לשיפוטכם

Reign Of Chaos

New member
לשיפוטכם

אני לא בוגד, אני רק ממלא חלל שבי. יש לי חברה כבר כמה שנים, אוטוטו 3 למען האמת. בכל מקרה אני מאוד אוהב אותה, אבל בגלל שאנחנו בצבא ויוצא שאני הרבה בבית בלעדיה, ואני בנאדם שצריך כל הזמן תחלופת ריגושים, אז קרה מצב שבו יש לי כמה רומנים קטנים ווירטואלים. אני מאוד מקפיד שהם ישארו וירטואלים, ורק כדי למלא את החלל הזה בי. כשמציעות לי הבנות להתקשר אליהן או להפגש איתן אני מסרב בנימוס, כי הנאמנות חשובה לי. ביני לבין עצמי אני שלם עם זה, אני לא בא לשאול אם אני בסדר. רק מעניין אותי מה דעת אנשים אחרים, ואם יש עוד כמוני.

מבחינתי, בזוגיות שלי, הייתי מחשיבה את זה

כמעילה באמוני. מסקרנות, איך היית מרגיש אם היית יודע שלה יש גם רומנים כאלה? האם היא יודעת על שלך?

מסכימה בהחלט ../images/Emo45.gif

מבחינתי זאת תהיה בגידה אם בן הזוג ידבר עם בנות אחרות באופן רומנטי.

ס א ט י ן

New member
לא בריא

ואם אני הייתי מגלה שבן זוגי עושה דברים כאלה הייתי מחשיבה את זה כבגידה. זה היה פוגע בי באופן בלתי יתואר. באמת, מה גורם לך לחפש ריגושים במקומות אחרים? כנראה שחסר משהו בקשר שלכם...

nate2000

New member
כשהייתי יותר צעירה גם היו לי כמה "רומנים"

כאלה. אחרי שיצאתי מהקשר הבנתי שאני "מילאתי חלל" רק כי היו חסרים לי כמה דברים בקשר. כיום יש לי קשר מלא ומספק אז אני ממש לא מרגישה צורך בכך.

אני חושבת

שזו בגידה באמון שהיא נותנת בך. אני מאחלת לך שתפסיק את זה או שהיא תגלה אותך.

pain is MY love

New member
אבל למה זה טוב?

איזה חסך אתה ממלא בזה? הרי אתם לא מדברים בטלפון ולא נפגשים אז מה זה נותן לך בדיוק???

לא נראה טוב

אם אתה יוצר קשר רגשי אינטימי עם בחורות אחרות בעזרת שיחה, אתה בוגד. שמור את אהבתך האישית לחברה שלך ואל תתן ממנה לאחרות. עם האחרות התידד.

למעלה