לשמאלני הגאה

shalvale

New member
לשמאלני הגאה

כתבת "אז אנשי ימין יקרים-תמשיכו לחלום על מלחמה - רק שאם חלילה היא תקרה-והיא תהיה הרבה יותר גדולה ממה שקורה היום-שבלי קשר חייב לבוא לסיום,אז גם תצחקו על החולמים והעושים הכל למען שלום.(גם עם הפעם הפרטנר לא סיפק את הסחורה -וזה לצעריכם או לשמחתכם??) " דבר ראשון, איזה שנאה כלפי מי שחושב שונה ממך!! "זה לצערכם או לשמחתכם"??? כן, את עושים הכל למען השלום, וכאשר רק חולמים ולא מסתכלים על המציאות כפי שהיא, מדובר בהפקרת חיים!!! מה זה לעשות הכל למען השלום? להכנע כל פעם לעוד דרישה, לעוד פיגוע? אתה יודע מה, הלוואי ובאמת כך היינו משיגים שלום!!! לאחר כל הטרור שעברנו, לאחר כל השיחות והקונצים שערפת עשה, הלוואי שהיינו חותמים על שלום והיה שקט!! הפלשתינאים היו מקימים מדינה, והיינו חיים בשקט ובשלווה עם העולם המוסלמי!! אבל לא!! מתי תפסיקו כבר לחלום ותתחילו לחשוב שאולי כרגע אי אפשר להגיע לשלום? לא כי אנחנו לא רוצים, כי הם לא רוצים. אני ניסיתי לתת צאנס לשלום. ואפילו הצבעתי לברק. חשבתי לעצמי, אם יש סיכוי קל (למרות שלא ממש האמנתי בזה) שאפשר להשיג שלום כלשהו, חייבים באמת לנסות. והאמנתי שאם זה אכן אפשרי, ברק יהיה מסוגל, היות והוא היה מקובל גם על הימין בארץ, פחות או יותר. גם הנסיון הזה כשל. והטרור הולך וגובר, כמו מפלצת שמקבלת תיאבון. אז הגיע הזמן להפסיק לחלום ולהתחיל לפעול. נגד הטרור.
 

shalvale

New member
ועוד משהו ששכחתי

מאיפה העוז והחוצפה להגיד ש "נכון-אתה רוצה מלחמה:כמו יום כיפור? 3000 הרוגים? כמו השחרור-6000 נופלים"???? לא, אולי לא תאמין, גם לימין כואב על כל הרוג!!!!! ומה אתה היית מציע??? אתה יודע שלולא מלחמת השחרור, בה היו אלפי חללים, לא היתה קמה מדינת ישראל???? על מה אתה מדבר בכלל???? אתה חושב שרק החלטת האו"ם היתה מאפשרת למדינה לקום??? אתה חושב שבריטניה היתה נלחמת במקומנו בערבים???. בטרור האכזרי מתו אלפי אנשים גם כן. ללא שום מטרה, לחינם. חללי מערכות ישראל לפחות מתו עבור סיבה (ושלא תעז לאמר לי שמשפט זה מוכיח ש"הימין רוצה מלחמה"!!! חצוף!!!) וכדי למנוע הרג בהווה ובעתיד, לעיתים אין מנוס ממלחמה. ראה ארה"ב באפגניסטן, למרבה הצער הרגה כבר מאות אזרחים תמימים באפגניסטן, אך היוא יודעת שאין ברירה, חייבים להלחם עד חורמה בטרור אחרת מדי פרק זמן, ישוב לתקוף אותה.
 
תגובה

הגבתי על מכתביך לפני שקראתי את התגובה שלך.חשבתי שאת ימין בהגדרה הברורה-לא שחלילה זה אסור-רק שהתגובות של הימין בפורום פה מלאות שנאה לשמאל ,במקום למי שראוי לו (וכבר צינתי זאת) לדעתי השמאל התפכח מאוסלו-החשיבות ביציבות באזור-גם יחסית-המביאה את פרס להפגש עם ערפאת-הוסברה על ידי-ולא אחזור על זה-בטח בשעה כזאת. אבל הימין חייב להתפח מרעיון ארץ ישראל השלמה-שאינו רלוונטי בשטח שבו חיים 3 מליון ערבים-שנעשים פנטיים יותר ויותר.גם המתנחלים האידאולוגיים נעשים פנטיים יותר ויותר. שוב אני אומר-והלוואי שאטעה-מלחמה באזור שאולי תתחיל עם הפלשטינים עלולה להתגלגל לתהומות שאפילו איני רוצה לחלום עליהם (ראי מגדלי התאומים בארה"ב-הרחוקה מרחק עצום מהמזרח התיכון).
 

amni

New member
אם אתה פוחד לחיות כאן רד מהארץ

הטירור פועל על החוליות החלשות שחוששות "מה יקרה" ומוכנות להפקיר את ביטחונן למען רגיעה זמנית. הימין רובו אינו רוצה את "כל הארץ" אלא את החלק המינימלי הנחוץ להבטחת ביטחוננו ולהבטחת רגיעה ממושכת.
 

shalvale

New member
גם אני חוששת מאוד

זה הרי מצב לא נורמאלי. אבל אין ברירה. הרי כאשר מראים לתוקפן שמפחדים או שנכנעים לדרישות, הוא הופך לתוקפן יותר. אבל נכון, זה באמת מפחיד מאוד.
 
למעלה