לשלומי שלום

eti35

New member
לשלומי שלום

אני מעוניינת לצלם את ילדי כיתתי במצלמה דיגיטאלית ולהכין להם איגרת ברכה לשנה טובה. אני מתכוונת להשתמש לצורך כך בדף בגודל 10x15 כאשר חציו תמונת הילד וחציו ברכה לראש השנה. שאלתי היא: האם ניתן ללהכין זאת ב-word והאם אני צריכה להשתמש בתוכנה אחרת לשם כך. אודה לך על תשובתך

שלומי

New member
הי אתי

את יכולה להכין איגרת בוורד, בפ.פ,בצייר... מה שאת צריכה היא תוכנה לעיבוד קבצים גרפיים{אירפן יו למשל שיש במחסן העזרים, פוטושופ , קמדיה(אם יש לך מצלמת אולימפוס). צריך להקטין את נפח התמונה ואז להכניס אותה לוורד למשל ולעצב את הדף מסביב+טקסטים רלוונטים. הקטע של שילוב תמונה בכלי האופיס הוא בדיוק כמו לשלב תמונה מאוסף תמונות+העיבוד שלה על מנת שנפח\גודל הקובץ יהיה קטן ולא מפלצתי.(יהיה לך קובץ כזה לכל ילד). אגב, את הקובץ המעובד שימרי בפורמט gif, png, jpg בלבד.

eti35

New member
תודה לך... ושאלה נוספת...

איך אני יכולה להתאים את המדפסת לגודל התמונה הרצויה. המון תודה לך על עזרתך.

שלומי

New member
הפוך...

את הרי רוצה שמה שיצא יהיה בגודל a4. לכן תדאגי שהתמונה תהיה פרופורציונאלית לדף ולמיקום שלה יחסית לטקסט.

eti35

New member
לשלומי

גודל הדף הוא של גלוייה 10x15. ברשותי נייר שמשתמשים בהם להדפסת תמונות. יכול להיות שלא הבנתי את כוונתך והאם תוכל להסביר את כוונתך ושוב פעם המון המון תודה לך

שלומי

New member
אהה

ירד האסימון... כשלוחצים על הדפסה נפתח ממשק מקדים בו את יכולה לשנות את סוג הדף ואת המימדים. מצ"ב בתמונה(אני מקווה שלזה התכוונת).

למעלה