לשם הסרת ספק!!

ooww33

New member
לשם הסרת ספק!!

מי שאוהד את המטס, לא מכבד את עצמו... הם חבורה של overpaid אפסים ש wouldn't hit the floor even if they fell down! אז מי שאוהד של המטס שיחשוב פעמיים, אם זה לא עזר , אז שלוש פעמים, בסוף תסיקו מה שכל בן אדם שפוי מבין... ביי אנשים...

s l e e p y

New member
האוהדים של היאנקיס מושחטים

רק שתדעו, אני לא אוהב את הקהל הדומיננטי ביותר של האוהדים הלא עצמאיים של היאנקיס. הם רק אוהדים אותם בגלל שהם הקבוצה הכי טובה, הכי ידועה וכולם אוהדים אותם. אין לכם מחשבה עצמית, אתם סתם אוהבים את היאנקיס בגלל שכולם אוהבים אותם, לא בגלל שאתם ממש אוהבים טותם... אה וואלה, מטס שולטים (אולי לא בתוצאות, אבל, אבל, אבל, אני עוד אמצע משהו...)

SlamminDino

New member
היי Sleepy

עוד מעט תאשים את ג'ניפר לופז שהיא עושה תעמולה ליאנקיז כשהיא שרה שהשכונה שלה זה מהברונכס. למען האמת, היא בטח גרה בקרבת מקום ליאנקי סטדיום כך שיש משהו בטענה מדומית זו. בכל אופן-- אני אוהד יאנקיז ואין לי שום בעייה עם אוהדיי המטס, הרד סוקס ואפילו הטמפה ביי דוויל רייז. ( כן, פגשתי אחד ) אהדת הקבוצה יכולה להתבטאות גם בביזה לקבוצות אחרות לפעמים אבל אני לא רואה את הטעם לשנאה ההדדית בין האוהדים. אחד הדברים היפים שהיו בסאבווי סיריז היה האחוות אחים שנראתה בעיר ניו יורק. נכון, זה הקבוצות היריבות שנפגשות בגמר אבל לפחות שניהם מניו יורק... Besides-- אם באמת היו מריבות אז משפחות היו מתפצלות להם וזוגות היו גומרים את הקשר מהר מאוד.
ובנוסף על כל זה-- תמונה זו נועדה להראות לנו את הדברים המשותפים בין אוהדיי היאנקיז למטס. משעשע , Isn't it?

s l e e p y

New member
באמת פגשת אוהד של הדויל רייס דינו?

באמת פגשת אוהד של הדויל רייס? אני לא מאמין, חשבתי שהם מין נכחד. למען האמת, לא חשבתי שהם נכחדו, כי לא חשבתי שהם קיימים בכלל!

SlamminDino

New member
אוהב אותם בלי לדעת מי הם..

וזה מסביר את התופעה המוזרה של אהדת טמפה ביי בבייסבול. הוא היה במועדון הצלילה מנטה שבאילת אז פעם אחת הוא ראה אותי לובש חולצה עם לוגו של ה D- Rays , כמובן שהוא התלהב ומאז לא מפסיק לשאול על קבוצת המנטה. ובשבילך Sleepy-- גם הוא לא אוהב את היאנקיז. לא מכיר את השחקנים או את הקבוצות בכלל אבל פשוט לא אוהב...

למעלה