לשירה

Takuto

New member
לשירה

ראיתי שאמרת בפורום ע"ה שאת מדובבת בפרק 11 - את מי? ויש עוד שאת מדובבת בקרוניקלס חוץ ממרינה ומה שבפרק הזה?

chen010189

New member
אנשים יקרים

עם כל הכבוד לזכות החופש והביטוי (השפעה מאזרחות נו) לא לחינם המציאו את המסרים אם יש לכם פניה אישית תעשו את זה שם, זה סתם מציף פה חן שלא-כתבה-את-זה-בעצבים-אז-לא-לקחת-ללב-תודה-שלום-היה-נעים-להכיר

Takuto

New member
אבל זה כן קשור לפורום =X

ואני בטוח שיש פה עוד כאלה שרוצים לדעת מי ידובבו בקרוניקלס

chen010189

New member
זה ממש לא קשור לאם הנו' שייך או לא

זה קשור לזה שכשאתה פונה לבן אחד, רצוי שזה יהיה במסרים או בשירשורי אוף\נצל"שים ולא על ידי פתיחת הודעה חדשה. זה הכל:)

Reichan

New member
תשובות ../images/Emo210.gif

אממ כן, חוץ ממרינה אני מדבבת גם את דייזי שמופיעה בפרקים 11, 16 ו... 14 אולי? *בודקת* לא, 9 XD קיצר - 1,2,3 בתור מרינה, 9 [משו קטן], 11 ו-16 בתור דייזי
כיף להיות פקאצה

Takuto

New member
אה... חבל שגם לה מחליפים מדובבת

והן לא פאקאצות ;-; זה פור קידס המפגרים ;-;

Hawkgirl

New member
מה חבל שלא מחליפים?!?! %$%$#&

אני אוהבת לשמוע את שירה מדבבת, אז מה להחליף?! #&%$%$#&#%$& תומר מאקוט! וחן צ'אן, כפרעליך, תמיד אמרתי שאת צודקת, אבל יהמר לזכותו של תומר, הוא הושפע מ-3 ישראליים עצבניים D: *חה, אני ובדיחות הקרש שלי XP *

Takuto

New member
XD

אבל זה מעצבן!%#% תראי כמה מדובבים יוחלפו בקרוניקלס: ג'קסון ג'וי דייזי סאקורה ריצ'י מארי יוסין פלינט קאסידי בוץ' מוכר המג'יקארפים והאחים האלה ג'יימס חוזר למדובב הקודם שלו וככה גם קייסי אולי גם לדיליה ומיאו יחליפו

Hawkgirl

New member
נו, כמו שצריך ^_~

מוחעחעח אני פשוט מאושרת בלי סיבה כרגע ^_^

Hawkgirl

New member
לירז ברגמן צריכה לדבב את דיליה ;-;

יש לה קול כל כך מושלם לדיליה *__* יש לה קול אימהי, אוהב, מתוק וחם שפשוט נעים לאוזן ^__^ גם אהבתי את הדיבוב של לירז בפלינט בלש הזמן או משהו כזה XD היא דיבבה את פטרה פינה(הרעה) ומלבד זה שפטרה מזכירה לי ב-2 טיפות מים את ג'סי, היה קצת משעשע לשמוע את לירז מדבבת דמות מרושעת לעומת אמא של הנודניק P:

Reichan

New member
אני חושבת שמאיה לקחה מישהי אחרת כי-

היא לא ידעה מי המדבבת המקורית. או שאולי היא לא היתה זמינה?... כדאי לשאול אותה, בכל מקרה, כי המדבבת המקורית אכן היתה אחלה. מישהו יודע מי היתה המדבבת של דייזי באמת? @@

Takuto

New member
__

את דיליה בהתחלה דיבבה לירז ברגמן ואחר כך בעונה 6 נתנו לה מדובבת אחרת שאין לי מושג מי זו ואז בעונה 8 שוב החליפו לה מדובבת לטליה ברקאי אם טליה לא מדובבת אותה לפחות היא ניצלה מלהגיד את כל השורות המפגרות שפור קידס תקעו לה =X ואני לא יודע מי דיבבה את דייזי אבל בטח גם לה היו יותר ממדובבת אחת (היא הופיעה בעונות 1-2, 6, 8 ובפוקימון אפילו המדובבים של דמויות ראשיות מתחלפים כל רגע אז אני בטוח שהיו לה לפחות שתי מדובבות שונות) שיהיה מפגש צריך לבקש מיפה לבוא ושתביא איתה את הרשימת מדובבים שלה... אם באמת היא כתבה מי המדובבים של כללל הדמויות בפוקימון אז זה יהיה ממש שולט להעתיק/לצלם את זה XD

Reichan

New member
רותם-צ'אן~~ ../images/Emo23.gif

תודה על התמיכה~
אני השתדלתי לעשות אותה [דייזי] חמודה [ומצחיקה XD] והיא כן פקאצה!!! מה לעשות, היא נולדה ככה! ולקח לי זמן להבין את הבדיחה, אבל כשהבנתי ממש צחקתי XDDD [וסליחה על ההודעות הפרטיות, אני בקושי יודעת איך עובדים על זה XD]

avi 88

New member
שירה..שירה...

כבר ששמעתי אותך בנארוטו ידעתי שאת אלופה! אומרים שדייזי יצאה מעולה... אגב מה עם התחפושת?!

Reichan

New member
תודה ../images/Emo210.gif

תודה על המחמאות
בסוף אני מתחפשת לצרפתייה כי לא היה לי זמן להכין תחפושת מרינה
ומי זה אומרים

Hawkgirl

New member
אין בעיה דארלינג ../images/Emo24.gif

וכן, הא? בדיחת קרש קורעת XD

למעלה