לשם שינוי שאלת?

bar666xp

New member
לשם שינוי שאלת?

עד כמה חשוב לעדכן BIOS בנייד? יצא למשהו לעדכן BIOS ולשאול את עצמו מה בדיוק שונה בזה מהקודם?

האמת היא ש...

בד"כ לא יודע מה התדירות של עידכון ביוס לנייד, אך מה שבטוח, בד"כ, איני אומר שתמיד, רק בד"כ, אם מתחילות להופיע תופעות לא נעימות בנייד... רצוי בנוסף, לבדוק אופצית העדכון של הביוס, וכמובן, כמו כל דבר בנייד, גם עדכון הביוס הוא על אחת כמה-וכמה, רגיש ביותר... (במיוחד, שעדכוני ביוס רגישים, גם בלי קשר לנייד/נייח)

אני טוען

שלא כדאי לעדכן ביוס אם אין סיבה נראית לעין. אם זה עובד אז למה לגעת?

bar666xp

New member
כן האמת בדרך כלל קורא מה העידכון

לפני שעושה אותו כדי לדעת אם באמת יש צורך אבל עיניין אותי לדעת... מה דעת אנשי הפורום. אגב כשעשיתי עידכון היה נראה כאילו יש מטרה טוב בפועל לא הרגשתי שינוי.

לצערינו, בד"כ...

(ליתר דיוק, לצער הפזיזים בעדכון) השינוי יורגש בהמשך הדרך, עם העבודה עם הנייד... (סורי, אם מעט הבהלתי אותך קלות
)

bar666xp

New member
לא נבהלתי וגם ניזכרתי מה כן השתנה

היו כמה ""בעיות"" בכל אופן ככה הם אמרו...(אגב גירסה 1.04C אם זה מעניין) משהו בקשר לאיזה יציאה בקול שגרמה בעיות בשילוב עם הCD והCPU AMD Athlon64 3700+ מה? ומה אם זה קורה גם ב3200 היה מרגיז לפעמים אבל אמרו שזה פותר את הבעיה ב3700 אז שיהיה....ו...איזה יופי עובד אותו הדבר גם על ה3200. ובגירסה 1.01C איזה בעיה עם כרטיסי CF Cards (with PCMCIA Adapter) and memory sticks can now be used simultaneously אל מה הם מדברים לא יודע לא ראיתי בעיה אבל יש פיתרון נו שיהיה תרופה למכה. הינה עידכון שדילגתי עליו Support for AMD Athlon64 3700+ CPU added. למה אם המעבד שלי הוא 3200 מה אני צריך תמיכה ב3700?!

הלוואי ואהיה נביא שקר...

אך, בגלל שינויים בין המעבדים, צפה לתפועות קלות פה ושם... אגב, יתכן, ובכך אנסה להכות מכה לתרופה, שיש דימיון בכל זאת, במבחינת הביוס, בין המעבדים, לכן, עודכן לך ה-3200 כמו ל-3700...

bar666xp

New member
לא חושב כי לדעתי הם פשוט סידרו

איזה שער או 2 כדי לפתור את הבעיה ו... כל עוד לא הסירו את ה3200 מהרשימת מעבדים לא צופה בעיה. ואם יוציאו אז לא ניראה לי שFUITSU SIEMENS יפיצו אותו במתאים לדגם הזה..ללא אזהרה שאינו מיועד למעבדים X Y וZ...אבל לך תידע הכל יכול להיות.

למעלה