לשירן 4441.1

לשירן 4441.1../images/Emo168.gif../images/Emo66.gif

אין מה לעשות אני קנאי, אבוד לי, אני אפילו לא אנסה להתיר את זה. כתבת לניקו, באחד השירים שלו, אני הולכת להתענג באיטיות על השיר שלך, משו כזה, אני אפילו לא מעיז לבדוק בדיוק אך אמרת, אני לא רוצה לקבל שבץ. מה זאת אומרת להתענג באיטיות על שירך, תסבירי לי את האיטיות הזה , לא כל כך הבינותי. ומה אני מקבל במקום זה, מה אני מקבל....... קובה. נו מה תגידי לי, אני לא צריך להתפוצץ, על השיר שלו את הולכת להתענג באיטיות, ואני כפרה עליי, מקבל.......קובה . האאאאאאאאאאאאאא. לפחות היית אומרת, ביני ובינך תפריד קובה קטנה, אוה את זה אני מבין, אוכלים את הקובה, ואח"כ אני ואת באיטיות נטפל בענינים. תגידי, רוצה שאני אשטוף לך את הסירים אולי, בזמן שכבודה ילך להתענג באיטיות על השירים של ניקו. אני בן אדם רחב לב, וסלחן, ומוכן שיפייסו אותו, אנחנו לא יכולים לסדר שיום אחד את מתענגת באיטיות על שיריו של ניקו, ויום אחר במחסן של קונן, ויום אחר באורווה של הסייח, כדי לרכב באיטיות באיטיות באיטיות באיטיות. כתבתי שיר לכבודך, תולשת אותי מסיעה אותי בעל כורחי מבלי לשאול מעיפה אותי למקומות בעלי טעם מרקיד מטריף. שיהיה לך שנה מקסימה, שתמלא את החיים שלך באהבה,שנה שתהייה מחובקת בתוכה, שתמצאי לך עבודה צ'יקצ'ק, שנה אחלא עבור בתך שכבר הספקתי להכיר קצת, ושיהיה לך כייף ונעים כפי שאת עושה לי כייף ונעים עם השירשורים שלך. באהבה ממני,

שירן41

New member
סייח מקסים,פיספסתי בלילה אך.......|

סייח יקר, אינך צריך להיות קנאי,יש לי לב
כזה ענק,ולך לך שמור בו מקום גדול במיוחד. באים אמרתי שלך אבשל קובהזה דבר מאד מאד מיוחד
רק תחשוב על הטירחה,רק חשוב על הטעם,רק חשוב על האהבה,שאני צריכה להכניס לקובה כדי שתצא ערבה לטעמך,ותכנס לה לחיכך.
. כך שלהיתענג באיטיות על השירים של ניקו אין פסול,ולגשת למחסן או לאסם של קונן אין שום רע, הרי הגוף והנפש לא אחת הם........... כך באים רוצה אתה לשטוף איתי את הסירים אז............ ובאיטיות, באיטיות לניתענג על כוס יין
,אין בעיה.......
מקווה שפייסתי אותך עכשיו, אדם רחב לב וסלחן אמרתה שהינך אז בבקשה....... לשנה החדשה הבאה עלינו בטובה אלפי סליחות באים פגעתי
אלפי נשיקות לאהבה
ואלפי חיבוקים עטופים בחום וחיבה
וכול זה לך סייח יקר
ורק לך
שירן44444444111111

ניקו 45

New member
סיייייח ../images/Emo6.gif אתה מסחיקן

מת על הסיגנון של , וגם מת על קובה .... אתה 10

הקובה זה יפה../images/Emo24.gif

אבל העניין של "באיטיות" זה הכי יפה. העולם יפה, ואני בר מזל שמוקף באנשים כל כך יפים. ניקו 45 באהבה ממני.

למעלה