לשמוע METALLICA

Iron-Maiden

New member
לשמוע METALLICA

רציתי לשתף אותכם במשהו.. יש לי לידי צ´יינג´ר עם מאה ומשהו דיסקים, ושם אני שם את כל האלבומי מטאל שלי (בלבד). אז יש שם הרבה מיידן, פריסט, MANOWAR, דיו, סבאת´, סיינט, אנטרקס ועוד מלא טובין... ויש שם גם.. קשה לי לומר את זה.. אבל יש שם אפילו.. ממממ.... ממטאלללייקהההההה... כן, הלהקה ההיא.. ולא רק האלבומים הטובים.. גם של שנות ה90... לא יודע למה... אבל פעם אהבתי אותם (מודה ומתוודה). בכל מקרה לא שמעתי אותם כבר המון המון זמן (למעשה הם בצ´יינג´ר רק כדי שהסלוטים לא יצברו אבק, ושזה יהיה מלא). בכל מקרה שמתי את זה מקודם במצב RANDOM שזה בוחר שיר אקראי מאלבום אקראי. בהתחלה היה קצת מגהדת´ ישן וטוב, אחר כך זה עבר לסלייר, האלפורד.. והופה.. נחתנו על מטאליקה. זה היה FOR WHOM THE BELL TOLLS, שיר מצוין, אמנם של להקה שאני מחרים זה זמן רב, אבל הסכמתי לשמוע בכיף. ואח"כ מה בא? THE THORN WITHIN... למי שמכיר, מהאלבום האיום LOAD... שמעתי ושמעתי... וזה היה יפה!! כן כן.. לא יודע למה איך או תחת אלו נסיבות (לא הייתי שיכור, מסומם או משהו כזה, וגם לא עייף במיוחד), אבל פשוט זה היה נשמע טוב.. אחר כך שמתי את שאר האלבום LOAD.. שמעתי קצת וזה לא כל כך רע.. כמוזיקת רקע (אם אתם עושים עוד משהו) אפשר להנות מזה, גם אם אתם אוהבים רק מטאל אמיתי.. בכל מקרה זאת הייתה חוויה נעימה.. זה טוב להתרענן עם ה SELLOUT MUSIC הזה מדי כמה שנים.. ועכשיו חזרתי למצב RANDOM והמכשיר נחת על PUBLIC ENEMA NUMBER ONE. אני לא יודע כמה ממכם מכירים אבל זה שיר ממוצע באלבום הכי חלש של מיידן (NO PRAYER FOR THE DYING), אבל אין מה להשוות את זה לשירים בLOAD, זה קורע להם את האמ-אמא (וזה בכלל לא ממוסחר, סתם לא מדהים במיוחד), זאת כנראה הסיבה שלא שמעתי את הLOAD הזה כל כך הרבה זמן - אבל עדיין אפילו מטאליקה החדשה לא כל כך נורא לעיתים.. (שמיע..) לילה טוב לכולם

metal head

New member
אני בכלל לא מסכים...

אפילו בתקופה שאהבתי נירוונה ודברים קלים שנאתי את לואד, זה אלבום מגעיל אולי שיר 1 או שתיים זה בסדר שם, והאלבום משעמם מוזיקה מסריחה ואי אפשר לשמוע את זה בכלל

Dirty Sorrow

New member
הדיסקוגרפיה של מטאליקה

אז דעתי ככה- kill ´em all- דיסק ע-נ-ק ride the lightning- הדיסק הכי טוב של מטאליקה במיוחד "fight fire mith fire", ודה קול אוף קטולו , and justice for all-דיסק בסדר אבל מטאל יותר מידי. master of puppets-דיסק יפה, אבל "one" הורס קצת. black-כנ"ל, אבל "nothing else matters" "the unforgiven" הורסים קצת. load,reload-לא נהנתי יותר מדי (אולי fuel שיר טוב). s & m- הכי גרוע ששמעתי בחיים, מה זה השילוב המטומטם הזה בין מטאל לסימפוניה???? שלכם -shy-

Bodom-child

New member
אני לא קטנוני

אבל one הוא בג´סטיס, והוא ממש אבל ממש לא הורס....

מלא טעויות והוספות שלי........

kill ´em all-1983: דיסק לא מדהים אבל בהחלט טוב בעיקר השיר THEFOURHORSE MAN שגם לו יש ביצוע יותר טוב בהופעות חיות ride the lightning- דיסק טוב בהחלט גם טה קול אוף קטולו אבל בעיקר fade to black MASTER OF PUPPETS- דיסק מדהים פשוט עצום הכי טוב של מטאליקה במיוחד השירים באטרי מאסטאר אוף פפטס וWelcome home המדהימים, ONE אפילו לא בדיסק הזה "...AND JUSTIC FOR ALL"- עוד דיסק מדהים השני הכי טוב של מטאליקה בהפרש קטן מאוד ממאסטר ,בעיקר ONE שהוא לדעתי השיר הכי יפה של מטאליקה אנד גוסטיס פור אול השיר , HARVESTER OF SORROW המדהים וTO LIVE IS TO DIE METALLICA-(ידוע יותר בתור האלבום השחור )דיסק מצויין אבל כבר בו מטאליקה הופכים ליותר רוק כבד מאשר מטאל למרות זאת יש בו שירים טובים בהחלט כמו ENTER SAND MAN ,the un frgiven סרגלין וויט אייר ועוד את כל האלבומים עד כאן יש לי פלוס 4 אלבומים הופעה חייה (3 ביחד+ אחד לבד)ושתי קלטות הופעה חיה וחולצה את כל האלבומים אחרי זה חוץ מSַM החביב בהחלט אין לי ואני מודה לאלוהים שלא קניתי אותם כי זה היה ביזבוז מוחלט של כסף METALLICA RULES

metal head

New member
בא לי גם להכניס כמה קללות אבל נוותר

קודם כל ONE בג´סטיס זה השיר הרביעי שם!!!! ומה זה "מטאל מידי" ג´סטיס זה האלבום הכי טוב והכי כבד של מטאליקה זה טראש מטאל איכותי ומצויין אז מה זה לעזאזל מטאל מידי???

