"לשם!" "דה..."

יאקומו

New member
"לשם!" "דה..."

איזה פרק!!!
אחד הפרקים הכי יפים בעונה! אהבתי מאוד את הדיג'ימון שדומה לוויזארדמון, זה שהשם שלו מורכב ממליון ס' (אני אקרא לו פשוט וויזארדמון2), וויזארדמון2 מת באותה אציליות שמת וויזארדמון הראשון
, בשביל מישהו אחר.... . אני לא ממש אוהבת את הקול של סראפימון
, כנראה אני פשוט צריכה להתרגל...
. ממש אהבתי היום את ג'י.פי וזואי, למרות שבדרך כלל אני לא ממש אוהבת אותם (את זואי דווקא יותר אני סובלת בדרך כלל...) ציטוטים: אני לא ממש זוכרת ציטוטים, אבל אהבתי את ז שטאקויה אמר משהו (ארוך...) על זה שטירטרו אותם מלא זמן, ואז ג'י.פי כזה אומר "כן!" ואז כזה קוג'י אומר "ואני חושב שאתה זה שאמור לתת לנו את ההסברים" (הוא אמר את זה יותר קצר) וטומי אמר "אממ... בבקשה?". בוקומון:"וכמובן, שוב הילדים עושים הכל, מתי אנחנו נעשה משהו?" (ממש לא מדויק). שומר הספר (שכחתי את שמו לרגע, על מה מתערבים, איך שאני אשלח את ההודעה, אני אזכר!):"שבוע הבא?". *סראפימון מספר את הכל* בוקומון: "זה נשמע מוכר..." *ציניות* כולם: "בוקומון!!!" בוקומון: "מה?!?!"

lori4

New member
הפסדתי אותו, לא שמעתי את השעון....

לא היה מי שיעיר אותי, מזל שיש שידור חוזר.... והוויזארדמון2 לא היה במקרה לבן?

star_female

New member
עדיפה ביצה מקליפת ביצה - פרק 12

פרק טוב!! D: הפרקים הולכים ומשתפרים... אפילו שזה היה פרק הסבר כזה, עדיין קרו בו הרבה דברים ^^ (החלק עם ההסבר הזכיר לי את העונה השלישית קצת..) ראו את הדיג'ימון הזה שהיה עם פאפטמון (ששכחתי איך קוראים לו ^^; ) הם אכלו ראמן! נראה לי לפחות.. גם אני רוצה.. (למרות שאם זה באמת היה כזה מגעיל אולי עדיף שלא.. ^^; ) טאקויה וזואי ישר הלכו אחרי קוג'י ^^ הטירה הזאת היתה יפה... וראו שוב את ויזרדמון (סורסמון, איך שקוראים לו) והפעם הוא היה טוב D: והוא שוב הקריב את עצמו...
כשהוא אמר נבואה זה הזכיר לי את העונה הראשונה... וגם את השנייה קצת... אני רוצה לראות איך הם יחזרו לעולם שלהם, אם בכלל... הסבירו דברים סוף סוף ^_^ עכשיו זה קצת יותר מובן (וגם הילדים סוף סוף מבינים מה הם עושים שם..) אהבתי כשקוג'י וטאקוייה התפתחו ביחד *-* (אני כל הזמן כמעט כותבת השתנו.. זה כל כך דומה לאנימורפס מהבחינה הזאת x.x) כשוויזרדמון-החדש הקריב את עצמו טומי צעט כמו שקארי צעקה בעונה הראשונה.. המוזיקות רקע שוב היו מעולות *-* ציטוטים: "הרגליים שלי מאמינות לזה.." "היי, למי אכפת מטריילמון, יש פה מסעדה!!" (איזה אושר!) "אני עומד להקיא" "אני בספק אם תחנת היער יותר גרועה מהאוכל הזה" "שמרו על עיניים פקוחות, אנשים" "בשביל מה, במילא אנחנו רואים רק ערפל.." (יש לו נקודה..)

lori4

New member
אם זיהיתי על איזה פרק אתם מדברים

נכון אז זה אמור להיות פרק הסבר(קראתי תקצירים). ואני הולכת עכשיו כדאי שאני לא אשבור את המחשב מרוב תיסכול שפיספסתי את הפרק ואני צריכה לחכות עד ארבע.

Apikachu L

New member
הפרקים משתפרים - השמות נידפקים

מה זה השם הזה? הבנתי את החלק של הביצה מה הקטע של הקליפה?

זה היה פרק יפה ^_^

סורסמון חמוד ^_^ אהבתי שהצבע שלו הוא לבן -^^- סראפימון,אני צריכה להתרגל לקול המוזר שלו P: מעניין מה יהיה עם הביצה?.. טומי כזה הזכיר לי את קארי כשהיא בכתה על וויזרדמון.. זה היה פרק יפה!!הטירה הייתה יפיפה *_* אממ..וזהו ^^'

אה!!

גם ראו את צ'רובימון!!ראו את הפנים שלו ואת הצללית שלו!!!! הוא דומה לדיג'יגדילה של לופמון,נו..מה שמה..שכחתי ^^' השם שלה היה לי בראש..ושכחתי עכשיו,בעעע..אני צריכה להיזכר ^_^ שנייה..מממ..נו,שכחתי את השם שלה ^^' בקיצור הם ממש דומים!רק שהוא שחור והיא חום P: וגם..ממ..נראה לי ראו את צ'רובימון,או לפחות משהו שממש ממש דומה לו,בסרט של העונה השנייה עם וויליס ^_^ וזהו :)

Apikachu L

New member
סארפימון דומה לקומקום

האמת את רוב ההסבר הכרתי אבל הפרק היה יפה(למה ניכנסתי לאתר ההוא) ואין לי מה להוסיף "לא אומרים איכס על אוכל" אמרתי לגיבורי הסיפור אבל הפ חשבו להקיא בכל זאת...... ולמה תמיד יש שם עצים?

יאקומו

New member
ראיתי עכשיו את השידור החוזר,

והנה עוד כמה ציטוטים: רנאמון: "הו, יש לו מזג רע!" (על אגונימון) רנאמון: "לך תיקח את נשמת החיה שלך, ראש אבן!" (אומנם אני לא ממש אוהבת את רנאמון המגעילה הזו, אבל אהבתי את מה שהיא אמרה כאן!!
) ג'י.פי: "כן! גם אם אנחנו רוצים, אנחנו לא יודעים איך!" (בתגובה לסראפימון) זואי: "כן ראש מתכת גדול!" (בתגובה לזה עם ראש-מראה) וויזארדמון 2 (עדיין לא קלטתי את השם שלו
)"מהר! בכיוון הזה!" ג'י.פי: "דהה!" (...) בוקומון: "הסיפור הזה נשמע מוכר מאוד..." כולם: "בוקומון!" בוקומון: "מה?!?!" טאקויה: "וואו, העולם הדיגיטלי נראה כמו גבינה שוויצרית" (לפי ההיכרות עם הדמויות עד עכשיו, הייתי מצפה שג'י.פי יגיד את זה...) טאקויה: "אבל אנחנו לוחמים אגדיים" (איזה טיעון משכנע, טאקויה!
) גרומבלמון: "אני רוצה את נשמת החיה אז תביאו לי אותה!" טאקויה: "למה שלא תבוא ותיקח אותה?!"

אממ חוץ מפוקס קידס....

יש עוד איזה ערוץ שמשדר את הסדרה?מתישהו?בכל שפה שהיא?שגם אני אוכל לראות את זה?

Lilindil

New member
אלה הדיגיגורלים הראשונים שלא רוצים

לחזור הביתה...
פרק מצוין!

למעלה