לשיפוטכם

Melody Girl

New member
לשיפוטכם

שלום חברים, חייבת לשתף אתכם במשהו שקרה לי ואני בטוחה שקרה בעבר לעוד כמה בנות שהרי לא אני המצאתי את הגלגל, אז הנה זה בא: הצצה חפוזה באתר הכרויות הביאה אותי לפנות לגבר אטרקטיבי שהואיל להשאיר לי מספר טלפון ואני כמובן התקשרתי. אז היתה שיחה נעימה (ראיתי את תמונתו באתר) ובשלב מסויים - טרם שהספקתי לתת תיאור שלי ולאחר ששמעתי עד כמה הגבר הזה "מת" לפרק ב', זוגיות טובה (לא בהכרח רבנות למזלי כי שם הייתי כבר ..) הגיעה רשימת המכולת שלו שבין היתר כללה הערה קטנה: "אני מחפש אשה עם קימורים" אמר. שאלתי: קימורים???? אתה מחפש 90-60-90? משהו מז'ורנל???? לא יודע הוא אומר תראי אם אשה אין לה קימורים אז עם הזמן אני כבר לא נמשך ואני שומעת ולא מאמינה. גבר יכול לבקש לו אשה שתהא על פי טעמו האישי ואין עם זה בעייה יש מי שאוהב שמנה, מלאה, רזה, נשית, גברית כל אחד ושגעונותיו אבל קימורים כתנאי להצלחת זוגיות????? על זה עוד לא שמעתי. ואני שלא מוותרת בכזו קלות החלטתי "להכניס לו" ואמרתי: OK לפני שנדבר על הקימורים שלי בוא נבדוק אם אתה עונה לקריטריונים שלי בכלל אם אתה בן 49 ונראה כמו בן 35 אז תעבור את המבחן כי אני בת 40 ונראית כמו בת 30 ולא הייתי רוצה לראות לידי איזה זקן מקריח ובעל כרס משתפלת עד מתחת למותניו. האם אתה חושב שאתה עונה על הקירטריונים??? "תראי...... הגיל..... השנים...." הוא אומר ואני מצחקקת ולבסוף אמרתי לו שמע נא ידידי אתה פשוט לא מתאים כי לי יש קימורים של אשה מבלי לצאת ממגזין אופנה אבל אתה... לא בדיוק מה שאני צריכה אתה צריך להבין אם לא תראה בן 35 זה לא יילך ...... והשיחה נסתיימה ולא תחודש מבחינתי שוב. ועכשיו אני שואלת אתכם/אתכן: אלו המצהירים הדגולים המבקשים זוגיות עם מצבור מילים שלא היו מביישות שום שירה רומנטית, אלו בכלל יודעים מה הם רוצים מעצמם????

חייב להגיד לך......

שגברים יותר גרועים מילדים קטנים הם קונים בעין אוכלים בעיןובוחרים לפעמים בת זוגבעין אבל בסופו של כל אחד יש משהו "שקונה" אותו אחד זה כסף השני זה סקס השלישי זה מה שאנשים יחשבו ומנסיון בתור אחד שהתחתן עם אישה מאוד יפה זה לא נתן לי כלום בחיים ותמיד מוצא את עצמי מצטער שלא המשכתי הלאה עם אותה אחת שאיתה הרגשתי אחרת ושלם וזה בגלל ליגלוגים מצד חברים וסיימתי את הקשר הזה גברים עם בטן ענקית קרחת ורשימת מכולת ארוכה או גברים נאים שרמנטיים רוצים תמיד אחת שתראה כמו מליון דולר ואם יש לה מליון דולר (או לאבא) מה טוב!!! אבל לצערי גם רוב הנשים כאלה ורוצות בערך אותו דבר מנסיוני אני בצטים ובכל מיני כאלה זה מה שהן מחפשות אני בדרך כלל לא שואל איך היא נראית כי בהתחלה זה לא מעניין אותי הן תמיד שואלות אני מנסה ללמוד אותן לדעת מי הן מה החלומות ומאווים שלהן הן רוצות לדעת איך נראה הבחור ואם יש לו עבודה. מסקנה כולנו נשים וגרים כאחד מחפשים תמיד משהו שאולי למראית עין יפה ונוח אבל לנשמה לא נותן כלום!!! ומי ברי המזל...??? אלה שמסתכלים מעבר לחיצוניות מעבר למשכורת וישר לתוך הנשמה

טלה צפוני....

