הבעיה היא, שכשאני פותח עיתוןומסתכל ברושים ומתקשר, מבקשים פרטים ומספק אבל הם אף פעם לא מתקשרים בחזרה. אני ב19 ועשיתי חצי צבא, אולי זה פרט שהם לא אוהבים. גם ללכת חנות חנות, אותה תוצאה.
בעקשנות ובסוף תמצא.. תעשה גם את הדברים המאוסים ביותר ולאט לאט תבנה לך קו"ח.. אין מה לעשות, כשלא עושים צבא ונופלים לשוק העבודה כ"כ מוקדם זו בעיה (כאחת שהתחילה לעבוד בגיל 16-17.. ) ... אבל לאט לאט מתקדמים, פשוט תצטרך להוכיח את עצמך, לא חוזרים אליך, תגיע למקום, תשרבט איזה מכתבון על עצמך אם עוד אין לך אף נסיון תעסוקתי... תעשה כל מה שצריך.. אחרת זה מעגל שלא יוצאים ממנו. דבר נוסף - אתה מתכנן ללמוד ? (ואני לא מאלה שמאמינים שתואר קונה עבודה... אבל תבין למה אני שואלת אחרי שתענה לי
מתקן לי בגרויות בת"א.. מה שקצת מפריע עם עבודה אפשרית, אבל תמיד אפשר (בתקווה ועם רצון) למצוא משהו מתאים... וואו, זה גיל מוקדם למדיי להתחיל, איך הסתדרת, ואם לבד בארץ כמו שאמרת בשירשור אחר?
להתחיל ללמוד באו"פ, מה אתה רוצה ללמוד ?.. להגיד שאתה לומד עכשיו באו"פ יעזור לך במציאת עבודה, זה מרשים ומלמד על הבן אדם שהוא שאפתן, בגיל צעיר שכזה כבר ללמוד לימודים גבוהים...