לשמור על דיסטנס

ophra

New member
זה "דיסטנס" במלעיל... ../images/Emo8.gif

אבל מה עם "דיסטנס" במלרע? (או שאולי אני מתבלבלת לגמרי וזה בעצם הפוך) בקיצור - "דיסטנס" שנשמע קצת עם מבטא צרפתי יענו "מרחק"
מסכימה איתך כמובן ששמירת מרחק מונעת מאיתנו לעתים חוויות ומתנות נפלאות (גם אם לפעמים כואבות) עפ
(יאללה לעבודה)

עוף כנף

New member
דיסטנס

(לא קראתי עדיין את התגובות, ובכל זאת...) זוהי גם התחושה שאני קבלתי כשקראתי את ההודעה. צבא, מנהלים בעבודה דיסטאנס בגלל כבוד מסמכות כלשהי.... ולא זהירות מקרבה. ואני נזהרת מקשר עם נשואים, כקו אדום.

blonda3

New member
דואלי שלום-מנסה לענות לך.../images/Emo22.gif../images/Emo101.gif

לשמור על דיסטנס במקום העבודה נראה שזה דבר נכון כי-והיה ויהיה לך רומן במקום העבודה שלך שיסתיים במפח נפש, יהיה לך ולה מאד לא נעים לעבוד שוב ביחד באותו מקום-אז בשביל מה? אם לזה התכוונת במיטה חולה אז.... ואם אנשים שומים על דיסטנס סימן שהם יודעים למה. כתבת שפן?אני לא בטוחה שזה רע. אולי זה מה ששומר עליך מלעשות טעויות בחיים. פחד זה לא בהכרח דבר רע-הוא שומר עלינו מסכנות. מרחק מפקידת הבנק שעושה לך עיניים-מעניין לעוד כמה מהלקוחות שלה היא עושה עיניים....חשבת על זה? אולי זה עבר לך בתת מודע....גם אני לא הייתי נענית בחיים לחיזוריו של פקיד הבנק שלי. לך תדע מה עומד מאחורי המבטים האלו....איזה אינטרס....אולי??? ואולי-היא סתם נחמדה וחיכנית, וסתם עושה לך עיניים.... בלי שום כוונה.....כי היא נהנית מזה. מרחק מזאת שעושה איתך משמרות לילה-זה בהחלט חשוב, כי מי יודע לאן זה יכול היה להגיע וזה חוזר לנקודת הפתיחה-לא מתערבבים עם אנשים בעבודה.אבל להתפלסף על החיי-זה "מותר"-למה לא? מרחק מרווקה שרוצה ילדים-נו זה ברור, כי אתה בטח לא רוצה ילדים כרגע ואתה פשוט נזהר. לא צריך "צרות"..... היא עוד "תפיל אותך"...אז בשביל מה?נמנע מראש-לי זה מובן. מרחק מנשואה-גם מובן-למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? מרחק ממישהי שגרה רחוק-נכון-חסר בנות קרוב לבית? למה להתחיל מראש עם קשיים טכניים?אבללללללללללל פה שאלת שאלות חשובות "הדיסטנס נובע מחשש להיקשר בזמן ובמקום הלא נכון"-פה אתה כן טועה לדעתי-מכיון שאתה אינך יכול לדעת אם זה הזמן הנכון וכו'.... " אבל האם זה נכון להתיחס לאנשים שמוצאים חו ביננו ושאנו נימשכים אליהם (לא רק מינית!)"אם מצאה חן בעינך מישהי רחוקה ממך מרחק פיזי אז או שבאמת היא מצאה חן בעיניך-או שבאמת אתה פוחד מקשר ומראש נמשך למישהי שהקשר איתה יהיה בעיתי ולא רציף...או שזה יד הגורל. "האם בכך אנו מגבילים את ההזדמנות להכיר/להתחבר אולי?, לחלק השני שלנו? "-לדעתי לא. אל תגביל. מישהי מצאה חן בעיניך והיא מאד רחוקה מך מבחינה פיזית?אז תנסה להיות בקשר, ואם תראה שהמרחק מפריע-תתנתק. ואם בכל זאת היא החצי השני שלך-מישהו מכם יעשה את הצעד ויעבור קרוב אל הצד השני. ל תשכח שבמקצוע שלך בכל מקרה, גם אם תגור ותחיה עם מישהי, רוב הזמן לא תהיה זמין לראות ולהיות איתה...כך שהמרחק הפיזי והגאוגראפי לא אמור לשנות לך בכל מקרה. מה שכן-מציעה לך לבחון היטב ולבדוק היטב האם אתם מסתדרים בדברים הקטנים של חיי היוםיום, כדי שהאהבה שלכם לא תהיה אהבה וירטואלית, או התאהבות באהבה, וכדי שכאשר כן תהיו ביחד-זה באמת יהיה הכי טוב שאפשרי. מה דעתך???? ונ.ב. האם אתה יודע מה זה מסר?תיבת מסרים?

touti

New member
הדיסטנס הוא חומת הגנה שבנינו

סביבנו, סביב ליבנו. עד שיבוא האחד/האחת שיסיר מחיצה אחר מחיצה או עד שנרגיש מוכנים ובשלים להסירה בעצמנו.