DisHate at work

New member
אלוהים איזה חור בהשכלה...

קודם כל כדאי מאוד שתתאפס על עצמך כ זה לא בריא לחשוב ש-ONE נמצא במאסטר. דבר שני שאתם אומרים מה הדיסק הכי טוב של מטאליקה אז כדאי שתשימו לב לאיפה קיימת הכתיבה הכי מקצועית ויכולת הנגינה הגבוהה ביותר. הדיסק המקצועי והטוב ביותר של מטאליקה הוא and justice for all קשה לי להצביע על השיר הכי טוב שם כי האלבום הזה הוא אחד הדברים הכי מושלמים ששמעתי מימיי. בקשר ללאוד ולרילואד הם לא רעים בכלל כשלעצמם וחלק מהשירים הם מעולים למרות שזה בהחלט לא מטאליקה. ודבר אחרון בקשר ל-S&M הם לדעתי עשו כאן דבר מדהים (למרות שעשו אותו כבר) ויש כמה שירים שאני פשוט לא יכול לשמוע בלי הסימפוניה. לסיכום, אני לא יודע מה מטאליקה יחדשו לנו בדיסק החדש אבל זה מסקרן אותי בטירוף. (אני דיי בטוח שהם קלטו מה קרה עם לואד ורילואד...) נקווה לטוב ונקווה שלא נצטרך יותר לשמוע ניו-ט´אליקה.

S&M

לדעתי הוא ביצוע ממש גרוע לרעיון טוב, אבל מוכר שבוצע בצורה הרבה יותר טובה על ידי להקות אחרות. הבעיה היא שהם לא כתבו מחדש את השירים לסיטואציה, אלא סתם תקעו כינורות איפה שיש שקט, לדעתי היו צריכים להעיף את השירה, לתת את כל הסולואים והלידים לסימפוניה ואולי גם להעיף את התופים. ככה היה יוצא משהו מעניין, מה שהיה עכשיו זה סתם חרא.

new_rider

New member
תחבטו לי על הראש ותקראו לי מרדכי...

אבל אני ממש אוהב את kill´em all נכון שבדיסק הזה הם קצת צעירים ומופרעים ואין בו אמרות יותר מדי חכמות אבל זה פשוט דיסק ממש טוב כדי לדפוק את הראש וזהו... שלא תבינו לא נכון, אני מאוד אוהב And Justice For All ואת master וגם את ride the... אבל בזמן האחרון אני במצב רוח לשמוע יותר את kill´em

ed547

New member
אולי הם בכלל היו צריכים להעיף את

מטאליקה מהפרוייקט ולתת לסימפונייה לעשות מה שבראש שלהם עם השירים של מטאליקה. לא קצת הגזמנו? גם אני חושב שה- s&m היה כישלון לא קטן(חוץ מ one שהוא אחת מהפנינות היחידות שם) וזה מחוסר תיאום של כמה שירים עם סימפוניה(battery???) וזה פשוט לא מתאים.. מה שהתאים הצליח מה שלא נכשל(וזה הרוב)

למה לא להעיף את מטאליקה?

עיבוד של שירי מטאליקה לסימפוניה בלבד היה יכול להיות מאוד מעניין.

HelloweeN

New member
מסכים עם Dishate.

בתור אחד שגדל על מטאליקה... לפי דעתי 3 האלבומים רייד, מאסטר, וג´סטיס הם יצירות אומנות והם בין הדברים הטובים והמושלמים ששעמתי בחיים. Metallica Ruled!

ed547

New member
מטאל יותר מדי??

שאני אבין.. אתה אומר שקילל אם אול דיסק ענק(והוא באמת ענק) אבל אומר שבג´סטיס יש יותר מדי מטאל?? זה מוזר ועוד לאור העובדה שקיל אם אול הוא האלבום הטראשי הכי כבד של מטאליקה. ו one זה שיר מצוין אני לא מבין מה יש לך נגדו בדיוק..אולי העובדה שהרבה אוהבםי אותו ואתה פשוט חייב להגיד משהו נגדו..

metal head

New member
S&M היה דיסק מצויין בעיקרון זה...

שילוב טוב בין מוזיקה קלאסית למטאל, אולי הם ניסו לעשות פאוור אבל זה לא הצליח אבל זה היה דיסק באמת טוב, וד"א באטרי דווקא יצא ממש מצויין ואני אישית אוהב מוזיקה קלאסית ודברים כמולדיים בסגנון כזה וממש אהבתי חלק מהשירים שם יותר ממה שבמקור במיוחד את ONE ואת MASTER OF PUPETS

פלונטר

New member
master of puppets?

זה הביצוע הכי קקופוני לשיר ששמעתי אי פעם. הוא יצא נוראי...

למעלה