או אנשים שמגיעים אליך הביתה בשביל להזדיין. לא אומר שלא קיימת כזו אופציה, היא אפשרית, אבל הסיכוי אל מול סתם עוד סטוץ ברצפי הסטוצים (שלהם, שלך) הרבה יותר גבוה. אם אתה מחפש סטוצים עם אנשים קצת יותר רציניים, עזוב את הצ'אטים ותלך לאטרף - תוכל לאשר שם תמונות (לאו דווקא של הפנים שלך, אם אתה לחוץ על הפרטיות שלך) ובכלל, לפנות רק לאנשים עם תמונות מאומתות, כך תדע שהתמונות שלהם ולהזדיין כתאוות נפשך. אם אתה מחפש משהו מעבר לסתם זיונים, אולי הגיע הזמן שתנטוש את הצ'אטים, אולי הסיכוי למצוא משהו קצת יותר ראוי יגדל.

resputin

New member
אטרף דייטינג

Dating.atraf.co.il (מסתבר שיש הומואים שלא מכירים) וכמו שהגיבו לך כאן למטה - ובצדק - כשאתה משוחח עם מישהו שמחפש זיון וגם אתה מחפש זיון (או מתיימר), למה אתה מניח שתהיה תכלית מסויימת לשיחה מעבר לאק/פס נייד/ממוקם וכו' וכו'? לעזאזל, חצי מהם לא ישאלו אותך מה השם שלך.

אם אתה מחפש סתם סטוצים

אז באמת אין מה לעשות, המקומות הקלים ביותר הם צ'טים ואטרף ואז, בהתאם למדיה הזו, אתה נתקל לעיתים באנשים מפוקפקים, אבל זו האופציה הנוחה ולכן, לדעתי, ממשיכים לעשות זאת. חוצמזה, כשאתה נכנס לאטרף ומחפש סטוץ, מה אתה מצפה שמישהו יגיד לך? קיבלתי 780 בפסיכומטרי ואני מתכנן ללמוד רפואה? זה סטוץ for crying out loud , ברור שיגידו לך על הריבועים בבטן ועל רמת החיטוב, זה מה שחשוב בסטוץ. אני טועה? אם אתה מחפש קשר רציני יותר, מעבר לסתם סקס אז זו באמת בעיה ואני לא חושב שזה קל לאף אחד (הומואים, סטרייטים וכו'), אז זה לוקח יותר זמן אבל זה לא בלתי אפשרי, פשוט צריך סבלנות

אתה יודע....

בדיוק אתמול כתבתי בפורום אחר לילד בן 15, שיפתח את המצגות לגלישה בטוחה, ואני אמרתי לו שאם אני כבוגר למדתי מזה משהו אז זה לא יזיק לאף אחד..... רוצה שאומר לך משהו נוסף? שמעתי גם שאם מבקשים בתוכנת מסרים הזמנה במצלמה, קודם אתה רואה אדם זז.(בניגוד לסטטיות של תמונה),במצלמה יש משהו יותר מחייב, כי תמונות אני יכול לשים כאן גם תמונות של דודי בלסר ולהגיד שזה אני, במצלמה אתה רואה אותי ואני רואה אותך ואגב אם מישהו מסרב להפעיל מצלמה לנתק איתו את הקשר.. לקחת את המושכות אליך... ושוב , קשר ניתן למצוא במסגרת עיולת משותפת, אולי אני טועה, אך מרבית הקשרים לא נעשים בפיק בארים, פאבים ומועדונים אלא בפעילות משותפת הקשורה לתחומי עיניין שלך בהקהילה או מחוצה לה..

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני יגיד שלא מנסיון,

בצאטים\אטרף\מקומות בילוי קשה עד מאוד למצוא זוגיות. נקודה. (דעתי בלבד)

TheCharmedOne18

New member
במקומות בילוי קשה למצוא זוגיות../images/Emo35.gif

דווקא מקומות בילוי נראים לי כמקום הכי "טבעי" לפגוש אנשים ולהכיר בני זוג פוטנציאלים.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif זה נשמע לי אולי כמתכון לפגוש את הסטוץ

הבא. שם אתה פוגש ע"פ המראה בלבד, אין אפשרות לדבר עם אותו "פוטנציאלי". ולכן מה הטעם להתחיל איתו בכלל? זה פשוט מזה לא נראה לי טוב...

דווקא שם לא פוגשים על פי מראה בלבד

אין לי הרבה מאוד ניסיון עם אטרף, אני לא שם על בסיס קבוע, אבל אני חושב שדווקא שם אפשר לדבר בלי לשפוט על פי מראה, זה שאנשים בוחרים לא לנסות וישר לקבוע לסקס זה משהו אחר, אבל הפוטנציאל קיים. תחשוב שבאטרף אתה יכול להתחיל לדבר עם מישהו שברחוב לא היית חושב עליו כאופציה בכלל ובסוף עוד יכול לצאת מזה משהו שלא תתחרט עליו. נכנסתי פעם והתכתבתי עם מישהו שעות ברציפות, הייתה לנו שיחה מדהימה שלא הייתה יכולה להיות בדייט רגיל או בסתם מפגש באיזה פאב, בסוף נפגשנו וכו' ולא יצא מזה משהו מאוד רציני, אבל עובדה שההתחלה הייתה מאוד כבדה ובעלת פוטנציאל.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif עניתי לו לגבי מקומות בילוי בלבד.

לגבי אטרף יש לי טענות אחרות, אבל האמת? אולי אני ינסה לדבר שם עם אנשים בטרם אני ידבר עליו כל כך רע...

TheCharmedOne18

New member
תתפלא.

אבל אנשים בוירטואל יכולים להיות מאוד(!) שונים במציאות. זה מתבטא בעיקר בשפת הגוף, מה שהבנאדם משדר, ושאר מאפיינים שאי אפשר לקלוט אותם דרך מסך המחשב. אני מדבר מניסיון בשתי הזירות- הן הוירטואלית והן הממשית. והמסקנה שלי: אין מה להשוות. פשוט עולם אחר. בהצלחה

קאליברי

New member
רק פעם אחת ההתכתבות משם

הפכה אצלך לדייט ולא יצא משהו רציני? הלוואי עליי, כמה אכזבות נחלתי שהתחילו משיחות "בעלות פוטנציאל"... היום לא, היום לא, שינוי פאזה!

מה שהתכוונתי ולא הבהרתי את עצמי נכון

זה שהמישהו הזה שהייתה לי איתו שיחה מדהימה זה לא מישהו שהייתי יוצא איתו אם הייתי נפגש איתו ברחוב וסביר להניח שלא הייתי מנסה להכיר אותו לקטע רומנטי אבל אחרי שדיברנו באטרף ופגשתי אותו בהחלט הסתכלתי פחות על המראה (לא שהוא היה מכוער ואני חתיך אלוהי, פשוט לא הטעם שלי בדר"כ) וזה היה יכול להתפתח בכיף למשהו רציני (שהתחיל משיחת סטוץ קלילה). וחוצמזה אני לא ממש הרבה באטרף, זה לא בשבילי במיוחד, אני די פחדן.

למעלה