*יערית

New member
והשאלה שלי היא....

משוע צריך להיות דיסטאנס? לא חייבים להסתחבק מייד עם כל העולם סביבנו אבל דיסטאנס מושך דיסטאנס לפעמים... ופתיחות מושכת פתיחות.... טוב ככה אני רואה דברים וכך אני חיה.... כל המאמצים המושקעים בלהעמיד חומות ואחר כך להוריד אותם נראים לי כלוקחים כ"כ הרבה אנרגיות כאשר אפשר להתייחס לכל דבר לגופו של עיניין מבלי לחסום את עצמינו בפחדים וחששות וחומות.

דיסטנס ענק מידיי

לשמור עליו מהנשואה מקובל.. מהלא חשוב מקובל.. אבל למה להתחבא מכל העולם? להכיר אכן מתחיל מלהתחבר לאחר לא חשוב אם זה גבר או עוד סתם בחורה לאחר שתיפתח את אחרים זרים תוכל לדעת גם את מי אתה באמת רוצה להכיר.. לאט לאט גם בזהירות אבל לא מכל דבר וכל אחד..

maof

New member
דואלי........

הייתי יכול לומר רק מילה אחת....... פחד הפחד מרחיק אנשים .....מהלא נודע הפחד מגדיל את ההיתרחקות..... הפחד גורם לנו לחשוש ולתת מעצמינו לאחרים...... הפחד מגביר ומגדיל את חומות ההגנה שכל אחד שומר לעצמו ....כי הרי אף אחד לא רוצה להיפגע אבל זאת הנוסחה למעשה כן ליפגוע בעצמינו כי אנחנו נימצא את עצמינו בודדים ככל שנפחד יותר ניתרחק יותר וחומות ההגנה שהעמדנו כלפי אחרים יהיו הכלא שלנו שלא נצליח לצאת ממנו...... אם נשכנע את עצמינו שהחבר הכי טוב שלנו זה אנחנו יגיע היום וגם נאמין בזה ........ מעוף

maof

New member
דואלי.......

הייתי יכול לומר רק מילה אחת....... פחד הפחד מרחיק אנשים .....מהלא נודע הפחד מגדיל את ההיתרחקות..... הפחד גורם לנו לחשוש ולתת מעצמינו לאחרים...... הפחד מגביר ומגדיל את חומות ההגנה שכל אחד שומר לעצמו ....כי הרי אף אחד לא רוצה להיפגע אבל זאת הנוסחה למעשה כן ליפגוע בעצמינו כי אנחנו נימצא את עצמינו בודדים ככל שנפחד יותר ניתרחק יותר וחומות ההגנה שהעמדנו כלפי אחרים יהיו הכלא שלנו שלא נצליח לצאת ממנו...... אם נשכנע את עצמינו שהחבר הכי טוב שלנו זה אנחנו יגיע היום וגם נאמין בזה ........ מעוף

דואלי

New member
מעוף

אין מקום אפילו לא מקום קטן לויכוח !!! עם הרב כאן אני מסכים !! אני לא אתחיל לשווק עצמי וירטואלית ולשכנע כאן שאינני מתרחק מחברתם של נשים ואנשים בכלל -אז אולי במקום דיסטנס היתי צריך לומר גבולות ולא להשתמש במילה הצרפתית-דיסטנס- הצרפתיות האלה תמיד מסבכות אותי
גבולות יש לכולנו בנוגע לאנשים שאנו ניפגשים בחיי היום יום ואו לחילופין אנו שמים גבולות ליחסי הקירבה(לדוגמה עם אישה נשואה כמובן שיש לי ידידות נשואות אבל לידידות הזו יש גבולות אגב -אם לא אמרתי, אז שלא אשכח -אכן פורום מיוחד באיכותו בניתם כאן!! -ואכן שמירה על וירטואליות בפורום נכונה! ותודה לוירטואלית שהמליצה..

michaly43

New member
ואללה כמה שמילה אחת יכולה לשנות

את כל כיוון הדיון בשירשור הזה.... אכן לכולנו יש גבולות, ואפילו קווים אדומים.... ואכן, מי שאוהב להשאר וירטואלי, זכותו אך מה שיפה בפורום השכן לדוגמא זה דווקא המיפגשים וההכרות עם המשתתפים.... כל אחד ואהבותיו הוא...

