לשימושכם ...

טליה ג

New member
תודה רבה!../images/Emo51.gif

לשימוש ממש בסיסי המילון עושה את העבודה, אבל הוא מאוד לא מדוייק, חסרות בו הרבה מילים, והחיסרון הגדול ביותר: הוא לא מבחין בין הווריאנטים השונים של אותיות בטורקית (ö לעומת o או i לעומת ı וכו'), וגם אין מקלדת וירטואלית שמאפשרת לכתוב אותם. למי שמתעצל לחפש את האותיות האלו איפהשהו ברשת ולעשות "העתק" ו"הדבק" זו אכן בעייה. היתרון של המילון הוא שהוא רב לשוני ומאפשר וריאציות שונות של תרגום משפה לשפה.

SuzieRS

New member
הינה מילון טוב יותר, למי שצריך...../images/Emo39.gif

מילון טורקי -אנגלי / אנגלי טורקי, ועוד. כולל האותיות - Ü ç ö ğ ş ı

SuzieRS

New member
../images/Emo124.gif טליההה עזרה בבקשה

ב "תצוגה מקדימה" זה מופיה והנה זה לא יוצא.... מה לעשות ?? בכל אופן- כתובת האתר: /www.sozluk. web. tr

samai

New member
אותו הקישור רק ללא הרווחים ../images/Emo13.gif

נראה לי שהקישור לא פועל בגלל הרווחים המיותרים. הנה הקישור למילון: www.sozluk.web.tr + תודה לסוזי
והנה מילון חביב נוסף - עם הסברים, דוגמאות והצעות למילים דומות (במקרה והמילה לא מופיעה במילון) www.turkishdictionary.net כל אחד יכול להתנסות ולהחליט מה יותר מוצא חן בעיניו - לדעתי זה ענין של טעם אישי. לפעמים אני מנסה להעזר בשני מילונים ומגלה זוית נוספת... Bize başarılar diliyorum בי. איתן

טליה ג

New member
המון תודה לכם, סוזי ואיתן../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

מילונים מעולים, שבשניהם אני משתמשת. אבל המילון החביב עליי הוא דווקא http://www.seslisozluk.com שנותן הרבה דוגמאות ופירושים גם פחות מקובלים. יש פונקציות מסויימות במילון הדורשות הרשמה למערכת, אבל זה בחינם.

samai

New member
../images/Emo63.gif עוד טיפ אחד קטן ../images/Emo22.gif

חברים, מילון טורקי אנגלי זה נפלא. אבל היות ואנגלית היא לא שפת האם של כולם והיות וכאן מדברים עברית. לפעמים נוצר הצורך לתרגם מאנגלית לעברית או ההיפך. אז.... קבלו במילון אנגלי עברי, טא-דאם
בהצלחה בי. איתן

טליה ג

New member
תודה! מילון מצויין!../images/Emo51.gif

השרשור כולו הוכנס לקישורי הפורום בנושא "השפה הטורקית".

למעלה