לשיר היקרה היום במי שפיר שיהיה: טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו
ט טל של 4 New member 17/2/02 #1 לשיר היקרה ../images/Emo50.gif היום במי שפיר שיהיה: טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו
לשיר היקרה ../images/Emo50.gif היום במי שפיר שיהיה: טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו טפוטפוטפו
ק קרנושה New member 17/2/02 #2 גם אני מחזיקה אצבעות..... מקווה שילך מהר, חלק ושישאיר מאחוריכם את הדאגות, חששות, תהיות וכל השאלות מה אם...וכו..... ..... קרן
גם אני מחזיקה אצבעות..... מקווה שילך מהר, חלק ושישאיר מאחוריכם את הדאגות, חששות, תהיות וכל השאלות מה אם...וכו..... ..... קרן
K keren1 New member 17/2/02 #3 ../images/Emo50.gif והמון ../images/Emo24.gif לך ולאיש שלך. שיעבור בקלות ושיהיו תשובות טובות. מחכים לשמוע המשפחה השניה שלכם. קרן
../images/Emo50.gif והמון ../images/Emo24.gif לך ולאיש שלך. שיעבור בקלות ושיהיו תשובות טובות. מחכים לשמוע המשפחה השניה שלכם. קרן
ש *שיר New member 17/2/02 #4 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif
ש שרית של עומר ודנה New member 17/2/02 #9 שיר שיר יקרה מקווה שהבדיקה עברה והכל בסדר אצלך ושהכל יהיה בסדר - בטוח - שיגיעו התוצאות נוחי לך ותתפנקי ותשתפי אותנו אחר כך
שיר שיר יקרה מקווה שהבדיקה עברה והכל בסדר אצלך ושהכל יהיה בסדר - בטוח - שיגיעו התוצאות נוחי לך ותתפנקי ותשתפי אותנו אחר כך
נ נירית1 New member 18/2/02 #10 שיר אני מקווה שהבדיקה עברה בסדר../images/Emo142.gif ושאת נחה ומקבלת הרבה פינוקים. תשמרי על עצמך כפליים בימים הקרובים
שיר אני מקווה שהבדיקה עברה בסדר../images/Emo142.gif ושאת נחה ומקבלת הרבה פינוקים. תשמרי על עצמך כפליים בימים הקרובים