מתי מתחתנים
דנדוש

טלה צפוני............

בקשר לאפסים שהיא לא תישכח להוסיף מספר "שווה" לפני..אחרת.........
דנדוש...

michaly44

New member
ומצד הפוך של המטבע....../images/Emo3.gif

כתבה שרון אלימלך 1) אנחנו מאוד אוהבות גברים רגשניים. עד השלב שהם קוראים לנו "אמא". 2) ברור שאנחנו משקיעות בלבוש לפני שאנחנו יוצאות מהבית! אז במה נשקיע, במניות? 3) המראה החיצוני של גבר חשוב. אבל הרבה יותר חשוב שהוא ייראה טוב. 4) גברים מעדיפים בלונדיניות? בתנאי שהם ספרים שיודעים לזהות הכנסה קבועה. השאר מעדיפים שחורדיניות, ברונטיניות, חומדיניות, אדמונימיות, הכל הולך. 5) שלושה טיפים ל"איך תהיה מאהב טוב יותר": 1. לאט 2. לאט 3. לאט. 6) פיקאסו אמר שיש שני סוגי נשים: אלילות ושטיחים לניקוי רגליים. אנחנו אומרות: אדון פיקאסו, ראינו את הציורים שלך, ועם כל הכבוד - נראה שהרבה אלילות ניגבו עליך את הרגליים. 7) בטח שאנחנו אוהבות גברים מסודרים. עם בית, אוטו ועבודה. 8) שלוש המלים שהכי קשה לנו להוציא מהפה הן "סליחה, אתה צודק". 9) כסף לא חשוב לנו. בהחלט אפשר גם זהב ופלטינה, וגם יהלומים זה בסדר. 10) אומרים שהבגד לא עושה את האדם, אלא האדם עושה את הבגד. כל מלה אמת - בתנאי שהאדם הזה הוא ורסצ‘ה. 11) כשאנחנו שלמות עם עצמנו אין לנו שום בעיה לפרגן לאחרות ולומר להן משפט כמו: "איזה חזה יפה. מה זה, סיליקון?". 12) כשאנחנו אומרות שכדאי שתתחברו לצד הנשי שלכם, אנחנו בסך הכל מתכוונות לומר שתהיו בני אדם. 13) הדבר הראשון שאנחנו בוחנות בגבר שמולנו? לא, לא הידיים. גם לא העיניים. גם לא הכיס. רק איך ייראו הילדים שלנו. 14) ואגב: גברים שמשלבים את המלה "אני" יותר מפעם אחת במשפט, מוכרחים לבדוק שנית את זהותם הגברית. 15) אקסיות זה נחמד, אבל אנחנו מעדיפות לחשוב שאתם בתולים. 16) כשאנחנו אומרות "בוא נהיה רומנטיים, נכבה את האור", אנחנו מתכוונות שאולי לא כדאי שניקח סיכונים בשלב כל כך מוקדם, ושכדאי להשאיר מקום לדמיון. בקיצור - שתיתן לאצבעות ללכת במקום שאנחנו נלך באור. 17) בחיים אל תגידו לנו שאתם לא אוהבים אותנו יותר, גם אם זה באמצע ריב עצבני ואנחנו טועות. 18) גברים: תדעו לאהוב את עצמכם - אבל תדעו לאהוב אותנו יותר. 19) בניגוד למה שנוח לכם לחשוב - אין לנו מקומות רגישים במיוחד בגוף. כל מה שאתם צריכים זה לדעת לגעת. 20) השילוב המנצח הוא גברים שלא מפחדים מאיתנו, שלוקחים סיכונים, אמיצים, כאלה שאוהבים אותנו בגלל מה שאנחנו - ושיהיו גם עקרות בית. 21) כשאתם עוקבים אחרינו בלהט במסגרת חיזור זה מפחיד, מבהיל, חסר תקנה, מבחיל, מזעזע ומחמיא. מאוד מאוד מחמיא (ולמה אתם לא מתקשרים?). 22) תתווכחו איתנו, תוציאו, תזמרו את אשר על לבכם, אבל תזכרו: המלה האחרונה היא שלנו. תמיד. 23) אם אתם לא רוצים שהדייט הראשון יהיה האחרון, כדאי מאוד שתשאלו אותנו על עצמנו. מצד שני, אנחנו יודעות שהמתכון הבטוח להרוס דייט הוא לשלב דיון על האקסים שלנו, עם תזכורת לזה שאנחנו רוצות להתחתן. זה מזכיר לך את הדייט האחרון? תסיק מסקנות.

