לשמעון

michakm

New member
לשמעון

המלצת שאעלה את כתב ידי אבל לא התייחסת כלל.. חשבתי שכתב ידי אמור להיות די מעניין, במידה והוא מהווה שיקוף של המציאות אבל עפ"י ההתעניינות הדלה עד כה כנראה שטעיתי. אני מבין שישנם הרבה בקשות ניתוח אבל בכל זאת אשמח לשמוע מה דעת חברי הפורום הנכבד. אין לי מושג איך אני מקפיץ את הההודעה שלי אבל היא בעמ' 3.

shamon51

New member
../images/Emo52.gif סליחה

אם תעלה את הכתב שוב אז אבי מבטיח תשובה שמעון

michakm

New member
אין בעיה

זה בסדר..לא צריך להתנצל, אבל אני לא יודע איך להעביר אותו מעמוד 3 הנה ומחדש להעלות זה קצת בעייתי. אולי תוכל אתה ואודי (ואחרים) להתייחס לזה שם?

shamon51

New member
אני לא מצליח להוריד את

התמונה משם בעמוד 3 אז אם אתה יכול, יהיה טוב אם תעלה אותה שוב
חוץ מזה אני כן מתנצל, כי באמת הבטחתי ושכחתי

michakm

New member
פורמט

ההתנצלות התקבלה
סלח לי על בורותי בתחום אבל מה זה יעזור אם אעלה את זה שוב?- הרי זה יהיה באותו פורמט כמו בעמ' 3 , לא? מיכה

michakm

New member
שיחקת

אותה
אבל יש גם את החלק השני שהוא אף יותר חשוב

shamon51

New member
ניתוח

הלחץ שאתה מדבר קיים גם בחיים שלך באופן כללי ולאו דווקא בזמן בחינות (אז הוא אולי מתגבר עד כדי שיתוק) אתה מכונס בעצמך וירא מפני אנשים ומפני ביקורתם יש מקום להרבה יותר עמידה על שלך. הלחץ הזה מדכא מאווים ויצרים וגורם לך ליותר מחשבות וחלומות שלא תמיד מתגשמים. אני לא פסיכולוג מקצועי ולכן רק אחד כזה יכול לייעץ לך כיצד להשתחרר מזה, למה בעצם שלא תנסה ? זה יתן לך את היכולת לחיות ולנצל את יכולותך טוב יותר. שמעון

michakm

New member
בחלום הלילה בצאת הכוכבים

דבר ראשון, תודה על הניתוח. האם יש אפשרות לנתח בצורה אובייקטיבית כתב יד של אדם שלחוץ בזמן בחינה אך דווקא מתמודד בצורה טובה עם לחץ בחיים? האם הכתב באותו זמן ישקף את אישיותו ויכולתיו של אותו אדם? האם הלחץ באמת מונע אפשרות של אבחון? ..ואם זה לא - אז אני אשמח לשמוע התייחסות לא רק למרכיב הלחץ/חלומות תודה מראש

shamon51

New member
חלום? לילה? כוכבים?

נשמע כמו מצפה כוכבים. התגובה שלך לא ברורה

michakm

New member
מה לא ברור?

כותרת הנושא נעשה בהומור.. דיברת על חלומות וכו' אז פשוט התחרז לי בראש בחלומות הלילה.. בנוסף לכך, דיברת על ניתוק כלשהו מהמציאות ומה זה עם לא חלומות בלילה
שאלתי האחת הייתה האם יש ללחץ השפעה על האיבחון הגרפולוגי? שהרי אם היא משפיעה עד כדי שינוי של ההערכה אז באמת אין טעם לבצע הערכה גרפולוגית שלי ושל אנשים כמותי, היות ומה שתעלו בחכתכם יהיה נושא הלחץ. בקיצור יהיה מעניין לשמוע ממך וחברי פורום זה - מחשבות על כתב היד שלי חוץ מכך שהוא מראה על לחץ

shamon51

New member
תנסה את זה

טיפוס אחראי, נאמן, הוגן. ממושמע ומחויב, מציית לכללים וממלא את חובותיו. רגיש לזולת, אכפתי, אמפטי ומתחשב. איש צוות טוב, מגלה נאמנות לקבוצה, מציית לכללים ואוהב את תחושת הסולידאריות והתמיכה שמביאה עימה השתייכות לקבוצה. מתקש לסבול זאת כשאחרים מתנגדים למערכת ומצליחים לצאת מהעניין פטורים מעונש. מחפש וזקוק באופן תמידי לביטחון וודאות. אינו לוקח סיכונים, אוהב ללכת על בטוח ולרוב מעדיף את המוכר על פני החדש. מסוגל להתלבט ללא הגבלה, מוטרד מפחדים וספקות פנימיים, זהיר עד שיש לך קושי גדול בקבלת החלטות. רואה באופן אוטומטי את כל המכשולים הפוטנציאליים וזה עוצר בעדך מלפעול. נוטה לפסימיות וחשדנות ותמיד נערך לתסריט הגרוע ביותר שאפשרי באמצעות דאגה לאמצעי אבטחה ורשתות ביטחון. מתקש לסמוך על עצמך ועל אחרים, באופן כללי, לוקח את החיים ברצינות ולא מספיק מפרגן לעצמך. חי בפחד ומזדהה בקלות עם המפסידנים ומגינים על עמדתם.

michakm

New member
להאמין, להבחין, ולא להגזים

לדירקטור- מה הניע אותך לכתוב מוזיקאי? לשמעון: עדיין לא ענית על השאלה האם ניתוח גרפולוגי ייצא מוטעה כאשר הכתב משתנה כתוצאה מלחץ בו נתון הכותב. כמו כן מאיפה הגעת לאבחנה של "מציית לכללים וממלא את חובותיו"? מה עם יכולות? האם אתם מסוגלים לאבחן יכולות או חוסר יכולות?
ו-

michakm

New member
אודי - אייכה?

אני אשמח גם לשמוע מה דעתך על השאלה שהצגתי ועדיין לא קיבלתי עליה מענה "האם ניתוח גרפולוגי ייצא מוטעה כאשר הכתב משתנה כתוצאה מלחץ בו נתון הכותב"?? בנוסף לכך ,אשמח לשמוע מה דעתך על הכתב? ראיתי שהעלת את הכתב שלי "ככתב נוסף שעדיין בפורום, שגם אצלו ניתן לזהות מרכיבים רפורמטוריים"
מיכה

michakm

New member
האם אתה

בעצם רומז לי שהכתב עד כדי כך משעמם..ושהשאלה בנוגע ליכולת לאבחן במצב לחץ עד כדי כך טיפשית?

למעלה