עם כל הכבוד לזכות החופש והביטוי (השפעה מאזרחות נו) לא לחינם המציאו את המסרים אם יש לכם פניה אישית תעשו את זה שם, זה סתם מציף פה חן שלא-כתבה-את-זה-בעצבים-אז-לא-לקחת-ללב-תודה-שלום-היה-נעים-להכיר
אני אוהבת לשמוע את שירה מדבבת, אז מה להחליף?! #&%$%$#&#%$& תומר מאקוט! וחן צ'אן, כפרעליך, תמיד אמרתי שאת צודקת, אבל יהמר לזכותו של תומר, הוא הושפע מ-3 ישראליים עצבניים D: *חה, אני ובדיחות הקרש שלי XP *
אבל זה מעצבן!%#% תראי כמה מדובבים יוחלפו בקרוניקלס: ג'קסון ג'וי דייזי סאקורה ריצ'י מארי יוסין פלינט קאסידי בוץ' מוכר המג'יקארפים והאחים האלה ג'יימס חוזר למדובב הקודם שלו וככה גם קייסי אולי גם לדיליה ומיאו יחליפו
יש לה קול כל כך מושלם לדיליה *__* יש לה קול אימהי, אוהב, מתוק וחם שפשוט נעים לאוזן ^__^ גם אהבתי את הדיבוב של לירז בפלינט בלש הזמן או משהו כזה XD היא דיבבה את פטרה פינה(הרעה) ומלבד זה שפטרה מזכירה לי ב-2 טיפות מים את ג'סי, היה קצת משעשע לשמוע את לירז מדבבת דמות מרושעת לעומת אמא של הנודניק P:
היא לא ידעה מי המדבבת המקורית. או שאולי היא לא היתה זמינה?... כדאי לשאול אותה, בכל מקרה, כי המדבבת המקורית אכן היתה אחלה. מישהו יודע מי היתה המדבבת של דייזי באמת? @@
את דיליה בהתחלה דיבבה לירז ברגמן ואחר כך בעונה 6 נתנו לה מדובבת אחרת שאין לי מושג מי זו ואז בעונה 8 שוב החליפו לה מדובבת לטליה ברקאי אם טליה לא מדובבת אותה לפחות היא ניצלה מלהגיד את כל השורות המפגרות שפור קידס תקעו לה =X ואני לא יודע מי דיבבה את דייזי אבל בטח גם לה היו יותר ממדובבת אחת (היא הופיעה בעונות 1-2, 6, 8 ובפוקימון אפילו המדובבים של דמויות ראשיות מתחלפים כל רגע אז אני בטוח שהיו לה לפחות שתי מדובבות שונות) שיהיה מפגש צריך לבקש מיפה לבוא ושתביא איתה את הרשימת מדובבים שלה... אם באמת היא כתבה מי המדובבים של כללל הדמויות בפוקימון אז זה יהיה ממש שולט להעתיק/לצלם את זה XD
אני השתדלתי לעשות אותה [דייזי] חמודה [ומצחיקה XD] והיא כן פקאצה!!! מה לעשות, היא נולדה ככה! ולקח לי זמן להבין את הבדיחה, אבל כשהבנתי ממש צחקתי XDDD [וסליחה על ההודעות הפרטיות, אני בקושי יודעת איך עובדים על זה XD]