לשכנע את המשוכנע...

לשכנע את המשוכנע...

בעקבות שיחת טלפון שקיימתי זה לא מכבר עם מישהו שיצאתי איתו לכמה דייטים,
תהיתי, מה גישתכם כשיש מישהי שמודיעה לכם ש"זה לא זה". ואתם דווקא כן מעוניינים בה.
האם אתם אומרים לה "אוקיי, תודה, שלום",
או מנסים בדרכים שונות לשכנע אותה שכדאי לה להמשיך את זה עוד קצת?
ומה הדרך הכי טובה לעשות את זה?

ומהצד השני - האם ניסו "לשכנע" אתכם?

השאלה גם לבנות, כמובן.

נא לא לפרסם בעמוד הראשי.

BW37

New member
לתת כרטיס חופשי

להגיד שאני מעוניין
ואם מתישהוא יבוא לה להגיד שלום או יותר
היא מוזמנת.... ולשחרר
אפשר אחרי חודשיים או יותר להגיד עוד פעם שלום
מעבר לזה , זה נקרא להציק

גברת ע

New member
שאלת FOLLOW UP, אם אפשר...

אחרי כמה חודשים לשלוח הודעה או להתקשר להגיד שלום (בהנחה שלא כבר בקשר אחר), אחרי שמישהו אמר לך שהוא לא מעוניין זה לא גם קצת להציק?
יכול להיות שהוא אפילו לא זוכר אותך כבר...

היי

זה יציק למי שלא מעוניין או בא לא טוב בזוית בעין.
מי שמעוניין או נדלק להיפך הוא ישמח.
אם יודעים שיש מישהו שמכרכר סביבה והראש לא במקום אפשר אחרי חודש חודשיים לנסות !
מנסיוני מימה שראיתי לא רק בקטע רומנטי מה שלא צולח עדיף להמשיך הלאה ומהר,לצערנו יש הרבה שרוטים והיום חוק הטרדה למרות שגבר אובבססיבי ימשיך לחזר.

היום על לקוח שמשלם כסף וממתין במענה ושוב מתקשר ושוב מתקשר או משחקים לו קטע ומכנים אותו מטריד או הטרדה על כלום.

גברת ע

New member
יש הבדל בין אובססיבי לבין מישהו שמתקשר אחרי

כמה חודשים פעם אחת.
אני מנסה סתם לחשוב, אם אמרתי למישהו שהוא נחמד והכל אבל זה פשוט לא זה וחבל על הזמן של שנינו הוא מבין, מקבל ונפרדים כידידים הכל טוב ויפה, ונניח אחרי כמה חודשים הוא מתקשר או שולח הודעה סתם מה נשמע, לא הייתי קוראת לזה הטרדה ויכול להיות שכן הייתי עונה בצורה נחמדה כדי לא להתעלם, אבל זה כן היה נראה לי מוזר.
ואותו דבר לכיוון ההפוך, מישהו אמר לי שהוא לא מעוניין בי (אאוץ זה כאב חחח) ומודה שהתבאסתי, אבל אני לא יכולה להכריח מישהו להיות איתי רק כי אני רוצה וכי לי טוב, ואני גם לא חושבת שאני אתקשר או אשלח הודעה אחרי כמה חודשים כדי לנסות לגשש מה קורה ואולי הוא התחרט, זה נראה לי קצת להאחז במשהו שכרגע ידוע וברור שלא יקרה וחבל, צריך להמשיך הלאה.
כן אם אני אתקל בו ברחוב וזה יזרום לדיבור נימוסי אבל לא נראה לי שמעבר לזה.

בגילאים

יותר צעירים כל יו יו יותר בקטע!
אני למשל ציינתי כרגע אני בתקופה לא הכי הכי או טו זה יחלוף ואז הרגשה תהיי אחרת להכרות רצינית.
נהוג לסנן הטרדה זה כבר שרוצים לזנבר מישהו או לדפוק אותו בעבודה או לחלוב אותו משתמשים בהטרדה כאיום לנפנף.

לי זה קרה במקום עבודה בתחביב אהוב שרציתי לעבוד והייתי פעיל כחבר מועדון,עד שהחלטתי לשחק אותה אהבל ועליתי על הממזרתה ששמה לי רגלים מקנאה ורוע נשי,לא האמנתי עליה כי אלו מאותם חברים שאתה תומך רגשית מפרגן מאחל בחגים איחולים וזה לא היה במקום המשרה שלה.

אחת שרציתי אמרתי לה שעוד ניצא לדייט בזמן המתאים ואמרתי לה בקלילות והעברתי את המסר שכרגע אני לא בזמן טוב להכרות .
בפייסבוק דוגמא מקובל לשלוח פעמיים הודעה לא חזרה ולא כבדה אותך גו נקסט,מי שרוצה מעוניין מודע לעצמו מכבד ורומז .
אם את נתקלת אומרת שלום יפה אם את רואה שהוא זורם בשיחה ,שולח חברות בפייס ומתעניין אז זה הסימן! ומי של גו נקסט

דעתי

היא וזה מנסיון חיים!ישנן כאלו שצריכות את המשחקים והשכנוע וכו יש הסברים פסיכולוגים לכך!
ברגע שיש עיקום אף או משהו מפריע בהתחלה לחתוך ולהמשיך הלאה!
לא שומרים על קשר עם אדם שלא הכי מעוניין ולי לא מתאים להיות יו יו מה שנקרא,יוצאים לדייטים בקליליות ומחוייכים מבלי לצפות לכלום בהתחלה ,ובלי סצנות או למה היא התכונה וכו.
לא כל אדם יודע לכבד מה שנקרא!לפעמים עדיף לסנף וכו או לא לומר ולצפות שיבינו את הרמזים.

יש מקרים שהדייטים לא באים בזמן טוב מה שנקרא ,אם זהשיש לה אקס שמעיק וכו ,מנסיון חיי ני רוצה שזה יבוא ממנה מה שנקרא כמו שאני מעניק ,אני נכנס להכרות בלב שלם ונקי וללאידידות למינהם באויר או לא יודע מה וככה אני מצפה שיכבדו
ואחרי הדייט 3 היא כבר אמור לחוש וכו

ניסוי לשכנע כמה גרושות חכמות שהכרתי וכו והבינו את זה שהתיק גדול עלי נפשית וכלכלית החבילה שלהן !

אי אפשר לשכנע

לדעתי זה רק מרחיק.
אם מישהו אומר לי שהוא לא מעוניין אני פשוט מנתקת קשר.
אם הוא ירצה הוא ידע איפה למצוא אותי

הפעם האחרונה שניסו לשכנע אותי הייתה נוראית ומביכה.

אביeג7

New member
כן,לא מעט פעמים ניסו לשכנע

אותי.

זה היה לא כ"כ נעים והעמיד אותי בסיטואציה עוד יותר לא נעימה.

נדיר מאוד מאוד שהשכנועים הללו עובדים

כשמישהו לא רוצה ומנסים לשכנע אותו, זה בד"כ רק יוצר יותר אנטי.

גברים

נוטים יותר לשכנע כי בעינהם נמצא עם שלא סגור על עצמו!
ותמו הימים שאולי היא קבלה את המייל או את הטלפון וכו.
גם בשיחות התקשרת לא ענו התקשרת אחרי שעה שעתיים ולא חזרו לא להתקשר שוב,מי שרוצה ומכבד מחזיר צילצול!
החבילות זולות היום.

למעלה