למה שלא תרתמו לשירותי כוח אדם?
K kiticat New member 1/7/03 #10 שאני אבין אתה תפסיד משהו אם תרשם? בכל מקרה, אתם הולכים לחפש עבודה? אומרים שאין? תבקשו להשאיר את הפרטים שלך במקרה שמשהו יתפנה.
שאני אבין אתה תפסיד משהו אם תרשם? בכל מקרה, אתם הולכים לחפש עבודה? אומרים שאין? תבקשו להשאיר את הפרטים שלך במקרה שמשהו יתפנה.
ס ספל חמאה New member 1/7/03 #11 דרושים מהמרים ישראלים להוואנה קלאב קזינו! בהצלחה! >ספל חמאה לא יודעת אם יסמיכו אותה למאסטר באיפור (המתח הורג אותי)<
דרושים מהמרים ישראלים להוואנה קלאב קזינו! בהצלחה! >ספל חמאה לא יודעת אם יסמיכו אותה למאסטר באיפור (המתח הורג אותי)<
ק קלמנטינה מאושרת New member 1/7/03 #13 אני מחפשת מנהלת משרד!!! אפשר לפנות אליי בפרטי !!! בי-ם!!! לנקבות בלבד!!! חובה חצאית!!! שכר טוב למתאימה!!! תשלחו קורות חיים.
אני מחפשת מנהלת משרד!!! אפשר לפנות אליי בפרטי !!! בי-ם!!! לנקבות בלבד!!! חובה חצאית!!! שכר טוב למתאימה!!! תשלחו קורות חיים.
כ כבשה תוהה New member 3/7/03 #28 ../images/Emo2.gif לצאת מהארון??? ../images/Emo2.gif ועכשיו החלטת לספר על זה?????
ק קלמנטינה מאושרת New member 2/7/03 #21 רצוי!!! אגב אם את פנויה, זה ממש יכול להתאים לי!!! תחשבי על זה.
ה המבולבלת1 New member 4/7/03 #36 קלמנטינה הייתי ממש רוצה אבל יש לי התלבטות בקשר למשהו. בנות כדי לכם עכשיו זה ממש אופנתי ללכת עם חצאית ועם גופיה!!! (רק מקפיצה לך קלמנטינה).
קלמנטינה הייתי ממש רוצה אבל יש לי התלבטות בקשר למשהו. בנות כדי לכם עכשיו זה ממש אופנתי ללכת עם חצאית ועם גופיה!!! (רק מקפיצה לך קלמנטינה).