לשיפוטכם

A לוןA

New member
לי זה נקרא כמו אלימות, לא כמו בדסמ

מי שנהנה מאלימות- לא יהנה מבדסמ. הפרקטיקה יכולה להיות אותה פרקטיקה- אבל המהות שונה לחלוטין.
&nbsp
(במאמר מוסגר- הייתי צריך לגגל מי זה הבחור. לא משהו.)

ו"לא משהו" זה אנדרסטייטמנט.

אתה חושב

שזה עיניין של מהות?
כלומר, יכול להיות שאם הוא (לצורך הדוגמה בלבד) היה לומד לנתב את האלימות שבו למקום נכון וחיובי, זו היתה מפסיקה להיות אלימות?
או שאלימות זו אלימות, והוא באמת פסיכופט, ואם היה מוצא נשלטת שרוצה להיות השפחה שלו - זה לא היה עובד?
&nbsp
מאוד מסקרן סיפור הזה...

A לוןA

New member
לחלוטין עניין של מהות

כמו שCגלית כתבה- מי שנהנה מאלימות לא יהנה מאותו האקט אם יהיה בהסכמה (או לפחות- לא באותן עוצמות)
ההסכמה, לעיתים קרובות מעקרת את המשיכה של האלים לעניין.
&nbsp
האם יכול להיות שהוא יכול לנתב את זה למקומות של SSC? אולי, אבל אני צופה שגם אם זה יהיה בדסמ בהגדרה, הוא יבוא ממקום מאוד לא בריא, וגם יקח לשם.

אוי, עומרי הזה

יצור מגעיל שהפך למין עלוקת סלבים מוצצת דם...
לא יודעת אם יש לו תשוקה לשלוט או להישלט, רק שהוא צהובון מהלך על שתיים.
לגבי מה שהוא כותב שם - אם המתואר אכן אירע כמו שאירע, ללא הסכמה, אז הטיפוס הזה אליאב - יותר דוחה אפילו ממה שהוא נראה על גבי המסך.

אה, התכוונת שלאליאב יש תשוקה לשלוט?

יש מצב.
אבל הוא סתם חלאה ואידיוט, אז לא אתפלא אם גם את זה הוא ניסה לבצע בצורה נאלחת...
יחד עם זאת - ולמרות שהוא שקרן פתולוגי - הייתי רוצה לשמוע גם את הגרסה שלו, ולא לקחת את דברי הבחורה שכתבה את זה כאמת מוחלטת.

התייחסתי גם לזה קודם בחלק שאובייסלי פספסת -

ושהתחיל במילים "לגבי מה שהוא כותב שם".
אבוד או לא? תלוי באדם.
אצלו ספציפית, ממה שאני רואה ב"האח" הוא פשוט דפוק, שקרן פתולוגי, ושתלטן (להבדיל משולט).
&nbsp
אצל אחרים - יכול להיות שיש כאלה שרק צריכים... נקרא לזה "יישור". ללמוד לעשות את זה כמו שצריך וכמובן בהסכמה.
אבל - מוזר שזה לא מובן מאליו לגברים מסויימים שכל דבר אינטימי צריך להתבצע בהסכמה (לאו דווקא בדס"מי, גם "סתם" מציצה...).
כי נשאלת השאלה עד כמה תקנה/תקווה יש, אם בכלל, לבחור שמבצע בבחורה בזמן סקס דברים ללא הסכמתה, וממשיך בזה גם כשברור שזה בניגוד לרצונה. ובאמת שזה כבר לא שייך לבדס"מ בכלל.

Cגלית

New member
לדעתי אין שום קשר לבדסמ

נראה לי, במידה והייתה נוצרת הסכמה, הוא לא היה נהנה.

מסכים עם רוב המתייחסים

אלון וסיגלית שהגדירו את מה שמתואר בלינק שלך כאלימות ולא כבדס"מ ועוד מעירים ומעירות
אין לי מושג מי זה החיון הזה ולמה הוא עשה את מה שעשה, אבל נכון בבדס"מ כמו בכל זוגיות אחרת, אפילו יותר, לברור היטב עם מי את נכנסת למיטה. מיטות סדום, יצאו מן האופנה

G מאסטר

New member
תהרגי אותי אם אבין איך החומייניסט הזה נהיה סלב..

אם הוא היה מחזיק צעיף ירוק וקלאץ' 7.62 הוא היה ניראה ומוגדר מישמרותהמהפיכה באיראן או חמאסניק לכל הפחות..לפי העדות שלה..הוא סתם אלים שחושב שהוא מתנת האלים למין האנושי..זה קורה למפורסמים מסויימים שעולה לו השתן למוח ומרשה לעצמו מה שלנו אסור...הרשתי לעצמי לשאול כמה מכרים שלי בינהם המקעקע שאצלו עשיתי שני קעקועים עלהבחור הזה ..והתשובה חד משמעית שהוא חלאה שהרבה פעמים דורש סקס במקוםתשלום מבנות שרוצות לקעקע אצלו והמחירים בשמיים..ולא אחת.הבנתי שהוא שקרן פתולוגי שאין לו מילה בשום תחום.. ואכן יש בו אלימות מסויימת מדי פעם.מקווה שזה לא הטעם שלך אנה...

G מאסטר

New member
לא מכיר את הטעם שלך..

אבל נוצר הרושם שכתבת :חבל שאי אפשר לנתב את הבחור הזה...אז חשבתי שאולי בא לך עליו בוריאציה של בידיאסמ...ללא האלימות גרידא שהופעלה שם.

למעלה