לשחק פוטבול

suissa1

New member
לשחק פוטבול

אני בן 17, גר בירושלים וממש רוצה לשחק פוטבול, הבעיה היא שאין לי עם מי (אף אחד מהחברים שלי לא מתעניין בפוטבול). שמעתי לאחרונה שיש ליגה בישראל ושיש אפילו איצטדיון רשמי בירושלים וקראתי משהו על זה שלפעמים אנשים באים לאיצטדיון ומשחקים לכיף... אז אם יש פה אנשים שיודעים עוד פרטים על זה אני אשמח מאוד אם תוכלו לכתוב...

Yo-man

New member
ברוך הבא

יש 2 קבוצות פוטבול בירושלים: האריות והמלכים. 2 הקבוצות מתאמנות במגרש שנבנה במיוחד עבור פוטבול אמריקאי ליד גן סאקר, בכניסה לעיר (או ביציאה, בשבילך
) דרך אתר הליגה |הלינקwww.ifl.co.il|סלינק| תוכל ליצור קשר עם הקבוצות ולהתחיל להתאמן איתן לקראת העונה הקרובה שתיפתח בסביבות ספטמבר. אני לא מכיר אף מסגרת פתוחה בה ניתן להיפגש ולשחק שלא במסגרת 2 הקבוצות האלה בבירה. תגיע לאימון אחד או שניים ותראה אם מסגרת קבוצתית שכזו מוצאת חן בעינייך. שיהיה בהצלחה !

Bledsoe

New member
ישנן גם קבוצות תיכונים בירושלים

בשנה הקרוב ליגת הIFL מתרחבת גם לליגת תיכונים. ישנן שתי קבוצות תיכונים בירושלים. כנס בפייסבוק ל"ליגת פוטבול תיכונים בישראל" ותמצא שם עוד מידע לגבי הקבוצות. איתי

Benmir01

New member
יש קבוצות גם לתיכונים

כמו שאיתי אמר, מרימים עכשיו ליגת תיכונים - וירושלים מלאה בקבוצות וזה רק עולה. יש כרגע קבוצות בליד"ה (שאני הקפטן שלה), אורט רמות, מכללת אורט, בויאר וזיו - וזה רק מתרחב. באיזה כיתה תהיה שנה הבאה?

למעלה