לשלוט על האלימותב

לשלוט על האלימותב

אני שוב הגעתי לקצה , הרמתי יד על אמא אחרי שחודשים לא הרמתי יד , אבל היא תקפה אותי ראשון , היא חשבה שאיבדה את המפתחות וחשבה שהם אצלי והתחילה לצרוח עלי ולתת לי אגרופים ביד , נסיתי לזוז ממנה והיא המשיכה ללכת אחרי , צעקתי לה שתעזוב אותי והחזרתי לה את המפתחות והיא המשיכה אז התעצבנתי וחנקתי אותה וזה לא עזר , אחר כך היא מצאה את המפתחות מתחת לכרית ונרגעה , תחשבו מזה להיות ילד קטן עם אמא שעל כל פיפס תתן לך מכות עם חגורה או תנשוף או תשרוט אותך עד שתדמם אט תשרוף אותך במגהץ במקרי קיצון , זה קשה אנט מתחרט כל כך אבל זה כבר קרה , היא גורמת לי לסיוטים חלק מהפוסט טראומה שלי זה בגללה , לא יודע עשיתי כזה מאמץ והכל הלך ברגע ..

היא גורמת לי

לרצות לפגוע בעצמי . יש לי הרס עצמי מטורף אני רוצה לצאת מהבית ולהשיג קוקאין או שתיה , כדי להשכיח את התמונכ שאני רואה , אני בא לי להקיא על עצמי , אני רואה
תמונה שלה תחושה בא לי לשכוח בא לי כמו כריש לישון באפלה כמו שאמר
בודלר בשיר המת השמח , אין לי כוח למה עשיתי ככה , למה לא פשוט התעלמתי .

אני לא עניתי לה והיא רדפה אחרי וצרחה עלי והכתה אותי , אבל יכולתי להגן על עצמי אני יודע אומניות לחימה ומיומן מאוד בזה אף אחד לא ממש יכול לגעת בי , איך נגעתי באמא שלי , איזה חרא אני , סליחה אמא , באתי עליה ובקשתי סליחה ונתתי לה חיבוק ונשיקה בראש , כל כך מצטער בא לי למות .

למעלה