לשירן

מיקי 35

New member
לשירן ../images/Emo24.gif

לך הכח להפוך את העולם... לך הכח להשאיר את חיוך על פנייך... לך הכח להפוך חברות לידידות... לך הכח להפוך ורד שחור לורוד... לך הכח להשיג כל שתרצי... אל תתיאשי ואל תישברי, כי לחיים תהפוכות מה שקשה היום, יכול להיות קל מחר... את יודעת לגעת ללבם של אנשים... וזו מתנה נפלאה... בהמון אהבה... ממני...

black ross

New member
../images/Emo25.gif

מיקי אתה ממש
.....
............. אז אני מעדכנת אותכם .......... טוב לגבי שניר כמובן שאחרי שרשמתי את ההודעה שהתחילה ב"אני מרגישה כמו ילדה בת 5" הבנתי בעצם שבמקום לומר לכם זאת אני צריכה לומר לו את זה .... ואכן זה מה שעשיתי דיברנו הרבה (יותר נכון אני דיברתי הוא הקשיב ) ואמרתי לו שחבל לו על הזמן לנסות לברוח ממני כי הוא בחיים לא יוכל .... מסקנה: אפשר לברוח אבל לא להסתתר
והוא ...... הוא במצב רוח יותר טוב מאתמול זה בטוח ......

@@

New member
רוז מקסימה שלי ../images/Emo25.gif

אני מאושרת בשבילך, כי עשית את מה שהיית צריכה לעשות ממזמן... אמרתי לך, שבהתחלה זה יהיה לו קצת קשה, אבל... לבסוף הוא קיבל את זה בהבנה.
גדולההההההה על האומץ

black ross

New member
שטרודלית ../images/Emo20.gif

לאן נעלמת לי? מתגעגעת אלייך המון המון

@@

New member
גם אני ת´געגעתי ../images/Emo9.gif

עובדת קשהההההה מאוד , אין לי זמן לנשום
ואיך את היום
המצב רוח קצת עלה
אני בטוחה שכן
תמיד תעשי את הבחירה שתעשה לך טוב ולא לאחרים.....

mariana

New member
הנה ריקושטטטטטט

מה שלומך בובה קטנה? אני מבינה אותך את נעלמת לנו לאט לאט. אז מה חדש אצלך?

@@

New member
אני../images/Emo35.gif נעלמת ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

את רוצה איזה
על הראש
אני פה כשאני יכולה, הבוסים שלי בפגישה מחוץ למשרד, אז אני קצת נחה.... אז אל תגידי שאני נעלמת
ומה חדש אצלי???? לא יודעת....יש לי הרגשה טובה ב
, שמשהו טוב עומד לקרות לי.... אולי איזה אה
ה בדרך...... ומה חדש אצלך, ילדה
שלי

mariana

New member
אצלי הכל בסדר

נשמה כשאני אומרת שאת נעלמת אני סתם צוחקת איתך אני יודעת שאת עסוקה ושאת צריכה להספיק הכל בזמן. ואם יש לך הרגשה טובה על ה
אז הוא לא משקר, ככה אני למדתי להקשיב ללב שלי בגלל זה כשיש לי רגשות נכונות אז אני משתמשת בהם. אצלי הכל ישן, והדברים עם אריאל בלי עין הרע מתחילים יותר להיתבהר, הוא גורם לי לאהוב אותו יותר ויותר, ונותן לי את ההרגשה שעליו אני תמיד אוכל לסמוך ולהעיזר בו.
וחוץ מזה גם דיברתי עם המנהל שלי בקשר למשכורת שלי, אז הוא אמר לי שהוא ישפר אותי בבונוסים במשכורת זו, ומעלה לי את המשכורת מחודש הבא. אני מקווה שהוא לא משקר עליי. אז תחזיקי לי אצבעות

@@

New member
יופי ..טופי...

אני שמחה על היחסים שלך עם אריאל ונקווה שזה ימשיך כך
לגבי המשכורת, אל תוותרי
, אם את רואה שבחודש הבא אין שינוי, תתדרשי את זה, בלי להתבייש כי... מי שמתבייש מתייבש

mariana

New member
כן את צודקת

יש לי את הבושה לבקש מה שמגיע לי. איזה מין אופי יש לי. אבל למדתי לעמוד על שלי כשצריך בלי לוותר. ואנ יודעת שאני עובדת טוב וזה מגיע לי ההעלאה במשכורת. את יודעת הלבאתי לגיסתי איזה 100 ש"ח והיא אמרה לי שהיא תחזיר את זה באותו יום אבל בערב, אחרי שבוע עדיין לא החזירה לי ואני נתקעתי בלי כסף לנסיעות והבנק מרוב החגיגות במינוס לא נותן לי כסף אז התביישתי לבקש מימנה. ליד המראה התאמנתי איך אני ניגשת אליה ומבקשת. עד שבאתי לבקש מימנה אז היא בעצמה אמרה לי "וי אני שכחתי מהכסף שהלבאת לי"

@@

New member
זה לא נקרא בושה ככל וכלל

וקודם כל, תרשי תי לתקן אותך... הלבאתי = הלוותי, טוף? זה לא בושה לדרוש את מה ששייך לך, אם כי אני בדיוק כמוך, לא מעזה לדרוש כסף אם הלוותי למישהו, השם השני שלי זה "פרייארית" ולגבי השכר בעבודה, אני יודעת שאת מרגישה לא נעים, אבל...זאת הזכות שלך.

mariana

New member
צודקת הלוואה

שעתיים חיפשתי לראות איך כותבים את זה נכון. את מכירה את זה שלפעמים המילים מתבלבלות לך ואת רוצה לכתוב איזה מילה ואת פתאום שוכחת איך כותבים את זה. דווקא לי זה קורה המון
שכמותי ואלה גם שמך האמצעי זה פרייארית??? גם שלי. welcome to the club

למעלה