לשים זין ענק

לשים זין ענק

בעמוד הראשי של תפוז קלטה עיני קטע מספר חדש שנקרא מקופלת זה סיפור פשוט. ומוכר. גבר עוזב אישה. וילדה. ובית. עשרים שנה יחד, והוא מודיע שהוא הולך. לא טוב לו איתה. ממש לא טוב לו. היא מנסה לעצור אותו. לחסום. היא מתחננת. ומתחננת. ומפצירה. ובוכה. ומשדלת. ומשדלת. וכלום לא עוזר. לוטובלו שוכר לו דירה ועוקר אליה. היא נשארת לבד ולומדת להכיר את עצמה. ולומדת לחיות. בלעדיו. ומתעוררת לחיים אבל בחרתי דווקא להתיחס לקטע הזה: "והנה הדברים עליהם אני שמה זין ענק מאז הסתלק הבעל. מחסנית העדשות שלי מטונפת חוץ ופנים, בדרך כלל אני מתביישת ממנו אז אני מלטפת בליטוף בלפָני את מחסנית הפלסטיק מבחוץ שלא תהיה ממש שחורה אלא רק אפרפרה עכברה . כוסות הקפה שלי השתיים שאני שותה במשך הבוקר מגדלות מרבץ שחור בקרקעיתן, צלחת פֶּטרי לחיידקים פטריות כמהין בצבע ובריח אדמה כהה. אם יתאפרר לו אפר על רצפת המרפסת אתעלם. אופס, זה עוד שניה נופל לך, ככה הוא היה מחריד את שלוות השאכטה החצי יומית שלי בדיוק בשניה שהייתי יונקת את מיץ החיים והמוות שלי. מסיר השערות החשמלי, זה שתופס ומושך בין לבין ביקור אצל המורטת את כל הקטנות והקטנטנות שאוהבות להתפיח סביבן פצעונים, עוטה כסות זיפים דוקרניים. בדרך כלל אני עושה בו פווו ארוך אחד כדי שלא יעביר אצבע בקנה ויעיר לי על השאריות ועל ההיגיינה האישית הקלוקלת שלי. ואותן דוקרניות גם מכסות כגשם נמלים את צידו הריק של בעל המפתח במיטה. התקע של הטרנספורמטור פשוט קרוב לשם והכי נוח לטפל שם בשוקי הדוקרניות כתיל, זכורה לכם ההרגשה של אותו יום שעכשיו אפשר לשים זיין ולעשות מה בא לכם?

יערית

New member
אהה-מאד!

אבל לא זוכרת שאף אחד מהם היה קשור לסדר וניקיון(זה תמיד בדמי ועורקיי), בסה"כ לא זוכרת שהשבתתי את עצמי,רק שמחת החיים שלי הושבתה, היא צצה לה שוב,כי בכל זאת הוא מיד אמר לי:"אל תשכי שאת אמא,את לא יכולה להתנהג כמו שהיית רווקה" וזה אומר:לא לרקוד כמו בעבר,לא לצחוק כמו בעבר,לא להשתולל כמו בעבר, לא להשתטות כמו בעבר...אפילו על מינון לא דיבר,מבחינתו הורות הופך אותנו במידית לזקנים. מה שהכי בלט זה שלא חששתי לעשן,איתו זה תמיד היה מחוץ לבית,מחוץ לרכב,מחוץ להכל, מסכימה איתו שזה היה "הדיבר" היחידי שעוד דיבר אליי
כנראה שאני מהלא שמות מטיבעי עם כבוד ענק לפרטים הקטנים ביותר שמפריעים לעין.

רות 2

New member
היא עוד צריכה לגדול ולהתפתח הילדה

אישה הזו ........ התפתחות אישית לא קשורה לעזיבה שלו ...... עזיבה מה שזה גורם ..גורם הכי הרבה להתפקחות........ תיאורים המבאים בסך הכל .........שיחרור שמבחינה מעשית היה קיים גם בביחד רק שהיו אופציות אחרות ברירות שונות שמי שאחרי לבחירתם זו רק ............ היא

גם קודם היא עשתה מה בא לה

היא פשוט בחרה להתנהג אחרת בגללו. עדיין זו היתה הבחירה שלה. מעניין אם עכשיו, לאחר שהתחברה מחדש לכל אותם דברים שבא לה, ותכיר שוב בן זוג האם תנהג אחרת? האם תדע להיות מי שהיא גם כשהיא בשניים? נזכרתי במה שאמר הרבי מקוצק: "אם אני אני כי אתה אתה, ואתה אתה כי אני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה. אבל אם אני אני כי אני אני, ואתה אתה כי אתה אתה, אז אני אני ואתה אתה." כשיבוא ה"אתה" הבא... האם היא תדע להיות ה"אני" שהיא למדה להכיר מחדש?

מעניין...

היא הפסיקה להתייחס לדברים שבעצם היו בעדה. מעניין. הוא כנראה היה ביקורתי מידיי... אצלי, איכשהו, דווקא לא עשיתי דברים שהיו בעדי. דווקא כשההשפעה שלו עברה התחלתי לעשות יותר דברים למען עצמי. פתאום מצאתי כוחות נפש לעשות סדרים... פתאום מצאתי כוחות נפש לעשות דברים למעני. שיהיה לי יותר נעים עם עצמי בבית. פתאום לנקות זה כבר לא קשה כל כך... פתאום אני לא חייבת לישון כל כך הרבה... פתאום אין לי מיגרנה פעם בשבוע. מעניין.

d a n i e l s 5

New member
הזכרת לי את....

