לשמש וכו'!!!!!!!!

dron a

New member
לשמש וכו'!!!!!!!!

אייכה?מדוע לא שןמעים ממך בנושאים השונים שמועלים בפורום,אך כשמדברים על העיר.מיד אתה תוקפני. כנראה שקברניטי העיר צריכים לתת לך את התואר. "חסיד אומות העיר". כאן בפורום,אנו מתגברים על המחלוקות בינינו בהדברות, אצלך כל מה שלא מוצה חן,אתה מיד תוקף את גבי אסרף. להזכירך:גבי אסרף יש לו תפקיד חדש,וכל מה שקשור כרגע בניהול העיר הוא לא רלוונטי. אז אנא ממך די להלאות אותנו בנושא הזה. ותחשוב על זה.

genesis

New member
ל DORON A ....

הלוואי שהיה תוקף את מר גבי אסרף הבעיה היא שהוא תמיד תוקף את בנו של מר אסרף . על כך התרעומת ....

שלום לכם דורון את גנסיס

קודם כל אני הגיב למה שאני רוצה אף אחד לא יכתיב לי על מה להגיב שנית אני לא תוקפני אני עונה לכם באותה צורת ביטוי שאתם משתמשים בה ליד גנסיס אני ממש עדין אני לא רואה איך אתם מתגברים על המחלוקות בנתיים היחיד שקיבל את העובדה שבני ניבחר על אף שלא היה בין תומכיו הוא zivsb שאני לא מסכים עם כל דעותיו אבל לפחות בעניין הזה הוא היחיד שקיבל את גזרת הציבור אני לא תוקף את גבי אסרף בתור אדם אני תוקף מתוקף רצונו להיות ניבחר ציבור וככזה זכותי הלגיטימית לתקוף אותו נכון שיש לו תפקיד חדשאבל עדיין הוא יושב ויישב במועצה עד 2008 (כל עוד הוא לא מתפטר )ולכן עדיין יש לו עניין בהחלטות ובניהול העיר וככזה במידה והמצב שאתם מציינים כל כך קשה מושחת רע ופרוע מדוע קולו לא נישמע.....................היכן האופוזיציה??????????????? ובנתיים אני לא זה שמתלונן עד אין סוף בנתיים שימו לב מיהמתלוננים הבן של האח הדוד החברה הגיס הגיסה הילד הילדה כולם ממשפחה אחת ומצטרף אליהם גנסיס שהמועמד שלו לא היה שבוע בפוליטיקה וכבר נירשם לזכותו חקירות על זיופים אז מעניין מה היה קורה במידה והיה ניבחר................

zivsb

New member
שמש ירח וכוכבים

אני לא היחיד!!!!! כל ציבור הבוחרים קיבל ומכבד את התוצאה וזה לא "לפחות" זו חובה אזרחית. וכחלק מזכויות היסוד שלי יש לי גם את זכות הבעת דעה ואני שומר על זכות זו גם לי וגם לך אז תכתוב ככל העולה על השפיץ של העיפרון אני אקרא ואגיב

genesis

New member
שמש ירח וכוכבים

שוב את/ה נוהג/ת גם כעת לתת מכות מתחת לחגורה , ולא מסוגל/ת להתווכח לגופו של עניין . מה הקשר בין חקירת הזיופים של המועמד שתמכתי בו לענייננו . חשד לזיופים זה עדיין לא 4 כתבי אישום על שוחד שעליהם עתיד בעזרת השם לתת את הדין ראש העיר הנבחר . החשד כלפי המועמד שתמכתי בו לא הגיע לרמה של חקירה ,וכנראה שלא יגיע כי המשטרה מבינה שהכל גיבובי שטויות של אדם מתוסכל שעזר למועמד שתמכתי בו . ועוד דבר , לא הבנתי מה הקטע שלך אם DRON A האם את/ה מכיר/ה את משפחתו ...? ובאיזה רשות או זכות את/ה חושפ/ת משתמשים כאן בפורום שלא מעוניינים להחשף...? אני כולי תקווה וכמוני גם רבים מתושבי לוד שבאיזוהי דרך תבוטל רוע הגזרה שגזר עלינו שר הפנים עד 2008 הרבה מיים יכולים לעבור בירדן והכל יכול להיות

מר גנסיס

לידעתך לא רק שאין 4 כתבי אישום אין אפילו כתב אישום אחד אתה מוזמן לבדוק לא הוגש שום כתב אישום....... קודם כל על ראש הגנב בוהר הכובע זרקתי חשד ואתם ישר המתתם אותו יפה מאוד אני לא חשפתי לא שמות ולא כלום לגבי המועמד שלך פשוט לפי דברייך(...כל מי המושחת בעירייה או שיש נגדו חשד לשחיתות להעיף או להשהות באופן מייד וללא משוא פנים )הוא אשם אז בן אדם שנמצא שבוע וחצי בפוליטיקה וכבר .....אז מה הלאה

genesis

New member
אתה כנראה...

היית רוצה שלא יהיו כתבי אישום . אבל לצערי הרב יש ועומדים נגד ראש העיר ארבעה כתבי אישום שהוא עתיד לתת עליהם את הדין בפני בית המשפט . זה שעדיין לא הוגשו כתבי האישום זה לא מדוייק , כי היועץ המשפטי לממשלה עיכב את כתבי האישום כדי להגדרתו "לתת סיכוי שווה למועמד להבחר ללא משוא פנים" . אולם כעת משתמו הבחירות והציבור לצערי אמר את דברו יוגשו כתבי האישום הללו , וראש העיר לצערי ישפט עליהם ככל אזרח . ועוד דבר לגבי המועמד שלי . אני מכיר אותו למעלה מ 20 שנה , ויכול בלב שלם לומר כי הוא ישר כסרגל ואמיתי . לי היה ברור תמיד שהחשדות שהועלו נגדו הם בסך הכל גיבובי שטויות , עובדה היא שהמשטרה כלל לא חקרה , לא חוקרת , ולא תחקור את הנושא .

גנסיס

תחליט יש ועומדים או יוגשו כתבי אישום תהיה החלטי ושוב אני מוסיף אין כתבי אישום כשיוגשו יהיו וגם אז אדם זכאי עד שיוכח אחרת

rachel v

New member
שאלה טובה למחשבה...

גם באפוזיציה צריך כח כדי להזיז דברים. גבי כן נלחם, אבל אתה שוכח דבר אחד ....הוא לבד. ולרענון זכרונך אתה תקפת את drona כשכתב בפורום. אף אחד לא תקף אותך. אתה טוען שכולם ממשפחה אחת. איך היית מגיב אתה לו המצב היה הפוך????????? מבטיחה לך שהיית מגן על משפחתך ועכשיו שהעלית נושא חשוב כמו האפוזיציה, אולי זה המקום להביא דברים שהאופוזיציה נלחמת בהם ואנו לא יודעים עליהם.

zivsb

New member
רחל יקרה!! האופוזיציה היחידה בעיר

זה רק אנחנו כאן!!!! כולל שמש ירח וכוכבים ולפעמים R68 במועצת העיר אין אופוזיציונר אחד לרפואה ותקני אותי בבקשה

genesis

New member
ZIVSB

שמש ירח וכוכבים זה לא אופוזיציה

rachel v

New member
התשובה לא קשה ..פשוט

בדיון הדברים שנכתבו הועלתה סוגיה שלא חשבתי עליה, ותודה לשמש ירח וכוכבים על הארה. מבטיחה לכם שאעדכן כאן בפורום ברגע שאקבל אישור לדברים שאני רוצה לכתוב.

למעלה