לשירן

2nd life

New member
לשירן

אני חושב שאת טיפשה, ושיש לך פוטנציאל להיות דיילת קרקע בבואינג של אל-על את יכולה גם להיות יועצת יופי לנשים שנשרפו במדורה כי חשבו שהן קרשים ואפילו אם תרצי, אני יכול לך לסדר להיות פרה חולבת בעמק יזרעאל או מוכרת ירקות בשוק הפשפשים צר לי יקירה, זה החיים, והם קשים.

EdisonGirl

New member
עוד טקסט ../images/Emo12.gif שצריך להישאר אנונימי

במועדון מזמין לה וודקה רד בול עם לימון אני רוצה שהיא תבוא אליי לישון היא מחייכת ואומרת: "בוא לרקוד!" אני קורא למלצרית: "תביאי לי עוד!" פתאום קולט בצד את גילי ומיכל הן בעניין ולהפסיד את זה חבל! תראה איך שהן לאט לאט הן נצמדות הן בעניין אבל בקטע של בנות...

לחי7

New member
אני גם 'צה!

(תסלחו לי על אי- השלמות אנשים נעלים שכמותכם..מה שחשוב פה שזה סיפור אמיתי שקרה למישהי-לא לי..) (באמת לא לי!! אנשים חסרי אמונה
) בסוף העולם ימינה חיה לה בחורה שלצורך העניין נקרא לה פנינה.. היא רצתה להראות לעולם את גדולתה וכל יום שישי דפקה הופעה כששמלתה השחורה הצמודה הייתה עליה כל הבחורים נפלו לרגליה.. חשבה: "אני מרכז העולם! אני מפילה את כווולם!" בחורה לא צנועה פנינה שלנו אך את זה כבר הבנו... יום אחד בחור חביב הופיע הבחור היחידי שפנינה באמת הוקירה.. חשבה: "עלם צעיר נקרה בדרכי אראה לו מי אני!..." פנינה עשתה את צעדיה כרגיל התקרבה,ניסתה להתחבב,אך ללא הועיל.. עבר שבוע, עברו שבועיים פנינה הייתה חייבת לנסות את מזלה איתו פעמיים.. ראתה אותו במועדון עובר ידעה: "הנה ההזדמנות שלי להסתער!!!" אך..הבחור שוב ממנה התעלם... "כאילו אני לא קיימת!" התחילה להתעצבן, למה מי הוא שיהרוס לי את השם?!?!" דבר נואש אחרון ניצת בראשה היא הצמידה פה לאוזנו ולחשה: "אני טובה יותר מכל הבחורות פה..תיווכח בעצמך!" (כך היא באמת אמרה!) לפתע קם בחורנו ואמר ברוגז: "את לעולם לא תוכלי לגרום לי עונג!" פנינה מייד הסמיקה, בכתה וכעסה: "מה, אני לא מספיקה?? אלף בחורים היו מתים להיות במקומך!!!!" עלם החמודות הרים מבטו ואמר לה כך: "אני פשוט מעדיף גברים, לא אותך!" (מוקדש למישהי שהכרתי שחשבה את עצמה "קצת" יותר מידי........)

לחי7

New member
חחח..זהו

באמת שכחתי להוסיף כוכבית: *אין בזה שום כוונה רעה נגד פנינות כלשהן..........סתם עלה לי לראש השם....... בלי תביעות דיבה. תודה......

למעלה