לשם שינוי, ביקורת

לשם שינוי, ביקורת

Locke&KEY-WeLCome To LoVECRaFT
Joe Hill Gabriel Rodriguez
נהנתי ואולי אף התמוגגתי. לקחתי על עיוור רק כי הסחבק מקו"י המליץ וזה שווה כל שקל. בעיקרון לא רוצה להרוס את העלילה אז אגיד בגדול שזה ריאליזם פנטסטי, מה שאומר שזה מאוד מציאותי ובמקרה הזה גם אלים אבל יש גם מוטיב פנטסטי בסיפור של יצורים קסומים, רוחות רפאים וכו'.
מי שבכ"ז רוצה פירוט עלילה הוא בא כאן:

העלילה מספרת על משפחה שעוברת לאחוזה קסומה אחרי רצח אב, ההשתלבות של המשפחה בעיירה החדשה, אח קטן שאף אחד לא מאמין לו שהוא יכול להפוך לרוח רפאים, מפתח קסום שמנסים להשיג, יצור קסום בתוך באר, רוצח האב שמנסה להמשיך את מסע הרצח והכל בציורים שנראים כאילו תמימים אבל מכילים הרבה אלימות.

ציורים- יפים צבעוניים שכאילו לא הולמים את העלילה האפלה. מעבר בין ש"ל של הפלשבקים לצבעוניות ומשחק עם גוונים שימוש נפלא בטכניקה 9/10
איתוי אין כמעט משחק עם הפונטים, אחיד ואפשר היה להשקיע יותר 7/10
עלילה, מרתקת, סיפור אימה קלאסי רואים שהמחבר הוא בנו של סטפן קינג 9/10
ציון סופי- מה זה משנה, פשוט לכו לקרוא את הספר הוא מצויין

mulon1984

New member
באמת כותר שיש עליו רק ביקורות טובות

ו... "איתוי"???
זה שלך או שזה אמיתי? :)

לגבי איתוי ודיות

איתוי הוא מונח שהמצאתי כי אני חסיד של השפה שלנו. אגב, דיות הוא המונח הנכון בעברית שאף אחד לא משתמש בו והחלטתי לנסות להשריש אותו היה לי דיון על זה בפורום לפני מספר שנים וכן הספר באמת מצויין

mulon1984

New member
דווקא אחלה מונח

אולי המנהל יכניס את זה למילון של הפורום :)

אני מאוד מעצבן בכל מה שקשור ללגרום לי לקרא דברים חדשים, אבל אני חושב שסדרה שהגיעה כבר ל-3 (ואולי כבר 4) אוגדנים ועדיין שומרת על רמה גבוהה היא סדרה שכל אחד חייב לנסות!

למעלה