לשלי המדהימה

MARMELAD

New member
*תקומי תקומי*

איזה קטע אדיר!!!!!!!!! איזה שרשור מדהים!!!!!!!!!! כל הזמן שאני גולש בפורומים אני "מת" לפגוש מישהו שאני מכיר במציאות.. והנה לכן זה קורה.. עולם קטן! ושרשור היסטרי.
תתחדשו על המפגש המחודש. עכשיו בטוח תצאו אחיות.

cielo

New member
ומה עם אח ?

קטע אדיר בהחלט, חשבתי שזה קורה רק בסרטים, וכדי להשלים את התמונה - אין מצב שאנחנו צריכות גם אח לעניין ? מה זה שווה רק בנות ? קרן - אני מבקשת שתסכימי איתי, שאנחנו צריכות גם גבר במשפחה ! זהו .... יום כתום סוכריית מרמלדה שכמוך ... שלי

MARMELAD

New member
מי לא אוהב מרמלדות?? ../images/Emo6.gif

זה הממתק... לגבי אחים - כבר יש לי חמישה אחים ואחיות, ברוך השם. מהפורומים אימצתי עוד שניים - ולגבי עוד שתיים - אני תמיד פתוח להצעות. מה המצב הכלכלי של ההורים?

cielo

New member
בוקר טוב יקירה ../images/Emo13.gif

קמת מהרצפה ? קטע גדול, הרי ? חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי, אבל תיארתי לעצמי שאת עסוקה. אז הוחלט : אנחנו בטוח מכירות, חצי תאומות, ובאותה סירה
יותר מזה ? את שמה לב שאני מזיינת את המוח ?
מה חדש אצלך ? איך נחגוג את יום הולדתנו ? נירה אטלס ? אותי היא לימדה סוציולוגיה ! איזה עולם קטן, כן, אני מתלהבת יתר על המידה .... אני חייבת להרגיע את עצמי ! יום כתום, שלי

alfiekeren

New member
בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן

אני לא מתפקדת פה!!! קטע ענק!!! הייתי בסוציולוגית..הכיתה המטופלת..*LOL* סיפרתי לאלפי. הוא גם היה בשוק. יום הולדת *נאנחת* זה כבר יום לא כל כך שמח. אחרי גיל 25 מריחים את ה-30...מה נעשה??? ודרך אגב איפה את עובדת..(אם את לא רוצה לחשוף תשלחי לי במסר...)

cielo

New member
בוקר טוב גם לך גברת ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי בסוציולוגית, נו יותר מזה ? כן, הכיתה הכי מפגרת
אלפי לא היחיד שהיה בשוק, מותק, גם פאבליני היה בשוק. טוב, צריך להרגיע בעניין השוק פה ! יום הולדת, לא להיאנח בבקשה ! אני חושבת שזוהי השנה הראשונה אחרי שנים רבות, שהחלטתי שהגיע הזמן לחגוג, בדרך כלל אני בורחת לי מימי ההולדת ... בכל אופן, אתמול היה לי משעמם שבלימודים, וחשבתי לי עלייך (כן, עלייך ולא על האינדיאני) מה את אומרת ? האם כדאי שניפגש ? את יודעת, בתור מתנת יום הולדת ? ואז פחדתי שזה יהרוס את כל הקטע הוירטואלי, אבל מצד שני שני מתה לראות אותך ואנחנו כבר בכל מקרה מכירות... ומה עושים ? אבקשך להצטרף להרהוריי ! ואת שמה לב שהתחלנו להתעסק בעצמנו ? הכיצד שכחנו את הנסיכים ? אוהבת הכי בעולם, שלי

למעלה