blonda3

New member
אם כך דואלי הרשה לי להאיר לך../images/Emo62.gif

או להעיר לך משהו. ובבקשה אל תפגע.
שמתי לב לכך שאתה באמת שומר מרחק, ולא כפי שחשבתי בהתחלה...שאתה אכן רק שם גבולות.ויש הבדל.... והדוגמא לכך היתה מבחינתי ממש כאן מתחת לעיניך, ולעינינו, כאשר שאלת שאלה שפורום, ענו לך תגובות, ואתה-מרובן פשוט התעלמת, אולי קראת אולי לא...אבל-לא הגבת.... ורק למעוף-בסוף..... הגבת באופן אישי, ולמה? אולי כי הוא גבר..... ולמסרים ששולחים לך-אתה לא עונה, ולשאלה ששאלתי אותך-לא התייחסת. אז-לדעתי...אולי בכל זאת.... יש לך "בעייה"..... עכשיו-אם בעקבות מה שאני כותבת לך תתחיל לעשות משהו לשנות-אולי רק תרוויח מכך כי אם לא-אז מבחינתי אתה כאילו נמצא בתוך בועה משלך.... לא מגיב למה שכותבים לך, לי זה נותן תחושה מאד מוזרה אולי גם לא כלכך נוחה... כי אני עונה, משקיעה, מתאמצת, חושבת, ואז-אין תגובה, אין פידבק, אז????? מה אני קיר??? לכן החלטתי לנסות לשקף לך כדי שאולי בכל זאת תעשה עם זה משהו. ובהחלט לא בכוונה לפגוע בך אלא להיפך..... מקווה שתבין. ושתמשיך לשאול שאלות.... לא קלה היא לא קלה דרכינו

blonda3

New member
אופס-חצי סליחה../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

בדקתי וראיתי שלמעלה יש שתי תגובות שלך לבנות אחרות....
אבל בכל זאת מבחינתי.... מה שכתבתי עדיין שריר וקיים. מחכה לתגובה.

דואלי

New member
../images/Emo141.gifבלונדי

ציינתי בתשובתי למעוף שאני מסכים עם הרב !! אז תסתפקי ב.....??!!!

blonda3

New member
כן , הפעם כן....../images/Emo13.gif

כתבת רב, זה נראה כמו רב
ולא כמו רוב....
לך שהגבת.

michaly43

New member
אז למה אתה מתכוון?

אמרת שהסכמת עם הרוב -לא ציינת מה ניראה לך כתשובה מתאימה -אני שאלתי למעלה: מה מפחיד אותך? להוריד את המסיכה? שמישהו יזהה את הפחדים שלך? או שמישהיא תכנס לך מתחת לעור ותזעזע את עולמך? למעשה-רצית לומר שיש לך גבולות-יופי, לכולנו יש אבל דיברת על פחדים בלונדה ציינה דבר מסויים -לא הגבת, לא הבהרת...ומשפט אחד סיכמת שאתה מסכים הרוב... אז למה אתה מתכוון?

maof

New member
בלונדה יקרה../images/Emo39.gif

אני מיצטער שזאת הרגשתך...... אני מישתדל כן לענות לתגובות שמיתיחסות אלי אבל יש לי גם דברים אחרים לעשות וסדר העדיפויות שלי מאוד ברור......... וזאת הסיבה שאני "מפספס" תגובה של אדם כזה או אחר........ אבל ממש לא מכוון ליפגוע ברגשות של אדם מסוים בסך הכל אני חושב שהאנשים שכותבים ומגיבים בפורום באמת מנסים לעזור לאחרים וכל אחד על סמך הניסיון או הידע שיש לו...... דברים שאני כותב ברור שהם על סמך דברים שעברתי או דברים שאני מאמין בהם...... גם לי כמו לכל אחד מהאנשים יש דברים שעברנו את החלקים הטובים עבורינו אנחנו משמרים ואת הדברים שפגעו בנו אנחנו משאירים בעבר...... לפחות זאת צריכה להיות הדרך הנכונה למרות שלחלק מהאנשים קשה להגיע למימוש הדברים.....אבל הם מנסים..... לפחות אני יודע היכן הייתי ....והיכן אני נימצא עכשיו וכדי לדייק יותר......... עם מי הייתי ......ועם מי אני נימצא עכשיו
ודבר נוסף הבעיה שיש לי היא כמות הנירת שלא ניגמרת ואני מחכה לזאת שהבטיחה לעזור
מעוף

blonda3

New member
מעוף-נדמה לי שטעית../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

מה פתאום אתה עונה לי? ממתי אתה =דואלי? או שחלה פה אי הבנה היסטרית. מאיפה באה לך התגובה הזאת ???? לא כתבתי לך בכלל.... כתבתי לדואלי... יכול להיות שלא הבנת מה כתבתי ולמי????? בכל אופן-היה משעשע לקרוא אותך. וכן-אני מבינה שיש לך המון ניירת אבל-המטאטא שלי עדיין בתיקון.

maof

New member
אוקי....סליחה......

טעות...טועים.....טעיתי.... למטאטא אני יחכה בסבלנות....... אין בעיה אני האדם הכי סבלני שיש בעולם
מעוף

למעלה