לשלוח ידיים

לשלוח ידיים

מה דעתכם על ידיים כפות, אצבעות, צפורניים ביחס לפרטנר לסקס? האם ידיים יכולות להדליק אתכם או לכבות אתכם?

יד לפה

כשלמדתי בתל אביב הייתה לי חברה יפיפיה, חתיכה וחכמה מאוד. היה לה מבנה צר כזה עם ציצים קטנים ויפים ושיער ארוך חלק ושחור מבריק, היו לה גם עיני חתול מדהימות. לא היה חסר לה סקס בכלל כצפוי, אבל שום דבר לא התפתח מעבר להגיוני והכל כי היא טענה תמיד שרוצים אותה בגלל הגוף שלה ולא בגלל הראש. הגעתי על המטאטא שלי כדי להושיע חברה במצוקה, שאלתי אותה מה את רוצה? מה הפאנטזיה שלך? והיא מתארת לי עולם ומלואו. בסופו של דבר התיעצנו פורום החברות והכרנו לה מישהו מקסים לפי כל התיאורים שהיא בקשה. הבחור כצפוי התלהב התמיד וחיזר במרץ אבל היא אומרת לי- תראי הכל טוב ויפה, מוכשר, חתיך, אופי אחלה אבל הידיים שלו, אני לא יכולה לשכב עם מישהו עם ידיים כאלה עדינות....

ידיים עדינות- הסבר

הטענה כלשונה היתה- "על הידיים האלה לא הייתי סומכת שיחליפו לי נורה או יתקעו לי מסמר (הערת המחברת:בקיר)". רוצה לאמר מי שלא יהיה "גבר טיפוסי" בביתי לא יכנס למיטתי.

Sefy

New member
I´m afraid to disappoint you then

Just because someone can have gentle hands, which is needed for some things, doesn´t mean those same hands can´t be rough enough to do some other things I´m a professional massagist, so I need gentle hands, but I also need them to give enough pressure on points to relief the tention, i´m also a PC Technician, and I need both gentle and force when dealing with it You girls are making alot of assumptions, which is a pity, you´re lose

naughtybabe1

New member
fingers../images/Emo8.gif

|thats the first thing i look at when i meet a guy
he has to have long and clean fingers

eranshv

New member
אוהב לק....

אותי ידיים של בחורה בהחלט יכולות להדליק אותי,אם הן כמו שאני אוהב,קצת מלאות ובשרניות וחלקות ובהירות כאלה, עם לק נועז בצבע בורדו חזק או בצבע יין כהה והציפורניים צריכות להיות לא ארוכות מידי , כי אז זה ממש נראה מפחיד כזה לטעמי, אבל שיהיו לה ציפורניים. ואם הידיים מאומנות טוב לעשות....אז זה בכלל שיגעוןןןןן.......

היי הקומממ!!!../images/Emo6.gif

נימשךךךךךךךךךךך לצחוקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכיף

היי הקוממממ!!!../images/Emo6.gif

נימשךךךךךךך לחייך חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחח

בשבילי ...

הידיים (כולל הכתף עד קצות האצבעות) הן גורם מאוד מאוד חשוב במשיכה הפיזית (אחד הדברים הראשונים שאני אבחן באופן מודע). יד יפה של אישה ,מונחת אפילו ברישול, על ירך בן זוגה יכולה לעורר בי דברים שגם חזה חשוף לא יוכל להם .

למעלה