לשמוע ולהשמיע

anahata

New member
לשמוע ולהשמיע

שלום לכולם, אני חדשה בפורום ומאחלת לכולכם ערב נעים. אני מטפלת ברפלקסולוגיה וברצוני לגבש קבוצת דיון על מקרי מטופלים על מנת להחליף ידע ולהתפתח. אני מתגוררת בתל-אביב. במידה ויש הענות, אשמח לשמוע מכם. לילה טוב,

*g99

New member
anahata ברוכה הבאה.

הרעיון שהעלת ממש נפלא. אם כוונתך לדיון בפורום,אפשר להעלות תמונות של כפות רגליים (דבר שכבר נעשה בהצלחה בפורום) ולדון בהם וכמובן שלהשכיל. אם כוונתך למפגש מחוץ לפורום אז בעיית המגורים יכולה להוות בעיה. אני ת"אביבית גם,ומבחינתי אני אשמח למפגש "קולגות" חחח

anahata

New member
תאום מקום ומועד../images/Emo56.gif

קודם כל תודה על התגובה המהירה, אני שמחה לשמוע שיש הענות. איך אנחנו יוצרים קשר טלפוני? שנוכל לתאם מקום ומועד למפגשים?

*g99

New member
אז ככה,לדעתי נמתין עם זה לאורלי

שהיא אמא של הפורום (המנהלת),אני מניחה שמחר היא כבר חוזרת מהחופשה שלה ותקרא את הודעתך. חוץ מזה אני בתוחה שיש עוד אנשים שישמחו להיפגש ועדיין לא קראו את ההודעה. את כל הפרוצדורה נעשה במסרים כמובן

היי לך

גם אני בעד פורום כזה - קבוצת דיון כזאת אני הייתי מציע בים כי שם זה ההתחברות הכי חזקה שיש למקור שלנו . ושיהיה לך את היום הכי קסום שלך שלך עדי

avorly

New member
anahata, ברוכה הבאה בצל פורומינו

מפגש פורום- כשלעצמו הוא רעיון נהדר, הבעייתיות היא רק המרחקים בנינו המטפלים. אני לדוגמא מהצפון הרחוק והיפה (איך שאני מפרגנת לצפון.......... אבל אחרי שרואים עולם- יש לנו ארץ מדהימה ביופיה ובייחודה
), ונסיעה כזו היא תכנון מעמיק בשבילי. אני משוכנעת שכמוני יש אחרים מחלקה הדרומי של הארץ. לגבי דיון על גבי הפורום- הדבר הרבה יותר מבורך ממבורך, כי ככה כולנו לומדים ומשמיעים. תוכלי לראות בדפי ההסטוריה של הפורום לא מעט דיונים לגבי מקרים שלא היינו בטוחים בהם. אשמח מאוד אם תעלי כאן נושא לדיון, כולנו נחכים.

avorly

New member
לכל החברים שנעננו לאתגר-

שמחה לראות את התעניינותכם. לגבי הדיונים- בעיקר בשביל זה הפורום קיים, ואשמח לראות פה כמה שיותר דיונים.ככה כולנו נחכים.

למעלה