לשמעון אין קטן וזעיר!

f o x g i r l

New member
איזה חמודה אורנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

באמת הרס לי קצת....

עוד 24 שעות ו15 דק התוכנית האחרונה!!!!!!
אגב זה רק 56 שניות חרירה.. טוב אני צריכה ללכת ניפגש מחר(אני אומרת את זה כדיש לא תקראי לי לצ'ט כשאני לא כאן)ביי לך חביבה(חרירה שילון החביבה!) ביי לכולכם!!!!!!

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ענק...

איך זה הורס
כולה פחות מדקה... דייי
שיגיע כבר מחר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

ומה?! הם יושבים על הרצפה?! אם זה היה בערוץ אחד, רק בישראל ישר היו עושים על זה משהו
.
ניר

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif הבאת אותה בהפוך על הפוך ../images/Emo8.gif

|קוד|
And isn't it ironic? don't you think?

אטא6טט

New member
רגע אז זה ישדור ביום שבת ????

לא קראתי את הכתבה כי אני רוצה לראות את כל הראיון .......

לא.

קודם כל, הראיון לא בכתבה הכתובה אלא בכתבת הוידיוא המצורפת. דבר שני, הראיון ישודר היום בלילה.

אני מעדיפה לראות את זה היום בערב

ולא להרוס לעצמי......... ובאמת מוזר לראות את אורנה וארז ןלא את לימור ושמעון

PopPy

New member
כ"כ מוזר, לראות את שניהם באולפן

לבושים נורמלי, מתראיינים, מסכמים..

אנשים!!!! תתעודדו קצת בבקשה!

אני עצובה נורא נורא נורא נורא נורא נורא אבל אני לא רוצה לראות את כולכם כוןל כך מדוכאים...בואו נזכר בקטעים הכי מצחיקים שהיו ונתעודד קצת!!! כנסו לקשת ותראו קטעים ישנים וחדשים ותתעודדו........

love amor

New member
אני על סף מוות ואת אומרת

לי להתעודד?!?!? איך אפשר?!
(טוב אולי לא מוות-הגזמתי,אבל התעלפות בהחלט!)

אה ואני לא עצובה?!?!../images/Emo10.gif עדיין

זה לא אומר שאסור לי לגרום לך להתעודד אבל אם אם לא רוצים....לא צריך תשקעו בדיכאון רק תדעו שזה לא בריא........

לא בריא?

אחרי שאני אתאבד לא בריא או כן בריא כבר לא ישנה לי נכון? פיס פיס מיאו... תצרפי אותי לתפריט עמוס היונים (
רוצחת!) שלך?

עמיתוש

New member
אני פשוט לא מאמין.

אני יודעה שאני לא מוסיף למה שכתבו פה. אבל, אני לא יכול שלא לכתוב שאני כ"כ מסכים אתכם, במיוחד עם מה שאתי כתבה למטה. אני פשוט לא קולט
אין למה לחכות יותר ליום חמישי, אין כבר להסתכל על חדשות ערוץ 11 ולהתלהב כשרואים תקלה כי אני יודע שהיא תשודר ברב"י ואני כבר מצפה לראות את הסאטירה עליה. אין, אין אותם. אני עדיין לא קולט את זה. אוף, פשוט אוף
.

נכון!! לא מזמן ראיתי קטע משובח ממש

לא יודעת איזה ערוץ לא נגענו ממש מדהים!!!!!! וחשבתי"אך אם רק היה רק בישראל" אפשר להגיד שאין אפילו טעם לחיי בלי התוכנית!!!!!! כול תחילת שבוע אני מצפה ליום חמישי ו(בעבר זה היה שישי) ועכשיו אני כבר לא אצפה ליום חמישי!!!!! לא יהיה למה לצפות!
אבל עדיין אנשים אנחנו חייבים להתעודד אי אפשר להיות בדיכאון...זה לא טוב

למעלה