Melody Girl

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo140.gif

הטלאים חוגגים יומולדת בזמן זה נכון? אז.... אני מאחלת לך: מלאן ת'אלפים בריאות, אהבה, אושר שמחת חיים, פרנסה טובה והתגשמות כל השאיפות. ובאשר לזוגיות: אף פעם לא מאוחר ואם יוצאים מנקודת ראות כזו אזי הגיל הכרונולוגי (כן כן זה הרשום בתעודת הזהות שלנו) לא חשוב ואם כך אנחנו מאמינים אזי יבוא יום וכל אחד ימצא את המכסה שלו... מה אנחנו סירים???
זה בשביל השניצל.

וחוזר חלילה...

באיזה איזון מפגר,להציל העולם ולטבוע בו,בו זמנית,יד ביד...החסרות נשים המתרשמות מכובדו של הארנק? האין בכדור אישה, שהאורך הוא זה שעושה ההבדל? חלוקת התפקידים שסדרת לך בראש יתכן ובהחלט תואמת את אופיך,או נסיון חייך.לא יודע, לא מתחייב.אבל שם זה גם מסתיים,,,חרה הוא חרה, כי הוא חרה, לא בגלל מינו,אורך הכלי,או גודלה של ביטנו...אופי, לא מבדיל בין המינים.

לשפוטי.....

הייתה לי שיחה כזו לא מזמן עם מישהו מהסוג שלך... גם מאניטרנט... הוא נשמע טוב... עשיר... ארופאי... מחפש מישהי שנראת ... טוב וטוב מאוד..... אז -או.קיי. אני נראת טוב... (זה בנינו), אבל הוא היה עיקש לדעת איך צורת הריסים שלי... הציפורניים שלי ברגליים.... זה עיצבן אותי... שאלתי כמוך- ואיך אתה נראה?... אתה חייב להראות מיליון דולר לפחות עם דרישות כשלך... ושוב בשחצנות שלא אופינית לי אמרתי: "אני נראת... טוב...." "מה זה טוב " שואל בהססנות... "אל תדאג... אני פצצה...." והוא עונה:"אבל את אחרי 4 לידות..." "אההה, עזוב... זה רק הטיב עימי... אני נראת...כמו יין טוב משתבחת עם השנים ..." האיש נדלק אש...
אבל אני בשלי... "איך אתה נראה?" "אני ככה... ככה... וככה..." נשמע טוב אבל עדין חסר בטחון לידי כביכול פצצת עולם מעבר לקו... הוא מת לפגוש אותי.. ואני... לא ממהרת- עד שאראה לפחות כפי שהבטחתי....
שיחכה... נו.. גברים ילדים בני 30+.
בהצלחה.. דנדוש- (שרק נראת טוב לא פצצה)

r e d head

New member
שלום גם לך...

