לשכב בפגישה הראשונה?

שושה 23

New member
לשכב בפגישה הראשונה?

מה דעתכם? אישה ששוכבת עם גבר בפעם הראשונה בפגישה הראשונה? האם היא צריכה לצפות שהוא ימשך איתה ביחסים אח"כ? האם שהיא שוכבת איתו היא עוד חושבת שהוא עוד יתייחס אליה אח"כ? האם היא סתם נותנת או תמימה? מה אתם אומרים תיישבו ויכוח ביני לבין חבר

שהוא לא יצפה ממנה שהיא תמשיך

את היחסים איתו בבקר שאחרי. בסה"כ רצתה גיפוף קטן וחד פעמי בלי מחויבות מה יש?

מאיפה הגישה הזו?

אם בחורה מחפשת גיפוף קטן וחד פעמי, היא תרד לפאב ברחוב שלה. בפירוש נאמר, פגישה ראשונה. יכול להיות שבפגישה היא קלטה שאביר חלומותייה או לא יהיה ועשתה לו הסבה לזיון חלומותייה, אבל ההתחלה היא פגישה..

Vdrums

New member
לא נותנת ולא נעליים. זה שטויות.

מותר לה להנות אם היא רוצה. אבל שתיקח בחשבון שאולי הוא יחשוב שהיא לא רצינית.

אין דיעה נחרצת בנושא.

המון גברים יחשבו שהיא זולה והמון נשים יחשבו שהיא זולה. זוהי הסיבה העיקרית לכך שנשארה סטיגמת הזולה. יש נשים תמימות ששוכבות עם גברים על מנת לקבל תשומת לב וחיזוק לאגו, הרגשת חמימות ואהבה. יש נשים שכל מה שהן מחפשות זה רק זיון וממש לא אכפת להן אם יהיה המשך ליחסים [אלא אם כן זה על בסיס מיני והוא תותח במיטה]. ויש נשים שסקס בכלל לא מהווה עבורן אקט כל כך חשוב והן ישכבו בפגישה הראשונה כי זה התאים להן בדיוק כמו בחורה שתתן לא נשיקה על השפתיים. יש גברים שיראו בה זולה. יש גברים שיקראו לה 'זורמת', יתלהבו מהפתיחות אבל לא מזה שזו מישהי שאיתם. יש גברים [ואני מכירה אחד כזה ספציפי] שיתאהב בבחורה כזו. ויש גברים ש גם להם האקט הוא שולי ומערכת היחסים תימשך עד הסוף המר [אבל הלא קשור בכלל לסקס בפגישה ראשונה. אני חושבת שזה מאוד תלוי בבחורה. אם אני אשכב עם מישהו בפגישה ראשונה, אני אבין אם הוא לא ירצה לראות אותי יותר אלא על בסיס מיני [ואתן לו להבין שזה שאני נראית חלשה, זה לאו דווקא נכון].

דן צ

New member
תלוי מה היא מצפה מהקשר

קודם כל , כל בחורה תעשה מה שרצונה דבר שני אם היא הולכת רק על סטוץ אזי זאת מטרת הקשר ותו לא, אבל אם היא מתכוונת להמשך הקשר לדבר רציני יותר , שתפעל על פי ההרגשה שלה. אני בכלל חושב שהכל תלוי המידת הקירבה וההרגשה באותו הערב ואסור להצטער.

שושה 23

New member
השאלה היא האם היא בכלל יכולה

לצפות שיצא מזה משהו רציני? האם גבר יקח אותה ברצינות אחרי כזאת פעם ראשונה שבה הוא פוגש אותה?

אגב,

זה מעין עניין רטרואקטיבי - אם הגבר לא ייקח אותה בצורה רצינית לאחר ששכבה איתה על הדייט הראשון, אפילו סטוץ הוא לא שווה אצלי.

דן צ

New member
אם לגבר ישנם רגשות דומים

אז אני לא רואה בזה שום בעיה

אני אישית ממש לא חושבת

שבחורות שמסכימות להיכנס למיטה בפעם הראשונה דין היחסים שלהם נקבע רק לפי זה. במידה ושני הפרטנרים רציניים ויודעים טוב מאוד מה כל אחד רוצה מהשני , סקס בפגישה הראשונה או העשירית ממש לא אמור להשפיע לרעה אלא רק לטובה.

LCA

New member
שכבתם

והוא התקשר יום למחרת תדעי שהוא רוצה קשר... לפחות ככה נראה לי

מה הקשר בין השניים?

קודם כל, הכי בריא זה לא לפתח ציפיות. דבר שני, מה הקשר בין לשכב איתו לבין להמשיך ולהפגש איתו? - אישית, אני לא מוצאת קשר.

למעלה