לשי המתוקה .

wwwat

New member
לשי המתוקה .

דף אחורה יש לך תגובה מימני . לא אשכך ולא אברח. אבל אוו שטעית בניסוח חמיצר אוו שאני לא חכם כמוך. חחחחחחחחחחחח האפשרות השניה יותר ניראת לי . ת י ת ק ש ר י ! ביי חלום.

בוקר טוב נשמה..

אני רואה שלילה לבן עבר על כוחותינו.. החיפושים בעיצומם, אבל לא יעזור כלום - המרצדס נשארת מרצדס.. יקירי, הערב. המקום הקבוע. עשר וחצי. שיחת הבהרה. ואינשללה, שיזרום לך הדם בגוף כמו שזורם לי..

wwwat

New member
דם זורם??

נישמתי ניתפסתי על מהירות זרימת הדם מיזמן מיזמן איתך . מרצדס זה מרצדס . אבל למקסימום ביצועים חובה נהג מיומן. שלך ............. B-)

אייייייייי......כואב......

נשבעת לך,בית קפה מכובד פה. אל תתחיל.. (ראה תגובה דף קודם) חחחחחחחחחחחחחח ופורום זה לא צ`אט - אז מספיק! תתכונן ללילה נשמה- צפויה לך עבודה קשה.. חחחחחחחחחח אתה שומע אותי צוחקת??

wwwat

New member
תרגיעי טוב !

אני לא בא לעבוד בערב אילה להנות הגיע הזמן שתביני זאת. שלך B-)

משחק איתי??

תודה שהגעת. באמת. תודה. חמיצר לעניים - ואל תעשה את עצמך. מכירה את הטקטיקה.. תקשיב טוב. קידומת ידועה. הספרה הראשונה כמו שלך. שניה - האות הראשונה של הבן שלי. שלישית - הקידומת של הטלפון הסגור. רביעית ושישית - הספרה הרביעית במספר שלך. חמישית - תוסיף אחד לקידומת של הטלפון הסגור. זהו. סע לשלום מתוקי, המפתחות בפנים.

MIKLOS

New member
זעזוע ממה שקורה בצ`אטים

אני חדש/ה בעניין האינטרנט והייתי סקרן/ית מאד לראות מה זה ``צ`אט``. התחברתי לצ`אט ומה שראיתי שם זעזע אותי. ילדים בני 10-13 שמצאטטים בנושאי מין, אונס

למעלה