לשי ולאריק החולה

rachelea

New member
לשי ולאריק החולה

מחר ב-5.00 (יום חמישי בבוקר) יקרינו את החלק השני של "הימורים מסוכנים" בבי.בי.סי-פריים. האם יש אפשרות לבקש הקלטה? ולשי, הבוקר מצאתי הפתעה ממך. קיבלתי את חוברת ההדרכה לגנים בנושא חנוכה. יופי של חומר. הביבליוגרפיה אכן תסייע לי למצוא כמה מהשירים והסיפורים שידעתי עליהם (והתיחסתי אליהם במאמרי כאן), אך לא אל כולם הגעתי כי לא ידעתי היכן למצאם. יופי, באמת הוספת לי עוד שמחה בחג. אריק, טרם הגבת להצעתי ל"גן פגישה", נראה שאכן החום השפיע עליך. נראה גם שאין מצב (כך אומרים הצעירים, לא?) שתוכל להקליט לי הפרק שביקשתי לעיל. מילא, העיקר שתבריא מהר.

powo

New member
אריק החלמה מהירה

הצעה לתה.קינמון.הל.ציפורן.מים רותחים .ואין שום מחלה שעומדת בפני התה. אברהם.נ.ב מותר להוסיף סוכר. הבי גאזינט.

שַׁי

New member
רחל, אין שום בעיה. אכין את הוידאו

להקלטה בעשרה לחמש. [אגיב על המסר ששלחת מאוחר יותר, אולי מחר].
לאריק ודורון - החלמה מהירה! שובו אלינו חזקים ובריאים. אברהם, בתור חובב-תה אני מריח עד כאן את הקינמון והציפרן מהתה שלך! אבל לא נתת כמויות, זה נשמע כמו תענוג גם לכאלה שלא חולים.

powo

New member
שי

זה טוב גם לכל מי שדוגר על לימודים.תכין תערובת שווה משלושת התבלינים. ותתחיל מכפית גדושה.

חולה חולה, אבל עוד לא מת.

בודאי שהכנתי את הוידאו. ולא תאמיני רחל, אבל מצאתי עוד משהו שיכול לעניין אותך: היום היינו מוזמנים למסיבת בר מצווה. ישבתי לכתוב מה שנקרא א-וורט, היינו - ברכה, ועלעלתי בספרו המרתק של פרופ' דניאל שפרבר "מנהגי ישראל" (חמישה כרכים). ומה ראיתי בביבליוגרפיה? "גרינואלד מאיר, "הסביבון בישראל ובין העמים", עדות, א', (תש"ו) עמ' 72-75." מכירה? אם לא, בדקי בספרית בית אריאלה או בספרית האוניברסיטה. ויש כאן עוד רשימה שלימה אודות מנהגי חנוכה. אצלם ואשלח אליך.

למעלה