לשמו"צניקים

לשמו"צניקים

אתמול ראיתי משהו ממש מוזר. ראיתי תמונה של ערבי עם חולצה כחולה וושרוך לבן. השאלה היא אם יש לכם או אין לכם מגזר ערבי כי ממה שאני הבנתי יש לכם רק מגזר יהודי..

טיפקסית

New member
לשיר-יש לנו תנועה אחות במגזר הערבי

אולי מי שראית הוא קשור לתנועת הנוער הערבית שהיא תנועה אחות של השומר הצעיר,אבל איך שאני יודעת החולצה של התנועה הערבית-תנועת האחות היא ירקוה עם שרוך אדום [אין לי מושג למה] אולי מי שראית הוא קשור לתנועה הזו או שהלך להעביר להם פעילות והיה ו/או קשור בדרך כלשהי לשומר הצעיר אם אני אדע עוד פרטים אי אגיד לך שלך תמיד בשמת

טיפקסית

New member
אז אין לי מושג

אני אנסה לברר איפה ראית אותו? האם היתה לו חזות ערבית? שלך בשמת

טיפקסית

New member
קן פרדיס-אולי של תנועת הנוער הערבית

ייתכן והוא שייך ו/או השתייך בעבר לתנועת הנוער הערבית-תנועת הבת של השומר הצעיר איך שאני יודעת יש איזושהי תנועת נוער בפרדיס כיום-איני יודעת איזו אני אנסה לברר עוד על כך ואם אצליח לברר אעדכן אותך בעוד פרטים שלך בשמת,מד"צית השומר הצעיר,קן אופק

בפרדיס זה נוע"ל..

והיו להם "רק" 300 חניכים בקייצת ויש להם "רק" 600 חניכים בפעילות השוטפת... לא פיייר!!

חולצה ירוקה ושרוך אדום? מזעזע!!!

מה זה השילוב צבעים הזה?

טיפקסית

New member
לזוטון-כן ירוק ואדום זו תנועת הנוער

חניכי ומד"צי תנועת הנוער הערבים בדרך כלל [ואני מדגישה-בדרך כלל,לא תמיד] לובשים חולצה ירוקה עם שרוך אדום-כנראה שלצבעים אלו יש משמעות בתנועה שלהם והם מסמנים משהו בדיוק כמו בשומר הצעיר אני נפגשתי בשנה שעברה אם מס´ אנשים ומד"צים מתנועה זו,הם אנשים מדהימים ושווה לנסות ולהתעניין וללמוד להכיר אותם יותר שלך בשמת מד"צית השומר הצעיר,קן אופק

אם תשימו לב

ירוק ואדום זה צבעים שמופיעים בדגל של כל מדינה מוסלמית (או לפחות בשל רובן) אז בטוח שיש לזה משמעות.

כן...

בעולם הערבי יש לבצעים האלו משמעות ירוק- הקשר לאדמה אדום- כנראה מלחמה או משהו.. וגם אדום זה הצבע של הדגל הסוציאליסטי

Moooran

New member
ירוק אם אני לא טועה...

מזוהה גם עם האיסלאם, באהבה (אולי בפעם האחרונה על אזרחי...) מורן ישראל

למעלה