•°•Horse Lover•°•
New member
"לשכוח" סוסים?...
טוב, נקודה עצובה וכואבת - אבל כבר יותר מ-3 שנים עברו מאז שרכבתי (בצורה מסודרת. או בכלל...).
אני באמת מאוד מתגעגעת ורוצה לחזור, אבל אני לא יודעת איך אני יכולה לשלב את זה בתקופה הקרובה (לימודים עמוסים, מחסור ענקי בכסף ומחסור ענקי בזמן... אפילו ב"חופשת סמסטר" לא היה לי חופש כי עשיתי קורסי קיץ ועבדתי מלא...).
העניין הוא שאני מרגישה לאחרונה מרוחקת במיוחד מהסוסים.
אני עדיין קוראת המון בכל מיני אתרים ובלוגים על סוסים ורכיבה ועדיין מתעניינת בנושא, אבל פתאום אני מרגישה "לא מחוברת".
כאילו שהמוח קצת "שכח" על מה הם מדברים בכלל ואיך זה מרגיש...
אני קוראת את השרשורים פה של הסכמ"ש, מנסה לדמיין את ההרגשה לאור התיאורים שלכם ולא מצליחה...
("כינוס"? מה זה בכלל?..
זאת אומרת, אני יודעת מה זה אבל אני לא זוכרת את ההרגשה...)
ואני כל פעם חושבת לעצמי כמה שאני רוצה לחזור לרכב ולהתנדב / לעבוד באיזושהי חווה ואני מפחדת שכל כך החלדתי שאם פעם אני באמת אחזור אני ממש לא אזכור כלום...
אני מקווה שאתם מבינים למה הכוונה שלי....
יש פה כאלה שעשו הפסקות ממש ארוכות ברכיבה והצליחו לחזור?
עד כמה באמת "שוכחים" את כל העניין של הרכיבה והעבודה עם סוסים?
לאחרונה כל פעם שאני מדברת על סוסים אני על סף לפרוץ בבכי.
אני כל כך מתגעגעת לעשות דברים שאני באמת נהנית מהם....
ואין לי מושג אם, איך ומתי אצליח לחזור לזה...
גם אם יהיה לי זמן (רק הנסיעה זה לפחות שעה לכל כיוון כי אני תלויה בתחבורה ציבורית), אפילו שיעור של פעם בכמה שבועות יהיה לי קשה לממן (במיוחד אם מוסיפים כסף על נסיעות, שלא נדבר על ציוד רכיבה חדש שאני צריכה כי כל הציוד הישן בלוי לגמרי...) - חוץ מזה שאני לא רואה טעם בשיעור כזה כי גם לא מתקדמים לשום מקום וגם כל פעם מחדש חוזרים עם שרירים תפוסים וכו'.
סתם רציתי לפרוק...
טוב, נקודה עצובה וכואבת - אבל כבר יותר מ-3 שנים עברו מאז שרכבתי (בצורה מסודרת. או בכלל...).
אני באמת מאוד מתגעגעת ורוצה לחזור, אבל אני לא יודעת איך אני יכולה לשלב את זה בתקופה הקרובה (לימודים עמוסים, מחסור ענקי בכסף ומחסור ענקי בזמן... אפילו ב"חופשת סמסטר" לא היה לי חופש כי עשיתי קורסי קיץ ועבדתי מלא...).
העניין הוא שאני מרגישה לאחרונה מרוחקת במיוחד מהסוסים.
אני עדיין קוראת המון בכל מיני אתרים ובלוגים על סוסים ורכיבה ועדיין מתעניינת בנושא, אבל פתאום אני מרגישה "לא מחוברת".
כאילו שהמוח קצת "שכח" על מה הם מדברים בכלל ואיך זה מרגיש...
אני קוראת את השרשורים פה של הסכמ"ש, מנסה לדמיין את ההרגשה לאור התיאורים שלכם ולא מצליחה...
("כינוס"? מה זה בכלל?..
ואני כל פעם חושבת לעצמי כמה שאני רוצה לחזור לרכב ולהתנדב / לעבוד באיזושהי חווה ואני מפחדת שכל כך החלדתי שאם פעם אני באמת אחזור אני ממש לא אזכור כלום...
אני מקווה שאתם מבינים למה הכוונה שלי....
יש פה כאלה שעשו הפסקות ממש ארוכות ברכיבה והצליחו לחזור?
עד כמה באמת "שוכחים" את כל העניין של הרכיבה והעבודה עם סוסים?
לאחרונה כל פעם שאני מדברת על סוסים אני על סף לפרוץ בבכי.
אני כל כך מתגעגעת לעשות דברים שאני באמת נהנית מהם....
ואין לי מושג אם, איך ומתי אצליח לחזור לזה...
גם אם יהיה לי זמן (רק הנסיעה זה לפחות שעה לכל כיוון כי אני תלויה בתחבורה ציבורית), אפילו שיעור של פעם בכמה שבועות יהיה לי קשה לממן (במיוחד אם מוסיפים כסף על נסיעות, שלא נדבר על ציוד רכיבה חדש שאני צריכה כי כל הציוד הישן בלוי לגמרי...) - חוץ מזה שאני לא רואה טעם בשיעור כזה כי גם לא מתקדמים לשום מקום וגם כל פעם מחדש חוזרים עם שרירים תפוסים וכו'.
סתם רציתי לפרוק...