ממש משמח לראות כאן פנים חדשות בפורום שמדברות על דייטים יען כי הפורום הזה נכנס לתרדמת חורף בטרם עת... ואני חושבת שזה חיוני .... בשביל התנועה..(הנדנד...פעם למעלה ופעם...מממ...) סתם..
ולעיננו לפני כך וכך שנים כשסימתי את לימודי והתחלתי לחפש עבודה הייתי מדפדפת במודעות דרושים בעיתונים וכולם חיפשו מהנדסים עם 4,5,6 שנות ניסיון האבא החכם שלי שהיה לו קצת ניסיון בעצמו בקבלת עובדים אמר לי....שמה שכותבים וזה לא תמיד מה שלוקחים בסוף, כי אף פעם לא מוצאים את המושלם. ושווה לנסות, גם אם לא בדיוק מתאים לדרישות. ואכן כך. אז גם לי היה דייט אחרון לפני שלושה חודשים...פז"מ מכובד!! איזה מדוזה חסרת עמוד שידרה....אפילו כתבתי עליו כאן במודעה שלו הוא כתב שהוא מחפש אישה יפה וכן הלאה וכן הלאה... ואני בעוונותי נראית כמו מכשיפה מחוברת למטאטה (זה מה שהיתי עונה להם...חה חה חה) כשדיברנו, ציינתי שיש בעיה כי אני לא יפה, אז בודאי שלא תהיה ביננו התאמה...והיתי מאוד רצינית אז הוא התחיל ל...גגגמגם קקקקלות....שזה לא בדיוק ככה ....שהוא אוהב נשים יפות אבל... באיזה שהוא מקום נדמה לי שמי שמתאר כך את דרישותיו בעצם חושב שבדרך זו הוא נראה יותר טוב. וטעות בידיו כי אני באופן אישי לא אוהבת סיגנון כזה.

Melody Girl

New member
תודה על קבלת הפנים RED

אכן מסתבר שלא רק אני נתקלתי בתופעות.... עוד יבוא היום..... אופטימיות, אורח רוח וסבלנות - מילות מפתח לחיים. נמשיך הלאה RED?

siv30

New member
../images/Emo6.gif אהבתי מכשפה על מטאטא

אחת הבעיות בדייטים עם בני זוג חדשים היא שכל צד משתדל לשפר עמדות עד כמה שאפשר טרם הגיע לקו הסיום: קרי , טרם הפגישה הגורלית פנים מול פנים
. זכורה לי פגישה אחת שתואמה דרך אחת מתוכנות הצ'אטים שם הבחור תיאר עצמו לפחות ומינימום בראד פיט (לא שבהכרח זה הטעם שלי). כמובן שאני באותה המטבע תיארתי עצמי כנסיכה דיאנה
(מה שאני לא). סיכמנו שהוא ימתין לי במקום כך וכך, ואני אזהה אותו לפי הלבוש שלו. אוי לבושתי, אני מתפדחת להתוודות
: הגעתי למקום והבחור במגפי בוקרים עם עקב שלא היה מבייש את אחת מדוגמניות הצמרת בווג, לא הגיע לי עד הכתפים (ואני כולה 1-58). חלפתי על פניו, ללא בושה והמשכתי לדרכי. כך שבין דמיון למציאות הכל בעניי המתבונן.

spivak12

New member
על מלכים ומלכות

בדיחה ששמעתי מספרת על גבר שבא לאשתו ואומר לה: "יקירתי, אם היה לי עוד סנטימטר הייתי מלך" עונה לו האשה: "אם היה לך סנטימטר אחד פחות היית מלכה" הסיבה שאני מעלה פה את הבדיחה היא כי גברים רבים אשר משוטטים חופשי בשוק הבשר, ואני יודעת שאני מקוממת פה כמה מבני המין השני, אך זה הדימוי שיש בעיני לשוק הפופ"ים, מרגישים עצמם כמו מלכים. אז בנות יקרות, הגיע הזמן שאנו נרגיש עצמנו מלכות. נתחיל להכיר בערך עצמנו. וכאשר אנו נעשה זאת בהצלחה , לא תהא ברירה לבן הזוג אלא לשתף פעולה או לא להיות שם. ואם יהיה קימורים וכו' הרי זה רק בונוס.

למעלה