"האשה שאהבה בתי שימוש נקיים" -מאת ג'י.פ.דונליווי ספר על אשה בת 40 בניו יורק . בעלה עזב אותה הילדים והחברים מתנכרים לה, הבית המפואר והכסף יורדים לטמיון. אכזבה רודפת אכזבה....... והספר הזה מתסיים כך...... "אבל הלילה לא משנה מה המחיר , היא תקנה שני בקבוקי בירה. תשתה את שניהם בבדידות לאור נרות. ואז תלך לישון מוקדם. וזה מדהים. | איך כשמישהו יכול להרשות לעצמו את המותרות של להתחיל את החיים מחדש . נזכרתי, ומנצלת גם כהמלצה על הספר :)

ב ד ר ך

New member
חרדל

מכיון ש-X היה לא סבל חרדל ברמות של להקיא רק מלהסתכל על זה. אף פעם לא נכנס אלינו חרדל הביתה ושנים לא אכלתי חרדל. (לא שאני חסידה גדולה של חרדל) זכור לי שעברתי בסופר עם העגלה ביום קניות שיגרתי וחלפתי כהרגלי,על מדפי החרדל ואז.. ברגע של התעשתות והארה
, חזרתי אחור ולקחתי חרדל בצינצת , חרדל בשפורפרת לחיצה וחרדל דיז'ון איכותי . שיהיה בבית
כיום .. לפעמים יש חרדל בבית ולפעמים אין. אבל כל פעם שאני קונה חרדל זה מרגיש קצת.... חופש.

t o t a l

New member
הדברים שמותרים לי בחיי החדשים

1. לעשן בחדר השינה במכונית ולייד המחשב. 2. לאכול מהסיר. 3. לשים כמה בצל שאני רוצה בסלט ובחביתה. 4. לגדל את השחורים שלי שבאהבה ובמסירות. 5. לשיר באוטו. 6. להירדם עם הג'ינס. 7. לעצור ברחוב גם על פני חלונות ראווה שמציגים מזון לסוגיו. 8. לטעום, להריח, להסניף, ולהתפלש 9. לערבב וודקה ובירה. 10.לאהוב.

ד ו ל ה

New member
ביומיום שלי...

אין הבדל גדול בין אז לעכשיו (חוץ מהשום והבצל שנוספו למטבח הבייתי...
) ההבדל הגדול הוא בהרגשה שאני אדון לחיי , שכל מה שקורה בהם תלוי בי ואך ורק בי ובעיקר ביכולת להתרגש שחזרה לחיי בגדול לאחר שנפקדה מהם תקופה ארוכה ארוכה... עכשיו אפשר לא רק לשים זין ענק אלא גם לקבל אחד ...

אז

ה :" לשים זין שלה " בא מתוך התמרדות לחיי זוגיות שהוא היה הדומננטי בהם. הוא כניראה העביר ביקורת לא בונה...כמעט על כל דבר..בעצם אולי אפילו רמס את מה שהיא היתה..ויצר לו מודל של בת זוג שחשב שרצה. היא לא היתה היא. היא היתה המודל שלו.. וחייה לה לפי איך שהוא רצה. עכשיו..היא חוזרת לעצמה. עושה מה שבא לא..בוחנת את מה שהיתה ועושה את מה שרוצה. אולי עכשיו תבין שבזוגיות לא משנים את בן הזוג..שכל אחד הוא עולם בפני עצמו ולא משלים את עולמו של בן הזוג. עכשיו היא היא.

אא ניר

New member
יש לי דיעה

, אם כי לא מגובשת, על נשים שמשתמשות בביטוי "שמה זין" על הטיותיו השונות.

אא ניר

New member
יש לי גם

חום, כבר מיום שישי. 39.5 38.4 37.9 38.0 39.1 37.2 37.9 38.3 וכן הלאה, וכן הלאה.

m i n i m a u s

New member
לצחוק , לאהוב , לשתף.

לצחוק. לצחוק עד איבוד החושים ,להשתטות , ולא להרגיש מטורפת. לאהוב. לגעת ,ללטף ,לנשק . להרגיש . לשתף. לא להסתיר ,לא לעגל פינות ,לשתף ,מבלי להרגיש שאני לא בסדר. להיות מוקפת חברים,בלי שאף אחד יעביר עליהם ביקורת ויזלזל. להשתולל עם הילדים בארוחת שישי ,בלי שאף אחד ינסה להרגיע אותנו. לדבר , לצחוק או סתם לעבור מול הטלויזיה בזמן שיש "יומן שישי". להיכנס למיטה מדי פעם בשמונה בערב ,ולהרדם אחרי דקה מול הטלויזה. לחסוך. עדיין ,אחרי שנתיים ,מתענגת כל יום מחדש על ההרגשה.

ערסlight

New member
לא שם זין.

ההבדל בין לפני ואחרי הוא לא כזה גדול. אבל מה... לא צריך לריב על זה אחרכך.

לשים ../images/Emo23.gif..זאת ההגדרה שלי..

לא חושבת שהיתי צריכה להתגרש בשביל לשים זין... היתי צריכה לשים לב..למי שאני בשביל להתגרש.. ואולי זה הינו הך..אבל זה לא ממש כך..

seg sug

New member
לקחת אוויר

לנשוף החוצה... ולדעת שרגוע בפנים. (אף פעם לא הצליח לסרס את התענוגות שהיו לי נעימים, פשוט לא היו שותפים)

למעלה