לשיחה

לשיחה

הכרנו לפני כשנה בצט ,אתה היית וירטואלי וגם אני , נפגשנו פה מדי פעם שוחחנו החלפנו חוויות צחקנו היה נחמד לא מעבר . לאחר שהכרנו קצת יותר ובטחת בי , הייתי האוזן הקשבת שלך , סיפרת לי על האישה שאיתך , על הבית על הילדים ועל אמא שלך .... תמיד הייתי שם בשבילך לשמוע ולתת עידוד . לאחר כחצי שנה שאנחנו משוחחים פה עברנו לטלפון , והיינו משוחחים אחת לשבוע , וגם שם כמעט תמיד שמעתי על המריבות שלכם והבעיות . בוקר אחד באת וסיפרת לי שאתה הולך לפגוש בחורה שהכרת מהצט , היית נרגש הרגשתי שאתה מאוהב , חזרת מהפגישה ואמרת לי זהו זה נגמר היא חשובה לי אבל המרחק מקשה עלינו . השיחות שלנו נעשו לעיתים קרובות יותר, ולהיות יותר אישיות ,התחלנו להתקרב,אבל תמיד מעל לכל הייתי האוזן הקשבת שלו . הגענו לשלב שזהו החלטנו להיפגש ולממש את אהבתנו . ואז אתה מספר לי בדרך אגב , שאתה עדיין בקשר עם אירית , אבל לעיתים רחוקות , ואין שום דבר בינכם . והנה מגיע היום , שאני זקוקה לך , שאני צריכה אותך , שאני כואבת אני מתקשרת לשתף אותך , ואתה עסוק בטלפון , אני מחכה חצי שעה , ומתקשרת שוב , ואתה חוזר אלי רק אחרי שעה , למרות שידעת כמה אני כואבת וזקוקה לך, בחרת לשוחח עם אירית < שחשבתי שהיא לא חשובה לך>,ואז התנצלת וסיפרת לי שפתאום היא מאד חשובה לך , ואתה רוצה לחזור להיות רק חבר . פתאום כל האהבה שלך נעלמה , פתאום היית לא אתה , פתאום השיחות שלנו מטרידות אותך < מוזר ואני הייתי רק אוזן קשבת לבעיות שלך> . דע לך שפגעת בי , דע לך שאתה לא ישר , ואני מאמינה שגלגל חוזר .

ליבי איתך...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אכן, יש לפעמים כאלה, שחבל לבזבז עליהם מילים. אבל... יש לפעמים אחרים, כאלה שאוהבים, שמרגישים, שאיכפת להם מהסובבים, עליהם נכתוב שירים, ונאהב לעולמים. תמשיכי להיות את, ואל תתפללי לגלגל חוזר, כי נקמה ושנאה, לא יביאו לך גאולה. שבת שלום. מכורה לאהבה.

טאKילה

New member
שנאת שקרים../images/Emo24.gif

גמני שונאת שקרים,אבל בעולם הוירטואלי זה קיים. קחי לך את הטוב שהיה לך ממנו,את הכעס תעיפי מהחלון. כשהוא יזדקק לך סנני וצנני בהתאם.

למעלה