לשיר קראוקי בבולדוג

ליילהX

New member
לשיר קראוקי בבולדוג../images/Emo6.gif

בכל ימי השבוע..מהשעה 21:30 מי שעוד לא מכיר, או שכח (בלבנדה פ.המסגר) אפשר להזמין מקום לקבוצות ומסיבות פרטיות(ואם זה נישמע לכם כמו סתם פירסומת, זה לא,כי אין לי מניות שם, רק שרפרף בר קבוע
ואני שם כמעט מיום היוולדו,וזה קצת מסגיר
את הגיל שלי ) 5373445

Jen74

New member
אז בטח שמעת לא פעם את ערן/אלביס

שאני כמעט באופן קבוע מגיעה איתו לבולדוג. אנחנו באים פעם בכמה שבועות והחבר'ה של ה"אלביסים" התאהבו במקום ואוהבים להיפגש במקום כדי לשיר את השירים שלהם. גם אני עליתי כמה פעמים לשיר שם.

דניבויss

New member
אני הייתי בא לשם בעבר במיוחד

ותמיד בצחוק היו אומרים "הנה היגיע פאוורוטי"אף על פי שאני אוהב סול ריתםאנד בלוז רוקנרול טוב ובלדות וסטנדרטים במיוחד היותר קשים לשירה כי מה לעשות ,אני אוהב להראות ולהשמיע מה אני מסוגל.לצערי כמו שסיפרתי לכם רופא פגע בי ובחלק מיכולותי וכרגע יש תביעה ודיונים לקראת משפט נגד קופת חולים מכבי .אבל סתם פיתגם שאמרה מוה גדולה שהייתה באקדמיה 28 שנה ."הלוואי על כל בית ישראל שישירו כמו שאתה שר עם נזק רציני בדופן הבטן "שזה כמובן פוגע בתמיכה במיוחד ליכולת של טנור אמיתי ומשמעותי. זה קול ענק בתמונה .

ליילהX

New member
אני שם פעם בשבוע שבועיים לאחרונה

(אבל אגביר את הביקורים) סביר למדי ששמעתי אותו, אפילו אם לא אזכור את כולם אבלל לאחרונה, ישנו שם אוריה, התקליטן, וכשהוא שר את My way או את הינני כאן.... בואו לא ניכנס לזה כל מיקרה אני שמה היום בערב ואולי אוריה יתקלט

דניבויss

New member
את תיהי היום שם?

מתי באיזה שעה ואיך אדע שזאת את ? אולי אני אקפוץ לביקור קצר

ליילהX

New member
תמיד, בלי נדר

אני מגיעה בסביבות עשר וקצת תמתין ל another day in paradise או TEARS IN HAVEN זו אני....

ליילהX

New member
הייתי

בערך הער שם חזרתי לא מזמן ניתראה פעם אחרת תבואו (שלחתי לך גם פרטי איש) לילה טוב...

למעלה