לשלומי היקר

לשלומי היקר

ראיתי את הסקר שערכת. מידי פעם מקבל מנהל משוב (פידבק) שלילי. זאת לא בקורת. שלא כמו בקורת , המשוב נותן לך דרך לשפר עצמך ולבדוק מה לא תקין בניהולך. מנהל טוב זה מנהל שיודע לקבל משוב שלילי באותה מידה כמו שהוא מקבל משוב חיובי. אם כולם היו כותבים לך שהכל טוב לא היה לך מה לשפר. לדעתי , נתנו לך עצה טובה. לנסות להגיע למצב שבו יתנהל הפורום היטב. לא חושבת שהדרך להימלט היא הטובה ביותר. הכי קל זה לברוח. הישאר והילחם למען ניהול טוב יותר. בהצלחה אהובה - שאגב , חושבת שאתה עושה את זה היטב.

שלומי

New member
אהובה היקרה...

תודה על הארתך. אני יזמתי את הסקר. את המשוב אני מקבל בהבנה,למרות שאני יודע שיש הצבעות מגמתיות ומכוונות. לכן אני כמו בכל מערכת בחירות אטול אחריות ואשא בתוצאות. אני בעיסוקי המקצועי(ראי כרטיסי האישי)מנהל 7 פורומים מקצועיים(מחוץ למערכת תפוז(פורומים סגורים לקהל הרחב),שם אני ידוע כמנהל אולטימטיבי! מדובר בנהול זה זמן ממושך ביותר! כנראה יש מצב של חוסר הערכה כאן בפורום כלפיי. אני הבאתי את הפורום הזה לתיפקוד אופטימלי ואידיאלי(את בטח יודעת מה הולך בפורומים פומביים אחרים).אני ממש לא חושב שעליי לנהל מלחמות ולנצח... כבר ניצחתי את המלחמה ... אני גם לא רואה בכלל מצב שהפורום יתפקד טוב יותר.מה שאת מציעה זה אולי שינוי צביון,אני לא משנה ולא מחליף סוס מנצח. שבוע טוב שלומי

אהובה.א

New member
שלומי בוקר מעולה

מצטערת שאני מעזה לשרשר את הדברים. עליך לזכור כי בפורום זה נמצאים חבר´ה צעירים בני העשרה. מבחינתם , כדאי ואפילו רצוי שיהיה כאן מנהל בגילם. כי הרי מישהו שמעט מעבר לגילם נחשב מבוגר ו"זקן". לכן , קבל את דבריי כעצה טובה. אל תנסה אפילו לחשוב לקבל פידבק בונה מחבורה צעירה. כי מהם תקבל רק ביקורות. שיהיה לך אחלה בוקר ויום אהובה

גילגולה

New member
שלומייייייייייייייי

אני מצטרפת לדעתה של אהובה א. וכאן כולנו רוצים שתישארררררררררררררר.

למעלה