לשיוווווווו

כ ח ו ל ה

New member
לשיוווווווו ../images/Emo23.gif

אני יודע את האישה של חיי אותך אוהב על בלי דיי כי את האושר האחת שמאירה את ימי בי נשבעתי לי אין אחרת מלבדך כל השנים לצידך ימי האושר שהיו תלויים בחיקך אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיני אם תלכי יום לא יזרח מעליי דמעות יפלו מעיני איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואיתך אני יודע איך יד ביד אני ואת מלטפים את דמעותיי בלילות כשאת לצידי אושר עוטף את גופי ובלעדייך ריקנות תשכון בתוכי כל דקה רוצה להיות לצידך שוב להביט אל עינייך שמבריקות הן עכשיו בשעת הפרידה אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיני אם תלכי יום לא יזרח מעליי דמעות יפלו מעיני איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואיתך אני יודע איך יד ביד אני ואת מלטפים את דמעותיי... לאב יווווווווווו

שיוווו אמא אמא ../images/Emo23.gif אוויר לנשי.

מהההההההההההההה !!!!!! איזה מילים איזה יופי
וואי.. נהיה לי כאב בטן .. כחולה מאמי .. השיר הזה הוא מס´ 1 היום אני יכולה להגיד לא הייתי סובלת אותו , -פה לידי בעבודה - יש חנות דיסקים והוא כל יום היה משמיע את השיר הזה בזמנו כשהוא היה "בעניינים" כל יום כל יום זאת הייתה תקופת האהבה שלי (
) וכל יום הייתי שומעת אותו והייתי צורחת לה את הפיזמון של המילים הללו..
היום אני לא שרה את השיר הזה לאף אחת אוייש אסור אסור אסור לי להיכנס ל
אסור אסור אני אוסרת ומונעת מעצמי כבר המון המון זמן וזה ימשיך כך.. כחולה אני חולה עלייך

כ ח ו ל ה

New member
נשמההההההההההההההה ../images/Emo25.gif ../images/Emo39.gif

"כל מה שתרצי מה שתבקשי בכל כוחי אעשה בשבילך שבוי בקיסמך רק תלחשי כל מה שתרצי אעשה בשבילך.."

למעלה