לשלום למי שאיתנו?
Y yam shaket New member 6/2/06 #5 תלוי באיזה צד של השלום את?או שמא אביב ג'נטלמן ואשאל אותך-איזה שלום בא לך-לעשות עמי?
B Barvazoom New member 6/2/06 #10 זה באמת תלוי עכשיו...... כי אני צריכה לעשות שלום איתך ואתה אמרת שאתה אביב אח"כ אמרת שאתה חסר קורדינציה... ואח"כ שינית את שמך ל"אהיה" בלבלת אותי לחלוטין...
זה באמת תלוי עכשיו...... כי אני צריכה לעשות שלום איתך ואתה אמרת שאתה אביב אח"כ אמרת שאתה חסר קורדינציה... ואח"כ שינית את שמך ל"אהיה" בלבלת אותי לחלוטין...
Y yam shaket New member 6/2/06 #14 אני אעשה לך סדר-מכירה את השיר- היה לי חבר היה לי אח?אז כתבו את זה עלי.אהוד היה חבר טוב שלי ואמרתי לו-אהיה לך חבר -אהיה לך אח- אושיט לך יד בעת צרה-אני אחיך על תישכח! אז זה...הברדקיסט,פתאום אני שומע את השיר הזה הרדיו-והוא עוד עיוות לי את השם הליברמן הזה...
אני אעשה לך סדר-מכירה את השיר- היה לי חבר היה לי אח?אז כתבו את זה עלי.אהוד היה חבר טוב שלי ואמרתי לו-אהיה לך חבר -אהיה לך אח- אושיט לך יד בעת צרה-אני אחיך על תישכח! אז זה...הברדקיסט,פתאום אני שומע את השיר הזה הרדיו-והוא עוד עיוות לי את השם הליברמן הזה...
B Barvazoom New member 6/2/06 #18 וואו......./images/Emo2.gif עכשיו אני בטוחה שזה מרעב. שאני לא מבינה כלום כי פשוט הגיעה השעה לאכול צהריים. אחרת אין הסבר, אתה הרי ברור כשמש... ליברמן? נייט-נייט-דה?
וואו......./images/Emo2.gif עכשיו אני בטוחה שזה מרעב. שאני לא מבינה כלום כי פשוט הגיעה השעה לאכול צהריים. אחרת אין הסבר, אתה הרי ברור כשמש... ליברמן? נייט-נייט-דה?
B Barvazoom New member 6/2/06 #21 מה זה "רק"? ברור שיותר הרבה יותר מ"בסדר"..... אתה מעולה! (אני לא בקיאה במילות שמעידות על איכות.... )
Y yam shaket New member 6/2/06 #11 חנוך דוקא היה מחזאי לא?חנוך לוין... היה לו אח-איך קראו לו?חנוך רוזן אולי?
Y yam shaket New member 6/2/06 #13 סלחי לי אבל שמריהו היה ממשפחה אחרת אני חושב-אולי אח של שמרית אני חושב...
Y yam shaket New member 6/2/06 #16 אהמ--אנחנו מדברת אותה שמרית? זאת מהמחנה ההוא שהיתה "שומרת" לכולם על המכנסיים-כדי לכבס אותם על בגיגית כי היה עליהם שמן מהצ'יפס??
אהמ--אנחנו מדברת אותה שמרית? זאת מהמחנה ההוא שהיתה "שומרת" לכולם על המכנסיים-כדי לכבס אותם על בגיגית כי היה עליהם שמן מהצ'יפס??