לשנה החדשה

borbardak

New member
לשנה החדשה

לשנה החדשה הבאה עלינו לטובה, מי ייתן ונזכור, בימים הטובים, ועל אחת כמה וכמה בימים המגעילים, שאולי בגלל, ודווקא מפני שאנחנו מגמגמים, וחווים את הנכות הזו - מי יותר ומי פחות - אנחנו יותר. יותר רגישים לאנשים אחרים, יותר מקבלים נכויות של אחרים, יותר מבחינים ברגישויות ודקויות. ואולי, בהפוך על הפוך, הגמגום שלנו הוא גם מקור לעוצמה ייחודית רק לנו. האילוץ היומיומי להתמודד עם החולשה שלנו מכריח אותנו לחפור בתוכנו ולגלות כוחות אינסוף. אז באותם ימים, שאנחנו מרגישים שאנחנו לא מסוגלים להוציא מלה אחת לרפואה, אני מאחלת לכולנו שנזכור לנסות להסתכל על זה בצורה הפוכה - מחולשתנו צומחת עוצמתנו. שתהיה לנו שנה של אומץ וחיוך. שנה של שטף בלתי פוסק. ובעיקר - שנה של אהבה לעצמנו, כמו שאנחנו.

שמחה99

New member
איזו ברכה יפה! ../images/Emo140.gif

אמן על הכל!
וזה כל כך נכון שהגמגום מלמד אותנו סבלנות ורגישות... "מחולשתנו צומחת עוצמתנו" לגזור ולתלות!
אהבתי! קבלי
ממני...
נשמח (מותר בשם כולם?
) אם תשארי ותמשיכי לשתף אותנו מהגיגייך... את נשמעת לי בחורה נבונה ומקסימה...

borbardak

New member
תודה, תודה

תמשיכי להפיץ את האור והאהבה שאת מפיצה בפורום

barba

New member
שנה טובה

שבת שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום ובני משפחותיהם שתיהי לכם שנה מתוקה אשר ועשר והצלחה בכל אשר תירצו שתהיה לכולנו שנה עים דיבור יותר חופשי ושוטף וחברה שנפסיק להיתבייש ונדבר בכל מקום אז שנה טובה לכולללללם

barba

New member
שבת שלום

שנה טובה שתהיה לנו שנה טובה עים הרבה חברים ופעילות באמבי ביכלל ובצפון ביפרט ברצוני להזמינכם לערב פתיחת השנה בוא ניבדוק את השפעת המילחמה על הגימגום את הערב ינחה דר אלי אברהמי עבד סוציאלי המיפגש התקיים ב28.09.06 במתנס גשן ברחוב משה גשן 62 מול המיזרקה בשעה .00 20 כולכם מוזמנים עים חברכם ובני זוגכם כמו כן נרים כוסית ונוכל תפוח בדבש שתהיה לנו שנה מתוקה.

shuky63

New member
אני מאחל לי ולכולנו את מה שאיחלתי

ביום חמישי בבית הפתוח של אמבי.שיהיו לנו הרבה רגעים של מגיע לי.מגיע לי לדבר מגיע לי שיקשיבו לי.מגיע לי לקחת זמן לעצמי. ואז גם השטף יחגוג. שנה טובה לכולם.

למעלה