לשלוח לארץ

yovim

New member
לשלוח לארץ

שאלה מהסוג המעצבן שיש בד"כ במקומות כאלה אבל אם למישהו יש מושג, רעיון, אז תגידו לי, יש לי מחשב שאני רוצה לשלוח אותו לארץ, איך אני יכולה לעשות את זה בהתחשב בעובדה שתעריפי הדואר הם גבוהים עד מאוד, בייחוד מפה, מספרד, שכל שליחת חבילה בד"כ עולה יותר מערך תכולתה...

תנסי עם

dhl או ups. בתעודת המשלוח, מומלץ לציין שערך המוצר הוא 0 (יורו/דולר/ש"ח) ואם מתעקשים על סכום ערך מינימלי, לציין את הנ"ל (למשל - בפולין, חייב להיות ערך למשלוח של לפחות 5 דולר כאשר על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה משלמים היטלי ייבוא החל מערך של 50 דולר...). זה אמנם מונע ממך ביטוחים, אבל חוסך ה-מ-ו-ן כסף. שווה לברר עם המכס בישראל מאיזה סכון משלמים מיסי ייבוא על מחשבים ולציין ערך שנמוך ביחידת מטבע אחת מהנ"ל...

Sparker

New member
באמת יקר פה??

לא ידעתי... ולגבי המחשב, באמת שווה לך לשלוח אותו?? יש לך צורך לשלוח את המחשב כולו? מה עם לשלוח רק את ההארד דיסק? הרי כל השאר באמת לא שווה יותר מידי... מה עם לשלוח עם מישהו

yovim

New member
תודה על התשובות

אכן, חשבתי על הדרך הזאת של לפרק את המחשב.... בעודי חושבת על צמצום ההוצאות אם אני יצטרך לפרק פה את החבילה... ולחזור, את המחשב אני צריכה כי הוא כלי העבודה שלי. וכן, הדואר מאוד יקר פה יחסית, יש לנצל כל הזדמנות של להעביר משהו לארץ עם מישהו שבא לביקור.

yovim

New member
הגביע הוא שלהם

ריאל אלופה, משל מכבי תל אביב הפטרון של הספורט, אלופה, איזה בעסה

Sparker

New member
ריאל אלופה...

אני מניח שהתכוונת למכבי תל אביב בכדורסל מן הסתם... אז אליפות במחזור האחרון זה בכל זאת לא דבר של מה בכך... חוצמזה שלהבנתי לרוב הספרדים אין יותר מדי אהדה לקבוצה הבאסקית שדואגת שלא ישחקו בה שחקנים ספרדים...
אצלי בבית שונאים את ריאל מדריד בגלל שהם העיפו את רדונדו לפני כמה שנים... ואני בכלל מעדיף כדורסל, אבל אין פה שיחה שלא מגיעה לפוטבול מתישהו, אז אני דואג להשאר מעודכן... אבל בכל מקרה, את חייבת להודות שהסנטיאגו ברנבאו נראה מרשים בחגיגות האליפות. ומאיפה גבירתי??

yovim

New member
כן, כדורסל

קודם כל אין להשוות את החגיגות....אם יהיו כאלה, שבמלחה לעומת ברנבאו.... מה שכן כמות הזיעה שרצה עכשיו "בסיבלס" מעלה את רמת מי המזרקה לכמויות שהרבה זמן היא לא ידעה... גם אני מעדיפה כדורסל, אם בכלל, ובזה רק את הפועל ירושלים, ואכן הכל פה נגמר אם לא מתחיל בכדורגל מה שגרם לי לפתוח בנושא שהאמת לא מטריד אותי כהוא זה..., אבל לא יכולה להתעלם מרעש האליקופטרים שחגים פה באוויר ומרעש הקפצונים, או מה שזה לא יהיה שיש פה בשכונה, כן, אני ממדריד.

Sparker

New member
aaaaalaaaa Madriiid...

טריויה קטנה: את יודעת מי שר את ההמנון של מדריד
|אייקון של Sפארקר מדליק מזגן ונכנס למיטה| כמה זמן את שם? מה מעשייך? איך חיית עד עכשיו מבלי לכתוב בפורומונו הקט
Buenas noches noches.

yovim

New member
בואנססס

"יותר עדיף" שתשאל אותי מי שר את ההימנון של ספרד....חה חה ממש האמת עכשיו אני מסוקרנת, מי זה יכול להיות... סבינה השכן או שאין סיכוי, ומסתבר שאפשר, קשה אומנם... אבל אפשרי לחיות בלי לכתוב בפרום, סתם, האמת שאני מציצה מדי פעם ואף היתה תקופה שזה היה מעניין שערכתם שיחות קצת יותר מעמיקות מאשר עצות של לאיפה הכי כדאי להגר..., אבל מי אני שאלין אחרי שהדבר הראשון שכתבתי פה זה איזה שאלה של איך, כמה ולמה, אני באמת לא רוצה לכתוב את כל הפרטים ששאלת ככה לעיני כל, למרות שאני אשמח לענות על כך. ומאיפה אתה.

Sparker

New member
סבינה../images/Emo35.gif

כמעט... פלסידו דומינגו שר את ההמנון... מצטער על השאלות החודרניות, אבל לא בהכרח ציפיתי לתשובה, סתם לגרום לך לכתוב משהו... ולגבי הפורום, אין ספק שהוא חווה ימים מעניינים יותר... בכלל, הוא חווה הרבה עליות וירידות... אבל ככה זה... אני מלגניו, דובר Andalú
, וסובל ממבחני סוף שנה בלתי נגמרים... בוקר טוב פיב"א.

alexUK

New member
משלוח מחשב

כשעברתי לבריטניה לפני שנה, ארזתי לשתי קופסאות את המקינטוש שלי - קופסא למארז וקופסא למסך. בשדה תעופה קיבלו את כל המטען שלי יחד עם המזוודות - ובחינם. המטען הגיע בשלום בלי שריטה בחינם - זה כנראה עניין של מזל - טסתי בחברת שכר חדשה; סאן דאור אני חושב; ולא היה להם עדיין תמחור על משקל עודף. בכל מקרה כנראה שאפשרי להעביר מחשב.

למעלה