לשכת הקשר נתיב

AlexShkut

New member
אל תהיה תמים,

אתה יודע יפה מאוד איך הדברים מתנהלים במדינה שלנו.
לי אישית חשוב לגרום לקוראי הפורום להבין, שזה שיצא התיקון שפרסמת, ממש לא אומר שנפסיק לעלות לירושלים לטובת פגישה בארגון המיותר הזה.

AXM29

New member
כבר שכחתי

6 שנים בחו"ל וכנראה שבאמת שכחתי ונתתי לאידאלים לנהל את הראש. בכל אופן מקווה שיהיה צדק ושלא ישגעו אנשים.

AlexShkut

New member
כולנו מקווים לזה,

אבל מבינים שמדינת ישראל לא ממש מרוצה מהמצב בו מצויים גולשי הפורום.
תחשוב על זה, רבים מאיתנו מביאים לפה אנשים שבשום מצב אחר לא היו מקבלים פה מעמד, ובזכות הנישואין לנו הם הופכים פה לאזרחים מן המניין.
הלוואי וההתנהלות פה הייתה קצת יותר דומה למה שהכרת בזמן החיים שלך בחו"ל.

plastikman7

New member
אפשר עוד קצת מידע בבקשה?

1.איך נכון לשלוח את הטופס? באיזה סוג דואר? נכון שהמשלוח יכול להיות בחינם אבל השאלה האם נכון לשלוח ככה? אולי בדואר רשום? בדואר 24?
&nbsp
2. כשאתם מלאתם את הטפסים האם זה היה חוברת אחת או מספר חוברות?
&nbsp
3. מי נחשב ראש המשפחה? אני או אישתי? והאם אישתי ממלאת את הטופס ככולו?
&nbsp
תודה לעונים

AlexShkut

New member
תשובות

1. אני שלחתי בדואר 24
2. חוברת אחת.
3. אתה ראש המשפחה, וכן ממלאים את כל מה שרלוונטי.

AXM29

New member
אם ניתן להם יד הם יקחו ויבקשו גם את השניה

כדי שיהיה שינוי צריך לא לתת לאותם מקרים לחזור בשנית, ככה שנחיה ונראה ואם יהיה צורך נדרוש שהחוק יתקיים, בין אם בכותליהם ובין אם בין כותלי בית המשפט. עבורנו ועבור הבאים בתור.

AlexShkut

New member
רובנו,

לא נמצאים במצב האידאלי של להתעמת עם החוק. יש לנו בני זוג, שלרוב הם חסרי כל זכות ותמיד נמצאים תחת איום של "גירוש" מהארץ. בדיוק מסוג המקרים שבהם אתה רוצה להיות חכם ולא צודק. אני מסכים איתך באופן כללי, אבל מציאות לחוד ואידאלים לחוד לצערי.

AXM29

New member
עצוב

ואני לתומי רציתי שתרגיש את החוויה הארץ ישראלית, אני מניח שזה מגיע הכל כלול חח.

באיזה שלב ביקשו ממך להביא הוכחות יהדות, במשרד הפנים כשהביאו את החוברות וכו' או כשהתקשרו כבר מנתיב להזמין לפגישה?

לי אין קשר עם המשפחה זה זמן רב ויצתרכו להתמודד עם זה שאין בידי כל הוכחה, שיעשו עם זה מה שהם רוצים, מקסימום יפסידו זוג שחוזר לחו"ל בגלל שחיתות מוסרית.

AlexShkut

New member
ידעתי מראש,

שהוכחות לכך שהאזרחות שלי התקבלה ביושר, אצטרך להביא רק לנתיב. את משרד הפנים זה לא מעניין, הם רק צריך את ה-OK מנתיב.

AXM29

New member
מה צריך להביא?

ובאיזה שלב נאמר מה להביא כהוכחות?

plastikman7

New member
לי למשל יש תעודות עולה של ההורים..

לי למשל יש תעודות עולה של ההורים - שאגב אין שם שום קשר לנתיב ויש חותמות של הסוכנות היהודית.

מה בעצם עוזר להם תעודות העולה? והאם באמת יעזור לי?

למעלה